Μάσκες φοράει μόνο το προσωπικό, η ελίτ είναι άτρωτη;

Μάσκες φοράει μόνο το προσωπικό, η ελίτ είναι άτρωτη;

16 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:955
Μοίρασέ το

 

Μαρία Δεναξά: Τι κάνει ο Θείος Σβαμπ στη σύνοδο του G20; Ποια κυβέρνηση εκπροσωπεί…;;;

 

 

Καμία κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί ο ψυχοπαθής… είναι υπεράνω των κυβερνήσεων…

Όσο για τη μάσκα, αυτή είναι για το πόπολο, που έχει υποταχθεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μαρία Δεναξά

Τι κάνει ο Θείος Σβαμπ στη σύνοδο του G20; Ποια κυβέρνηση… εκπροσωπεί;
Μάσκες φοράει μόνο το προσωπικό, η ελίτ είναι άτρωτη; Ή μήπως η μάσκα απέκτησε το συμβολισμό της κοινωνικής κατωτερότητας;

 

Πηγή

Προβολές : 955


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα