«Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβεις» (Ματθ. 5,3) – Οι παρακυβερνητικοί νταραβεριτζήδες της Δικαιοσύνης και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών!

«Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβεις» (Ματθ. 5,3) – Οι παρακυβερνητικοί νταραβεριτζήδες της Δικαιοσύνης και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών!

18 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:430
Μοίρασέ το

 

Δυστυχώς γι’ αυτούς, με την πρώτη τους κιόλας ενέργεια στα παρασκήνια των δικαστικών αποφάσεων, καρφώθηκαν!

 

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ότι οι γνωστοί άγνωστοι παρακυβερνητικοί νταραβεριτζήδες που κινούνται στις παρυφές της κεντρικής εξουσίας και νταραβερίζονται με την Δικαιοσύνη, έχουν ξεκινήσει «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών» με πρόσωπα που θεωρούν ότι έχουν αποκαλύψει δημοσίως τον ύποπτο ρόλο τους!

Και δυστυχώς γι αυτούς, με την πρώτη τους κιόλας ενέργεια στα παρασκήνια των δικαστικών αποφάσεων, καρφώθηκαν!

Αλήθεια, λόγω των Αγίων ημερών, ήρθε στη μνήμη μου η αποστροφή του λόγου του Ιησού Χριστού προς τον αγαπημένο του μαθητή Πέτρο όταν εκείνος τράβηξε το μαχαίρι του και έκοψε το αυτί ενός στρατιώτη που επιχείρησε να συλλάβει τον δάσκαλο του: «Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβεις» (Ματθ. 5,3)…

 

 

Πηγή

Προβολές : 430


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα