Μήπως είναι μια μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ;;; “Ο Βασίλης Στίγκας απέφυγε να κατανομάσει τους ηθικούς αυτουργούς που δεν είναι άλλοι από τους David Harris και David Saltiel. AJC και ΚΙΣ κινούν από κοινού όλα τα ηνία.”

Μήπως είναι μια μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ;;; “Ο Βασίλης Στίγκας απέφυγε να κατανομάσει τους ηθικούς αυτουργούς που δεν είναι άλλοι από τους David Harris και David Saltiel. AJC και ΚΙΣ κινούν από κοινού όλα τα ηνία.”

2 Σεπτεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:501
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και σκέπτομαι…

 

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές Γ.Μανούσος και Κ.Φλώρος – Προς ανεξαρτητοποίηση 6 ακόμη

Υπό διάλυση η ΚΟ του κόμματος

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές Γ.Μανούσος και Κ.Φλώρος – Προς ανεξαρτητοποίηση 6 ακόμη
Και μόνο το γεγονός πως ο Στίγκας πέρασε από Καρατζαφέρη και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αρκεί για να τον κατατάξει στους ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ.
Και μόνο το πρόσωπό του, “φωνάζει”, ΜΑΚΡΥΑ…
ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΪΛΑ…
ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
Μήπως σ’ αυτή να προσθέσουμε και τις μυστικές υπηρεσίες;;;
Όταν αυτό καταστεί σαφές, θα είναι ξεκάθαρο τι ρόλο εξυπηρετούν οι ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ εκλογές που όποιον υποδείξει το οβραίικο λόμπι θα καθίσει στα βολευτικά έδρανα…
Ευτυχώς έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Ρε Στίγκα, τι είναι οι φυλακές;;; Όποιος θέλει πάει να δει έναν φυλακισμένο;;;
Μην το ξεφτιλίζεις, γιατί ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ…
ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ…
Υ.Γ.2. Ο τίτλος, ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ…
Παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης, σχόλια που αξίζουν της προσοχής σας…

Εξελίξεις -μάλλον αναμενόμενες- στο κόμμα των «Σπαρτιατών», καθώς μετά τα όσα έγιναν στην συζήτηση στη βουλή για τις πυρκαγιές, όπου απουσίαζε πλήρης η ΚΟ του κόμματος, πλην μόνο του προέδρου το κόμματος Β.Στίγκα δύο βουλευτές οι Γεώργιος Μανούσος  που εκλέγεται στον Δυτικό Τομέα Αθηνών και  Κωνσταντίνος Φλώρος που εκλέγεται στη Λάρισα ανακοίνωσαν ότι ανεξαρτητοποιούνται.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας έχει ήδη διαγράψει 3 βουλευτές του κόμματος.

Συγκεκριμένα με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών διέγραψε από την ΚΟ του κόμματος τους Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη.

«Υπάρχουν απειλές προς βουλευτές του κόμματός μου να συνταχθούν σύμφωνα με τα σχέδια των άλλων, επομένως δεν θεωρώ ότι είναι 11 αυτοί που διαφωνούν μαζί μου» τόνισε μιλώντας στον ANT1 ο κ. Στίγκας ενώ τόνισε πως «αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο αύριο θα διαγράψω κι άλλους μέχρι να μείνω μόνος μου», ξεχνώντας προφανώς πώς ήδη είναι μόνος του, αφού οι υπόλοιποι 11 ενωμένοι τον αποκήρυξαν!

Έτσι μαζί με τους δύο που ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους στο κόμμα απομένουν 6 βουλευτές αλλά μάλλον όχι για πολύ καθώς και αυτοί αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθούν σύντομα..

Σημειώνεται ότι εχθές ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, είχε προχωρήσει σε νέες καταγγελίες κατά των βουλευτών του ξεχνώντας πως είναι μόνος του απέναντι τους, ότι κι αν σημαίνει αυτό για το κόμμα του.

«Βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη», είπε μιλώντας στο Action24.

Όπως είπε βουλευτές και άνθρωποι που εργάζονται για τους βουλευτές, επισκέπτονται τον Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού.

«Δεν ξέρω αν έπαιρναν γραμμή, δεν θέλω να μιλήσω είπα, ο νοών νοείτω», ανέφερε.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών προανήγγειλε νέες διαγραφές από το κόμμα, λέγοντας ότι «όσοι ξεπεράσουν τα εσκαμμένα και δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του κόμματος, βεβαίως θα διαγράψω και άλλους. Το πανηγύρι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

 

 

Πηγή

 

Προσθέτω  κι αυτό το σχόλιο… αξίζει…

 

 

Βηρσαβεέ Μανιάτη λέει:

Ο Κασιδιάρης έψαχνε ένα κόμμα περιτύλιγμα, ουσιαστικά ανύπαρκτο, που να έχει μόνο αρχηγό.

Στην αρχή ήταν ο Κανελλόπουλος, ο οποίος, εφόσον ο Κασιδιάρης κόπηκε από το σύστημα, προχώρησε μόνος του και δεν είχε τύχη.

Μετά βρήκανε τον Στίγκα, έναν άνθρωπο που πέρναγε από διάφορα κόμματα, με κόμμα περιτύλγμα. Τους έκανε και τον στήριξαν.

Ο Κασιδιάρης ένθερμος υποστηρικτής του Στίγκα, διαβεβαίωνε τους ψηφοφόρους ότι ήλθε η ώρα να δουν πραγματικό πατριωτικό κόμμα και πραγματική αντιπολίτευση.

Μετά ήλθε η νίκη και στη συνέχεια η εσωκομματική σύγκρουση, που κατέληξε εκεί που κατέληξε.

Τότε κατάλαβε ο Στίγκας ότι το κόμμα του έπαιξε ρόλο περιτυλίγματος, δηλαδή ξεκάθαρα και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ότι ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν για να περάσει ο Κασιδιάρης, που δεν μπορούσε να περάσει, επει΄δή τον έκοβαν. Εντάξει είχε και ένα δίκιο, αφού τον έκοβαν η κυβέρνηση και ο ΑΠ, παράνομα, αφού υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας.

Έτσι ο Στίγκας συνειδητοποίησε ότι ουσιαστικά είναι μόνος του, διότι όλοι αυτοί που τον στήριξαν ήταν οπαδοί του Κασιδιάρη και προτίμησε αντί να υποταχθεί στον Κασιδιάρη, να υποταχθεί στη κυβέρνηση και οι άλλοι εξοργίστηκαν και θεωρούν ότι τους πούλησε. Είναι και τα χρήματα. Πολλά τα λεφτά Άρη. Νόμιμα και παράνομα

Είναι πολλά τα λεφτά και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, στη διάλυση, διότι ο Στιγκας, ο οποίος δεν είχε και καμία ιδιαίτερη πατριωτική ιδεολογία, όπως και κανένας άλλωστε προτίμησε να συνεργάζεται με τους κυβερνητικούς, αντί με τους Κασιδιαρικούς. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι δεν υπάρχουν, ούτε πατριωτικά κόμματα, ουτε πατριωτικός χώρος.

Φαίνεται όμως και από κάτι άλλο.

Ότι τόσο καιρό που η Ελλάδα βασανίζεται από στημένες φωτιές και στη Κύπρο μεθοδεύεται ένας νέος Αττίλας, κανένας από τους δυο, ουτε ο Στίγκας, ουτε ο Κασιδιάρης και οι δικοί δεν έκαναν καμία δήλωση.

Και ένα τελευταίο εχθές στη Κύπρο έδρασαν οι κουκουλοφόροι δηλαδή το παρακράτος και διέλυσαν ειρηνική διαδήλωση εναντίον των λαθροεισβολέων, που επιτίθενται στους Έλληνες της Κύπρου.

Επικίνδυνες εξελιξεις, σε ένα σκηνικό, με απόλυτο κυβερνητικό έλεγχο και ανύπαρκτη αντιπολίτευση. Ο Θεός να μας ελεήσει

 

Πηγή σχολίου

 

Προβολές : 501


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα