Μήνυμα χωρίς χρέωση προς όλους τους Έλληνες που πίστεψαν πως η διεστραμμένη και διεφθαρμένη εξουσία ενδιαφέρεται για την υγεία τους και την ζωή τους

Μήνυμα χωρίς χρέωση προς όλους τους Έλληνες που πίστεψαν πως η διεστραμμένη και διεφθαρμένη εξουσία ενδιαφέρεται για την υγεία τους και την ζωή τους

6 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,291
Μοίρασέ το

 

Αυτή η αρρωστημένη πραγματικότητα που προσπαθούσαν να σας δείξουν, αποδείχθηκε ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (για την οποία πολλοί ακόμα ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ) , ακόμα μια φορά, με το ΕΓΚΛΗΜΑ που εκτέλεσαν στα ΤΕΜΠΗ, ένα έγκλημα που ριζικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αυτου, είναι ΟΛΟΙ περιξ της εξουσίας και όλοι οι αρμόδιοι και ειδικοί περιξ αυτών, διαχρονικά.

 

Η έκκληση του Βασίλη, είναι και δική μου έκκληση… είναι έκκληση κάθε αφυπνισμένου Έλληνα…

Ζούμε άλλο ένα ανείπωτο ΕΓΚΛΗΜΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ…

Κι όμως υπάρχουν ακόμα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ… κι όμως υπάρχουν ακόμα ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ… κι όμως υπάρχουν ακόμα ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ…

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ…

 

 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

 

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Μήνυμα χωρίς χρέωση προς όλους τους Έλληνες που πίστεψαν πως η διεστραμμένη και διεφθαρμένη εξουσία ενδιαφέρεται για την υγεία τους και την ζωή τους, ένα μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και επικροτήσαν και στήριξαν (και που ακόμα πιστεύουν) , πως ότι παράνομο, αντισυνταγματικό, φασιστικό, απολυταρχικό και απάνθρωπο έκανε, το έκανε για να τους προστατέψει από έναν αόρατο “ιό” ή πιο σωστά πως γενικά τους “προστατεύει”.
Το μήνυμα απευθύνεται περισσότερο σε όσους ακόμα τρέχουν να τσιμπηθουν και να τσιμπήσουν τα παιδιά τους, ακόμα φοράνε φίμωτρα ακόμα και στα μωρά τους, ακόμα κάνουν ηλίθια τεστ αν φταρνιστουν (και ακόμα εχθρευονται φανατικά όποιον δεν έκανε και δεν κάνει ότι κάνουν) και ακόμα φιλάνε τα χέρια και ποδια των “Σωτήρων” τους, γιατί ακόμα πιστεύουν πως η εξουσία και οι αρμόδιοι και ειδικοί περιξ αυτής, θέλουν να τους προστατέψουν και ενδιαφέρονται για την υγεία τους και την ζωή τους και ενδιαφέρονται και για τα παιδιά τους.
Απευθύνεται σε όλους αυτούς που ακόμα αδυνατούν να κατανοήσουν και να αντιληφθούν την πραγματικότητα και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα ΤΕΡΑΤΑ της εξουσίας (πολιτική, δικαστική, ιατρική, “εξειδικευμένη”, ιδιωτική, συνδικαλιστική, ενημερωτική, κλπ)
👉🤜Εδώ και 3 χρόνια υπήρχαν πολλοι συνάνθρωποι σας που με κάθε τρόπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, προσπαθούσαν να σας ενημερώσουν αντικειμενικά και χωρίς προσωπικό όφελος, αλλά με τεράστιο προσωπικό ΚΟΣΤΟΣ ((αν και υπήρχαν και ακόμα υπάρχουν και αυτοι που επιδίωξαν κάποιο “προσωπικό κέρδος” αν και αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση για κάθε ξεχωριστή περίπτωση, ξεχωριστά)) για οτιδήποτε φαιδρό, παράλογο, ψευδοεπιστημονικο, ψεύτικο, αναληθές, ανακριβές, συνέβαινε περιξ της πΛανδημιας και πόσο επικίνδυνα, καταστροφικά για την υγεία σας αλλά και θανατηφόρα ήταν όσα έκαναν για να σας προστατέψουν, αλλά πολυ περισσότερο, προσπαθούσαν και ακόμα προσπαθούν να σας ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ και να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ πως η εξουσία (κάθε ‘είδος”) και όλοι οι αρμόδιοι και ειδικοί περιξ αυτής, με απόλυτη βεβαιότητα ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ούτε για την υγεία σας ούτε για την ζωή σας και πολυ περισσότερο ουτε για τα παιδια σας.
Αυτή η αρρωστημένη πραγματικότητα που προσπαθούσαν να σας δείξουν, αποδείχθηκε ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (για την οποία πολλοί ακόμα ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ) , ακόμα μια φορά, με το ΕΓΚΛΗΜΑ που εκτέλεσαν στα ΤΕΜΠΗ, ένα έγκλημα που ριζικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αυτου, είναι ΟΛΟΙ περιξ της εξουσίας και όλοι οι αρμόδιοι και ειδικοί περιξ αυτών, διαχρονικά.
Ειλικρινά σας παρακαλώ να προσπαθήσετε να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, γιατί είναι ήδη πολυ αργά, θα τα καταφέρετε αν μπορέσετε να αντιληφθείτε πως σε ατομικό επίπεδο το κυριότερο πρόβλημα είναι η ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΑΓΝΟΙΑ.
Σπουδασα και εργάστηκα στις μεταφορές (θαλάσσιες) όχι μόνο ως Πλοίαρχος αλλά και ως Ναυτιλιακός Οικονομολόγος από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και γνωρίζω πολυ καλά τι σημαίνει η έννοια της “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στις μεταφορές” με βασικό ζητούμενο την “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ”, η εκτίμηση κινδύνου και η πρόληψη ατυχημάτων και λαμβάνοντας υπόψη ότι σε κάθε είδους μεταφορικών μέσων, αυτές οι έννοιες και κανόνες και απαιτήσεις είναι ίδιες.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ όλα εκείνα τα απαιτούμενα και με διεθνείς κανονισμούς νομοθετημένα μέτρα, συστήματα, διαδικασίες, ηλεκτρονικά και αλλά όργανα, η αυτοματοποίηση κλπ για την ΑΠΟΦΥΓΗ τυχαίων γεγονότων και ανθρωπίνων σφαλμάτων που μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό και απώλεια ανθρώπινης ζωής, τότε απλούστατα κανένα μέσο μεταφοράς ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.
Σε απλά ελληνικά τα ριζικά αίτια του εγκλήματος στα Τέμπη (και όχι ατυχήματος ή δυστυχήματος) ΔΕΝ είναι ένα ανθρώπινο λάθος, ένας λάθος χειρισμός, ή ακόμα και ένας δόλιος χειρισμός την συγκεκριμένη στιγμή, είναι όλα αυτά που έκαναν και δεν έκαναν όπως επιβάλλεται για την ασφάλεια των μεταφορών και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, 👉ΟΛΟΙ👈, η εξουσία (ΟΛΕΣ οι εξουσίες) και οι αρμόδιοι και ειδικοί περιξ αυτής, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που λειτουργούν το μέσο μεταφοράς και αυτών που “επικαλούνται” πως πρεσβεύουν και προστατεύουν την δικαιοσύνη και όλους μας.
Επί της ουσίας, ένα πράγμα σας λέγαμε και αν το καταλάβετε κάποια στιγμή, ίσως να υπάρξει μέλλον.
👉 ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
👉 ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, σε όλα τα επίπεδα
👉They don’t care about us
👉They don’t give a shit about our health, our life and our children in all level’s
Όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει ακόμα πως το πολυδιαφημισμένο “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” ήταν απλά μια ΑΠΑΤΗ (που την είχαν κολλημένη στα βαγόνια του τρένου), αμφιβάλλω ότι διαθέτει την ψυχική δύναμη και την ικανότητα να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ την πραγματικότητα και τα συνεχή εγκλήματα που εκτελούνται μεθοδικά και συστηματικά, ενάντια στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας.

 

Vasileios Syranastasis

Ο μοναδικός τρόπος να βγει μια κοινωνία από την ατραπο που ακολουθεί, είναι να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ κάθε μονάδα κάθε άτομο το τι πραγματικά συμβαίνει και ο καθείς να κοιτάξει στον καθρέφτη του κατάματα την αλγεινη πραγματικότητα.
Μετά η έξοδος είναι πανεύκολη.
Μια “άρρωστη” κοινωνία ιασεται πρωτίστως σε ατομικό επίπεδο και στη συνέχεια σε συλλογικό.
Όσο η πλειοψηφία (κατ’ατομο) δεν θέλει να κατανοήσει και να αντιληφθεί και να δει κατάματα την πραγματικότητα που καταστρέφει μεθοδικά και το άτομο και το συνολο, την κοινωνία, ήτοι παραμένει φυλακισμένο στην Ηθελημένη άγνοια του, δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεφυγει και να αλλάξει προς το καλύτερο, το δίκαιο, το σωστό, το καλό.

 

Vasileios Syranastasis

Αν λάβω υπόψη τα όσα γνωρίζω για τις Ναυτασφαλισεις και τον βασικότερο κανόνα (από την πλευρά του μεταφορέα) που διέπει τα συμβόλαια, το λεγόμενο “Due Diligence” δεν υπάρχει περίπτωση να τους καλύψει η ασφάλεια ως προς τις αποζημιώσεις που θα διεκδικήσουν τα θύματα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,291


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα