Μήπως να ετοιμαζόμαστε για... φέρετρα;;;

Μήπως να ετοιμαζόμαστε για... φέρετρα;;;

29 Φεβρουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,389
Μοίρασέ το

 

Ο Κυριάκος δεν θα στείλει στρατό στην Ουκρανία εάν δεν του το ζητήσει η Ούρσουλα

Μόνο μία περίπτωση υπάρχει να στείλει ο Κυριάκος ελληνικό στρατό στην Ουκρανία: Να του το ζητήσει με τον γνωστό, γλυκό, ακαταμάχητο τρόπο η ίδια η Ούρσουλα.

Τότε θεωρώ βέβαιο ότι ο Κυριάκος θα υποκύψει.

Μήπως ν’ αρχισουμε να φοβόμαστε πως θα υλοποιηθεί το δεύτερο σενάριο και θα στείλει στρατιωτικούς στην Ουκρανία;;;

Απ’ αυτό το ον, μόνο αρνητικά να περιμένουμε…

Άλλωστε στα χρόνια που κυβερνά, δεν είδαμε ούτε ένα καλό…

ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ατσάλινος αετός ο Κυριάκος, δεν δέχτηκε να συζητήσει την πρόταση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στην Ουκρανία. Θα πρέπει να είναι κάποιος βλαμμένος, ώστε να πιστεύει ότι ο Μακρόν θα έστελνε μόνο Γάλλους στο μέτωπο, όταν κάνει λόγο για ευρωπαΐκή ή νατοϊκή δύναμη.

Ο Κυριάκος λοιπόν όντως αρνήθηκε να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Όσο και αν έχει αποδειχτεί πολέμαρχος, στέλνοντας μέχρι και το τελευταίο βλήμα πυροβολικού από τις ελληνικές αποθήκες στην Ουκρανία, όσο κι αν έχει ο ίδιος κηρύξει τον πόλεμο στον Πούτιν, με δημόσιες δηλώσεις του σε διεθνή δίκτυα, η υψηλή ευφυία που διαθέτει, τον εμποδίζει από το να πρωτοστατήσει στην αποστολή Ελλήνων στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας.

Το ξεκαθάρισε μάλιστα σε στενούς συνεργάτες του, όταν ένας συγκεκριμένος εχέφρων, τον προειδοποίησε πως σε μία τέτοια περίπτωση, το Γουδή θα φαντάζει περίπατος μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Εγώ δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω. Όντως ο Κυριάκος δεν θα κάνει αυτή την κίνηση που μπορεί να αποδειχτεί ολέθρια για το μέλλον του. Όσο για το μέλλον της Ελλάδας, αυτό είναι μονίμως εκτός των φιλοσοφικών συζητήσεων του Μαξίμου.

Μόνο μία περίπτωση υπάρχει να στείλει ο Κυριάκος ελληνικό στρατό στην Ουκρανία: Να του το ζητήσει με τον γνωστό, γλυκό, ακαταμάχητο τρόπο η ίδια η Ούρσουλα.

Τότε θεωρώ βέβαιο ότι ο Κυριάκος θα υποκύψει.

Όπως υπέκυψε, όταν η Ούρσουλα του ζήτησε να πάρει πρώτος τα δρακόντεια μέτρα για τον κορονοϊό, ώστε να λειτουργήσει σαν λαγός για την υπόλοιπη Ευρώπη. Ας μην ξεχνάμε ότι τα Lockdown και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, εμφανίστηκαν ως ελληνικές ιδέες, ήταν όμως παραινέσεις της Ούρσουλας στον Κυριάκο μας.

Όπως ακριβώς και η αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Τι ήταν να του το ζητήσει η Ούρσουλα; Μόνο τον Παναγιωτόπουλο με ημιφορτηγό δεν έστειλε ο ηγέτης μας, ώστε να ανταποκριθεί στην αγαπημένη του πρόεδρο.

Έτσι λοιπόν, εάν κάνει κανένα αστείο η Ούρσουλα και ζήτησε από τον Κυριάκο να στείλει στρατό, αίσθηση μου είναι ότι ο πρωθυπουργός μας θα ανταποκριθεί, όπως ο βασιλιάς της Ρόχαν, στον άρχοντα των δαχτυλιδιών…

Άλλωστε, με άδειες αποθήκες, τι να τον κάνουμε τον στρατό στην Ελλάδα;

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,389


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα