Λιμενικοί υπάλληλοι ελέγχονται για παράνομη διακίνηση παράτυπων μεταναστών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Λιμενικοί υπάλληλοι ελέγχονται για παράνομη διακίνηση παράτυπων μεταναστών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

13 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:313
Μοίρασέ το

 

Τα δίκτυα της Αρχής, οι λαδωμένοι λιμενικοί και οι ποινικές κυρώσεις που έρχονται. Οι καταγγελίες από πιστωτικά ιδρύματα, οι καταβολές μετρητών μέσω ΕΛΤΑ και το τρίγωνο «Λέρος- Κάλυμνος- Λέσβος»!

 

“Οι λαδωμένοι λιμενικοί και οι ποινικές κυρώσεις που έρχονται.”…
Μα αν κάτι έχει οδηγήσει στην πλήρη διαφθορά είναι, Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Η φράση “θα βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο” είναι μόνο για να γελάς πικρά…
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ!!!
ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΕΣ. ΜΠΑΜ ΚΙ ΕΞΩ…
Λιμενικοί υπάλληλοι ελέγχονται για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με καταγγελίες και αναφορές που έχει λάβει από πιστωτικά ιδρύματα, ελέγχει υπόθεση εκμετάλλευσης και διακίνησης παράτυπων μεταναστών στην οποία εμπλέκονται Λιμενικοί υπάλληλοι και ιδιώτες.

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό κύκλωμα διακίνησης παράτυπων μεταναστών, που σύμφωνα με πληροφορίες του Radar, αφορά Λιμενικούς υπαλλήλους που υπηρετούν στα νησιά Λέρο, Κάλυμνο και Λέσβο.

Οι εν λόγω υπάλληλοι φαίνεται να χρηματίζονταν από παράτυπους μετανάστες με την καταβολή μετρητών μέσω των ΕΛΤΑ, με σκοπό την διαμεσολάβηση τους, με ιδιώτες που παρέχουν παράνομες υπηρεσίες διακίνησης μεταναστών με επιπλέον μεγάλο χρηματικό αντίτιμο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η Αρχή για τον Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος προβαίνει σε δέσμευση των χρηματικών ποσών και διαβιβάζει την υπόθεση προς εξέταση στην Εισαγγελία καθώς το αδίκημα της παράνομης προώθησης και μεταφοράς παράτυπων μεταναστών, προβλέπει κυρώσεις και ποινικές διώξεις που φτάνουν μέχρι και την ισόβια κάθειρξη των εμπλεκομένων.

Η Αρχή έχει ήδη διαβιβάσει κατάλογο με όλα τα ονόματα των κατηγορούμενων για «λάδωμα» λιμενικών υπαλλήλων στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για εκκίνηση πειθαρχικής διαδικασίας.

Είναι σαφές ότι ο Πρόεδρος της Αρχής και έμπειρος εισαγγελέας Χ.Βουρλιώτης θα βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο στα θέματα παράτυπης μετανάστευσης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, έννοιες οι οποίες φαίνεται να συνδέοντα άρρηκτα μεταξύ τους.

 

Πηγή

Προβολές : 313


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα