Μέχρι και ο χαζαρομογγόλος πήρε χαμπάρι ότι ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ...

Μέχρι και ο χαζαρομογγόλος πήρε χαμπάρι ότι ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ...

15 Απριλίου, 2024 32 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,152
Μοίρασέ το

Διαβάζω και κλαίω… είναι αδιανόητο να βλέπει τον αφανισμό μας ο χαζαρομογγόλος της παγκόσμιας συμμορίας των σατανιστών που συμβάλει στον αφανισμό της Ελλάδας και να μην τον βλέπει ο ελληνόφωνος ραγιάς…

 

Έλον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας»

Ο Αμερικανός μεγιστάνας έκανε ειδική ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας εμμέσως «είδος προς εξαφάνιση» την ελληνική φυλή, κάτι που θα οδηγήσει σε αντικατάσταση του πληθυσμού στον ελλαδικό χώρο

 

 

Σε ποιούς ανήκει ο Έλον Μάσκ, αν όχι στην παγκόσμια συμμορία των σατανιστών που στοχεύει στον αφανισμό του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας και στην πλήρη υποταγή όσων απομείνουν…;;;

Ποιούς θέλουν πρώτα να αφανίσουν οι χαζαρομογγόλοι;;;

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ…

Και έρχεται τώρα να μας μιλήσει για υπογεννητικότητα και αφανισμό, όταν ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ.

ΑΛΛΑ…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας η οποία εξαφανίζεται πληθυσμιακά.

Είναι τραγικό σε μια χώρα που ουδείς ασχολείται με το τεράστιο πρόβλημα της κατάρρευσης των γεννήσεων ο Έλον Μασκ να επιδεικνύει περισσότερη αγωνία από ότι οι ίδιοι οι κυβερνώντες.

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που θα βιώσουν πληθυσμιακή κατάρρευση εξαιτίας των χαμηλών γεννήσεων”, σχολίασε ο Μασκ σε άλλη ανάρτηση στην οποία αναφέρονται τα εξής εφιαλτικά:

Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που αναμένεται βιώσει την κατάρρευση πληθυσμού, καθώς οι ξαφνικοί και αναπάντεχοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη τη χώρα, ενώ οι γεννήσεις καταρρέουν σε επίπεδα χαμηλότερα και από αυτά που οι ειδικοί ανέμεναν ότι ήταν δυνατό.”

 

Συγκεκριμένα η δημοσίευση που ανήρτησε ανέφερε:

«Οι καρδιακές ανεπάρκειες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι επιθετικοί καρκίνοι ανάμεσα σε κατά τα άλλα υγιείς νέους έχουν προκαλέσει την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων σε μεγάλη πτώση, αφού ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα».

Έλον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας»

Στο παρελθόν έχει εκφραστεί πολλές φορές για την υπογεννητικότητα τονίζοντας πως αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα και έχει απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των ανεπτυγμένων χωρών να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η υπογεννητικότητα αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Και όλα που; Σε μια χώρα που δέχεται κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδων μουσουλμάνων αλλοδαπών. Μόνο από τις αρχές του 2024 έχουν καταγραφεί πάνω 11.000 νέοι αλλοδαποί που μπήκαν στη χώρα και ο αριθμός αυξάνεται θεαματικά.

Την ίδια ώρα η Υφυπουργός… “Μετανάστευσης και Ασύλου”, Σοφία Βούλτεψη, προχώρησε σε ακροβασίες λογικής λέγοντας ότι η μετανάστευση θα λύσει το δημογραφικό!

Αυτό γιατί όπως είπε, όσο πιο πολύ μετανάστες έρχονται τόσο θα αυξάνεται το εργατικό δυναμικό, και

«Όταν υπάρχει εργατικό δυναμικό και εργάζεται, αυξάνεται το ΑΕΠ, αυξάνεται ο εθνικός πλούτος, αυτό φέρνει περισσότερα έσοδα και θα βοηθήσει την αναστροφή του brain drain, διότι η χώρα θα ανέβει οικονομικά, θα έχει πλούτο και πολλοί από αυτούς, που έφυγαν κατά τη διάρκεια της κρίσης, θα επιστρέψουν στη χώρα για να κάνουν εδώ τις οικογένειες τους».

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,152


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα