Μήπως μπερδέψατε τους ... χαρακτηρισμούς;;;

Μήπως μπερδέψατε τους ... χαρακτηρισμούς;;;

11 Ιανουαρίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:783
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … ήταν απαραίτητο το χάπι της πίεσης, για να μην πάθω κι άλλο έμφραγμα…

Ποια καθώς πρέπει «κυρία» της δημοσιογραφίας είχε συνάψει «στενή σχέση» με τον διαβόητο Πολ Τόμσεν, τον αλαζόνα και προκλητικό Δανό αποικιοκράτη του Δ.Ν.Τ που ήθελε να επιβάλει μισθούς 300 ευρώ!

Ο χαφιεδισμός της εποχής εκείνης και οι πληροφοριοδότες – όργανα του Τόμσεν που χρησιμοποιούσαν τις «ειδικές σχέσεις» για να αντλούν ισχύ, να βρίσκουν δουλειές και να καρφώνουν!

Κατ΄αρχήν ακόμα και από τον πραγματικό τίτλο που τον έκανα υπότιτλο, να ξεκαθαρίσουμε το πλέον σαφές:

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ…

Εκτός αν έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας και την νοητική μας κατάσταση και τις ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ … “ΚΥΡΙΕΣ”…

Ας ξεκινήσουμε από τους τρεις και τους βουλευτές τους, που θα έπρεπε ως ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

ΤΟ …ΒΑΘΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑ… ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ…

Αυτά τα τρια ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ…

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ…

ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ…

Τον θυμάστε αυτόν τον τυπο, πως αποκάλυψε την ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ;;

Και το RADAR μας βάζει κουίζ, για… κάποια … “καθώς πρέπει κυρία της δημοσιογραφίας”, που πηδιόταν, για να μην το πω στα ίσια,  με το μεγαλύτερο κτήνος που κατέστρεφε την Ελλάδα, προκειμένου όπως γράφει παρακατούλια, να χρησιμοποιεί την δύναμη του Δανού του Δ.Ν.Τ για να έχει ρόλο στο Σύστημα και να εξασφαλίζει δουλειά …

Ποιά να είναι βρε παιδιά αυτή Η ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Οι γνωρίζοντες λένε πως αυτή η χρονιά, θα είναι η χρονιά του ανελέητου απολογισμού όλων όσων πρόδωσαν την Πατρίδα…

Θα περιμένω να δω ποιά ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ… και τότε θα πειστώ πως υπάρχει ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ…

Επειδή οι καιροί άλλαξαν, η επενδυτική βαθμίδα ανακτήθηκε, οι ρυθμοί ανάπτυξης τρέχουν και η πολιτική ομαλότητα έχει αποκατασταθεί, με το πολιτικό ρίσκο να έχει εκλείψει για τη χώρα μας όσον αφορά τους ξένους θεσμικούς επενδυτές, με αφορμή τον μίνι ανασχηματισμό και σχόλια που υπήρξαν γύρω από την επιλογή προσώπων, ανέσυρα στη μνήμη μου την εποχή των μνημονίων που πέρασαν ανεπιστρεπτί και τον διαβόητο Πολ Τόμσεν!

Τον πιο σκληρό άνδρα της Τρόικας και ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα που πάτησαν το πόδι τους στη χώρα, με αλαζονεία, αυταρχισμό, με συμπεριφορές απρεπείς και ύφος χιλίων καρδιναλίων που παρίστανε τον Αντιβασιλέα της εποχής του Όθωνα!

Ο Δανός οικονομολόγος και αναπληρωτής διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του Δ.Ν.Τ την εποχή εκείνη, συνιστούσε την πιο σκληρή εκδοχή της τρόικας, απαιτούσε βασικό μισθό 300 ευρώ όταν ο ίδιος αμοίβετο με 242.000 ευρώ ετησίως και επέβαλε στην Ελλάδα μια ιδιότυπη αποικιοκρατία έχοντας ως συνεργάτες – πληροφοριοδότες, πρόσωπα από την πολιτική και την δημοσιογραφία, που λειτουργούσαν ως Αντ αυτού, ως σύγχρονοι δοσίλογοι και χαφιέδες!

Ήταν η εποχή που κάποιοι ή κάποιες δεν κρατούσαν κανέναν ηθικό ενδοιασμό απέναντι στην «κατοχή» του Τόμσεν και της Τρόικας, σε βαθμό που δεν δίστασαν να συνάψουν ακόμη και πιο στενές σχέσεις, «τρίτου τύπου», προκειμένου να χρησιμοποιούν την δύναμη του Δανού του Δ.Ν.Τ για να έχουν ρόλο στο σύστημα και να εξασφαλίζουν δουλειά, την εποχή που τα ΜΜΕ έκλειναν το ένα μετά το άλλο και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ποινικοποιήσει την δημοσιογραφία!

Αλήθεια, ποια «κυρία» της δημοσιογραφίας είχε τότε συνάψει πολύ «στενή σχέση» με τον διαβόητο Πολ Τόμσεν;

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 783


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα