Μήνυμα-ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ της Ρωσίας κατά Σουηδίας, Φινλανδίας και ΝΑΤΟ... και στο βάθος, ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Μήνυμα-ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ της Ρωσίας κατά Σουηδίας, Φινλανδίας και ΝΑΤΟ... και στο βάθος, ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

26 Φεβρουαρίου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:915
Μοίρασέ το

 

 

Ανάβει φιτίλι στην Ευρώπη…

Θα υπάρξουν ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…

 

 

 

Είμαστε ακόμα στην αρχή… Τα σχέδια του Ρότσιλντ, πολύ απέχουν απ’ αυτά που ονειρεύονται  οι Ευρωπαίοι…

Έρχονται πολλά δεινά… για όλους τους λαούς της Ευρώπης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ανάβει φιτίλι στην Ευρώπη…

 

Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, προειδοποίησε πως θα υπάρξουν «σοβαρές συνέπειες» αν η Σουηδία και η Φινλανδία επιχειρήσουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ!

Συγκεκριμένα, εν μέσω των συνεχιζόμενων ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε την Παρασκευή ότι η Μόσχα θα πρέπει να απαντήσει εάν η Σουηδία και η Φινλανδία γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ.

«Όλα τα κράτη μέλη του ΟΑΣΕ υπό την εθνική τους ιδιότητα, συμπεριλαμβανομένης της Φινλανδίας και της Σουηδίας, έχουν επιβεβαιώσει την αρχή ότι η ασφάλεια μιας χώρας δεν μπορεί να οικοδομηθεί σε βάρος της ασφάλειας άλλων.

Προφανώς, η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, το οποίο είναι πρωτίστως στρατιωτική συμμαχία όπως καταλαβαίνετε, θα είχε σοβαρές στρατιωτικές και πολιτικές συνέπειες, που θα απαιτούσαν από τη χώρα μας να κάνει βήματα απάντησης», είπε η Ζαχάροβα σε ενημέρωση.

Την Πέμπτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ κάλεσε την Σουηδία και τη Φινλανδία να παρευρεθούν σε εικονική σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ για την κατάσταση στην Ουκρανία και γύρω από αυτήν την Παρασκευή.

Την ίδια μέρα, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Sanna Marin δήλωσε ότι η Φινλανδία θα είναι έτοιμη να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ «αν το ζήτημα της εθνικής ασφάλειας γίνει οξύ».

 

 

Πηγή

Προβολές : 915


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα