Μέχρι που θα φτάσει το «πατρονάρισμα» των Ελλήνων; ΜΑΛΑΚΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ... ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ...

Μέχρι που θα φτάσει το «πατρονάρισμα» των Ελλήνων; ΜΑΛΑΚΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ... ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ...

10 Αυγούστου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:574
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, οργίζομαι κι αναρωτιέμαι ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ;;;

 

 

Πώς η κυβέρνηση μετέτρεψε το «112» σε πρόγραμμα «συνετισμού» & «αναδιαπαιδαγώγησης» των πολιτών που «εκπαιδεύτηκαν» με τις πυρκαγιές

Παρεμβαίνει πλέον σε κάθε πτυχή της ζωής τους από φυσικές καταστροφές και καιρικά φαινόμενα μέχρι και «άδειασμα» δρόμων και πληρωμές στην Εφορία!

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΦΡΑΓΗ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ 112…

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΥΠΑΚΟΥΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Πώς η κυβέρνηση μετέτρεψε το «112» σε πρόγραμμα «συνετισμού» & «αναδιαπαιδαγώγησης» των πολιτών που «εκπαιδεύτηκαν» με τις πυρκαγιές

Η κυβέρνηση ξεκάθαρα πλέον έχει μετατρέψει το «112» σε ένα πρόγραμμα «συνετισμού» και «αναδιαπαιδαγώγησης» τον πολιτών στο οποίοι μάλιστα «εκπαιδεύτηκαν» κατά την διάρκεια των πυρκαγιών σε βάθος τετραετίας.

Μέσω του «112» η κυβέρνηση πέτυχε να εκκενώνει άρον άρον τους κατοίκους των καιγόμενων περιοχών, αφού ήταν ανίκανη να προστατέψει τους ίδιους και τις περιουσίες τους.

Εν συνεχεία αυτό επεκτάθηκε στις κακοκαιρίες, είτε αυτές ήταν όντως σοβαρές είτε όχι, για να κλείνει τους Έλληνες στα σπίτια τους όποτε θεωρεί ότι έτσι πρέπει να γίνει με την δικαιολογία των «έκτακτων καιρικών φαινομένων».

Ήταν σαφές πως το «112» προκαλούσε αντιδράσεις τύπου «Παβλόφ» στους πολίτες, οι οποίοι τελικά έμαθαν να υπακούουν σε αυτό, σχεδόν «τυφλά» οπότε κρίθηκε πως ήρθε η ώρα να φανεί ιδιαίτερα εξυπηρετικό και για άλλες «βολικές» για την κυβέρνηση περιπτώσεις.

Σε μία πρωτοφανή και αδιανόητη ενέργεια προχωρά η κυβέρνηση η οποία σχεδιάζει να επεκτείνει και να εφαρμόζει το περιβόητο «112» για να «αδειάζουν» τους δρόμους οι πολίτες όταν οδηγούν σε αυτούς οι διακινητές παράνομων μεταναστών, οι οποίοι μπαίνουν συχνότατα στο αντίθετο ρεύμα , προκειμένου να ξεφύγουν από τις δυνάμεις ασφαλείας προκαλώντας σοβαρά δυστυχήματα!

Σημειώνεται ότι ήδη στις αρχές Ιουλίου σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι εξαιτίας της επικίνδυνης οδήγησης των διακινητών.

Αυτό το αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δηλαδή το εξορισμού κυβερνητικό κανάλι, με αφορμή τα πολύ συχνά περιστατικά με διακινητές μεταναστών να κινούνται ανάποδα στην Εγνατία Οδό και να προκαλούν δεκάδες τροχαία ατυχήματα, ακόμα και δυστυχήματα.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σχεδιάζει να θέσει τον Σεπτέμβριο σε λειτουργία το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης των οφειλετών που κινδυνεύουν να χάσουν τις ρυθμίσεις τους.

Συγκεκριμένα ο «συναγερμός» της εφορίας θα ενεργοποιείται:

  1. Όταν ο οφειλέτης δεν έχει πληρώσει εμπρόθεσμα μια μηνιαία δόση της ρύθμισής του και βρίσκεται πολύ κοντά στη λήξη της προθεσμίας και της επόμενης δόσης. Στην περίπτωση αυτή το σύστημα θα τον ειδοποιεί ότι εάν δεν εξοφλήσει εμπρόθεσμα και δεύτερη συνεχόμενη δόση θα τεθεί εκτός ρύθμισης.
  2. Όταν βρίσκεται πολύ κοντά στη λήξη της προθεσμίας υποβολής μιας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή μιας δήλωσης ΦΠΑ και δεν την έχει ακόμη υποβάλει, δεδομένου ότι και σε περίπτωση μη υποβολής δηλώσεων, μια ρύθμιση μπορεί να χαθεί.

Με το μήνυμα που θα λαμβάνει ο οφειλέτης θα ενημερώνεται για τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσει όταν χάσει τη ρύθμιση οι οποίες είναι οι εξής:

  • Θα καταστεί άμεσα απαιτητό από την αρμόδια ΔΟΥ ολόκληρο το ανεξόφλητο υπόλοιπο της οφειλής του, προσαυξημένο με όλους τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής.
  • Ο οφειλέτης θα είναι «ανοιχτός» στην επιβολή μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, όπως κατασχέσεις καταθέσεων, εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων.
  • Θα χάσει και άλλα ευεργετήματα της ρύθμισής του, όπως η δυνατότητα λήψης φορολογικής ενημερότητας περιορισμένης διάρκειας ισχύος, η αναστολή των διαδικασιών άσκησης ποινικής δίωξης για μη καταβολή οφειλών στη φορολογική διοίκηση.

Χωρίζεται σε εισερχόμενο και εξερχόμενο σκέλος. Το εισερχόμενο όμως γίνεται με πρωτοβουλία των πολιτών ενώ το εξερχόμενο σκέλος αφορά τις πρωτοβουλίες της… κυβέρνησης, ως προς τις δικές της επιδιώξεις.

Εάν σε κάθε πτυχή της ζωής των πολιτών η κυβέρνηση παρεμβαίνει με «112» τότε (ακόμα κι αν υποθέσουμε πως έχει τις καλύτερες προθέσεις), δημιουργείται ένα μέσο ελέγχου της ζωής τους, με το οποίο επί της ουσίας θα τους δίνονται εντολές.

Σήμερα είναι οι πληρωμές στην Εφορία, αύριο θα είναι οι δόσεις στις τράπεζες; Στο ηλεκτρικό ρεύμα; Ή μήπως εάν η συμπεριφορά κάποιων πολιτών δεν είναι αρεστή στην κυβέρνηση; Θα δέχονται προειδοποιητικό «μήνυμα» από το «112»;

Δεν είναι δυνατόν να στέλνεται «προειδοποίηση» για το οτιδήποτε γιατί στο τέλος ο πολίτης αντί μίας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης θα έχει έναν εκλεγμένο «κηδεμόνα».

Αυτό θυμίζει περισσότερο μία δυστοπία και όπως λένε και οι νέοι σήμερα, είναι από μόνο του «creepy» (ανατριχιαστικό).

 

 

Πηγή

Προβολές : 574


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα