Λοιμοί, καταποντισμοί, τι απομένει ο σεισμός. Αν έρθει από Ανατολικά μικρότερο το κακό αν έρθει από Δυτικά (βλ. Ιταλία) ολοσχερής καταστροφή..

Λοιμοί, καταποντισμοί, τι απομένει ο σεισμός. Αν έρθει από Ανατολικά μικρότερο το κακό αν έρθει από Δυτικά (βλ. Ιταλία) ολοσχερής καταστροφή..

9 Σεπτεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,244
Μοίρασέ το

 

Δίδυμα 8αρια στην Τουρκία πολλοί προϊδεάζουν για μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη, αν μας έρθει από εκεί καλύτερα.

7αρι στο Μαρόκο από Γιβραλτάρ από δυτικά…. αν μας έρθει από Ιταλία ολοσχερής καταστροφή…

Αυτό θα είναι το αποτελείωμα της κοινωνίας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Λιμοί, λοιμοί, καταποντισμοί, τι απομένει ο σεισμός.

Αν έρθει από Ανατολικά μικρότερο το κακό αν έρθει από Δυτικά ολοσχερής καταστροφή..«καί ἔσονται λιμοί καί λοιμοί καί σεισμοί κατά τόπους· πάντα δέ ταῦτα ἀρχή ὠδίνων». 

Δίδυμα 8αρια στην Τουρκία πολλοί προϊδεάζουν για μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη, αν μας έρθει από εκεί καλύτερα.

7αρι στο Μαρόκο από Γιβραλτάρ από δυτικά…. αν μας έρθει από Ιταλία ολοσχερής καταστροφή..

Σεισμολόγος ανέφερε παλαιότερα πως αν ο σεισμός της Κρήτης έπληττε τη Θεσσαλονίκη με τις υπάρχουσες ελλείψεις θωράκισης θα ήταν ολέθριος και γι αυτό καλό θα είναι να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα..

Διορατικοί Γέροντες της Ορθοδοξίας ακόμη και πρόσφατα επανειλλειμμένα έχουν μιλήσει για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα. Τα μεγάλα γεγονότα είναι όπως φαίνεται μπροστά…

Μια τελευταία ”πληροφορία” από πνευματικό παράκεντρο που δόθηκε το 2021 (σσ είδαμε και τα κέντρα) αναφέρει επικείμενο μεγάλο σεισμό σε Ιταλία και Ελλάδα. Θα προηγηθεί αυτός της Ιταλίας ή θα είναι δίδυμος σεισμός. Θα υπάρξουν χιλιάδες θύματα στην Ιταλία όπως και στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Στην Ιταλία θα υπάρξουν ως και 500.000 στη Β Ελλάδα λιγότεροι αλλά πάντως μεγάλο νούμερο ( δίνονται ως και αριθμοί 200.000 αν θυμάμαι καλά) και ειδικά στην μεγάλη της πόλη.

Όλα αυτά χρήζουν επαλήθευσης από τα γεγονότα..

Καμιά πρόρρηση δεν κατοχυρώνει την αυθεντικότητά της παρά μόνο από την πραγμάτωσή της.

Πνευματικές φήμες, καλό είναι να μην δίνουμε βάση παρά μόνο ως αφορμή για νήψη κι εγρήγορση ( νήψη, έλκει σημασία του εκ του ρήματος νήφω, που σημαίνει είμαι προσεκτικός).

Μια καταστροφολική προφητεία δίνεται προς αποτροπή δια της μεταστροφής κι όχι προς πραγμάτωση.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,244


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα