Μήνυση από ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για προσπάθεια αλλοίωσης των εκλογών!

Μήνυση από ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για προσπάθεια αλλοίωσης των εκλογών!

22 Μαΐου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:880
Μοίρασέ το

 

Με αφορμή το ζήτημα με την υποψηφιότητα του Γ. Κατρούγκαλου

Ας το Ποπάρα… όσο περισσότερο υπάρχετε, τόσο περισσότερο ξεφτιλίζεστε…
Καλλιόπη Σουφλή

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν λίγες ώρες από την στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες και μια σοβαρή καταγγελία για την εκλογική διαδικασία έκανε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδουπου αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα.

H αντίδραση του κόμματος αφορά το τρολάρισμα που γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα με την συμμετοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου παρά την απόφασή του να αποσυρθεί από τις εκλογές. Στο διαδίκτυο έφτασαν κάποιοι να ανεβάζουν ιδέες για ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να…διαγράφουν με μολύβι το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου και εν συνεχεία να σταυρώνουν τους υποψηφίους της επιλογής τους, ώστε το ψηφοδέλτιο να βγει άκυρο…

Σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter, στα βόρεια των Αθηνών γίνονται προσπάθειες από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «προπαγανδιστικό μηχανισμό» και τόνισε πως το κόμμα θα προχωρήσει σε μήνυση και προσφυγή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών.

Δείτε τι έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου:

«Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί “οδηγίες” για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έφτασαν στο σημείο να στείλουν και πλαστά SMS. Ο @syriza_gr θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών».

Δείτε το tweet:

 

 

Δείτε κι άλλες πλαστές και παραπλανητικές δημοσιεύσεις:

 

Πηγή

Προβολές : 880


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα