Μήπως οι βιαστές του 12χρονου κοριτσιού τρέμουν τη δημοσιότητα, επειδή δεν πρόκειται μονάχα γιά συνουσία με ανήλικο καί χάσιμο ψήφων σε προσεχείς εκλογές, αλλά πάει καί παραπέρα η δουλειά;

Μήπως οι βιαστές του 12χρονου κοριτσιού τρέμουν τη δημοσιότητα, επειδή δεν πρόκειται μονάχα γιά συνουσία με ανήλικο καί χάσιμο ψήφων σε προσεχείς εκλογές, αλλά πάει καί παραπέρα η δουλειά;

17 Οκτωβρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,164
Μοίρασέ το

 

 

        Κακοποίηση ανηλίκου – μόνον;

Σε συνδυασμό με το παραπάνω: Μήπως δεν γνωρίζουμε ότι κακοποίηση καί «θυσία» (δηλαδή δολοφονία) παιδιών κάνουν οι οποιασδήποτε μορφής (Μολώχ, σατανισμός, κτλ) Κρόνιες θρησκείες καί μόνον αυτές;

 

 

 

Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι ωμή… και έτσι πρέπει να αποτυπώνεται σε άρθρα που πραγματικά ξεχωρίζουν…

Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ… ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ… ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ…

Και δυστυχώς η ΕΛΛΑΔΑ, έχει μετατραπεί τις τελευταίες δεκαετίες σε ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ… 

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ… ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΑ…

Λέγεται πως σ’ αυτή την ιστορία, ήταν αναμεμιγμένα και πολιτικά πρόσωπα υπεράνω υποψίας… αλλά και πρόσωπα του παρασκηνίου, που ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΜΑΓΕΙΑΣ…

Παρακαλώ, διαδώστε αυτό το εξαιρετικό άρθρο… η αφύπνιση σημαίνει σωτηρία για τα παιδιά…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σίγουρα έχετε ακούσει τη βρωμερή ιστορία των ημερών (δες πχ εδώ, αν δεν έμαθες τέτοια …σπουδαία νέα…), γιά το κοριτσάκι που το βίασε (πλερώνοντας τον μαστρωπό…) ένα ολόκληρο σύνταγμα «μερακλήδων». (Καί πώς να μην την έχετε ακούσει, αφού τα βρωμο-ΜΜΕ βρήκαν νέο θέμα να μας πρήζουν, μιά που τους τέλειωσε η Πισπιρίγκου; )

Δεν είναι η πρώτη του είδους, αυτή η ιστορία· πολύ φοβάμαι, όμως, ότι δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Το καταλαβαίνετε κι εσείς αυτό. Τα ξέρετε αυτά… που, κατά καιρούς ξεχύνεται στα δελτία ειδήσεων ένας τέτοιος βόθρος καί ξερνάμε άπαντες.

Ωστόσο, εδώ η ειδοποιός διαφορά (από άλλες, παρόμοιες ειδήσεις) είναι η εξής: πως οι δράστες (τουλάχιστον οι κορυφαίοι «οργανωτές» της βρωμοϊστορίας αυτής) -φαίνεται πως- είναι μέλη ενός συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος… το οποίο μας έχει δώσει κι άλλες αποδείξεις ανωμαλιών των μεγαλοστελεχών του (ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, κτλ).

Τώρα, βέβαια, θα μου πεί κανείς ότι ο «καλός κόσμος» (με τα κοστούμια καί τα ταγιέρ) είναι γνωστό πως -τουλάχιστον από την εποχή της Θεοδώρας του Βυζαντίου- έχει κάτι τέτοια χούγια, που κινούνται στα όρια της νομιμότητας (καί μερικές φορές τα ξεπερνάνε) : παιδεραστίες, αλλαξοκωλιές, εραστές από τον υπόκοσμο (βλέπε συλληφθέντα στα πράσσα αντιπρόεδρο του ΣτΕ), κόκες (παρομοίως), «δωράκια» στους εαυτούς τους από το δημόσιο χρήμα, καί τα ρέστα. Κι όταν συλληφθούν, αντί να παραδεχθούν την ενοχή τους, αρχίζουν τις μαλακίες – του τύπου: «- Δεν φταίω εγώ, ο όφις με ηπάτησεν!»

Άρα, τί απορείς, ώ Εργοδότα;

Η ηθική βρώμα, ναί μέν, είναι βρώμα καί πιάνεις τη μύτη σου, αλλά η απορία (ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα) προς τί;

Άμ, δεν απορώ καθόλου!

. . . . . . . . . . .

Κοιτάξτε:

Έχω τη συνήθεια να σκέφτομαι.

Πράγμα, που -αρκετές φορές- με οδηγεί στο να ξετρυπώνω λαγούς.

Στα παρακάτω, λοιπόν, θα σας δείξω πού οδηγούν κάποιες συνδυαστικές σκέψεις πάνω στη βρωμερή αυτή υπόθεση.

Όμως, ξεκαθαρίζω εξ αρχής τα εξής:

 • Ότι κάνω καθαρά προσωπικές σκέψεις.

[Γιά τις οποίες ΔΕΝ απολογούμαι σε κανέναν, διότι η ελευθερία σκέψης καί γνώμης δεν έχει καταργηθεί… κι ακόμη κι αν καταργηθεί (νομοθετικώς πως), δεν πρόκειται να υπακούσω. Η δέ παρούσα δήλωση γίνεται, επειδή τώρα τελευταία το Διαδίκτυο έχει γεμίσει «μπάτσους σκέψης», που φιλοδοξούν να ελέγχουν μέχρι καί το τί / πώς σκέπτεσαι· ήτοι: «fact checkers», κομματόσκυλα, τρόλλς, καί λοιπά παρεμφερή σκουπίδια.

Όλ’ αυτά τα άτομα έχουν από τώρα την άδειά μου να πάνε να.]

 • Καί ότι γράφω μεγαλοπρεπώς στα παπάρια μου τις όποιες αρνητικές πολιτικές προεκτάσεις αυτής της βρωμοϊστορίας. (Δεν με αφορά το ποιός θα πάθει ζημιά απ’ αυτή την ιστορία· δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό.)

Το ξεκαθάρισα;

Το ξεκαθάρισα.

. . . . . . . . . . .

Στην εποχή μας, γνωρίζουμε ότι όλες οι μεγάλες κοινωνικές δομές είναι διεθνοποιημένες – ή, έστω, τείνουν να γίνουν (πλήν μερικών μή-συμμετεχόντων στο παγκόσμιο πάρτυ «κατσαπλιάδων», τύπου Β. Κορέας) : οικονομικά, χρήμα, ενέργεια, πολιτική επιρροή, στρατιωτικές συμμαχίες, τεχνολογία αιχμής (πχ κινητά / υπολογιστές), κουλτούρα (μουσική / κινηματογράφος / Διαδίκτυο)… ό,τι θες.

Ταυτόχρονα, είναι διεθνοποιημένες (καί δή, πολύ καιρό πρίν τις αντίστοιχες φανερές) καί οι κρυφές δομές της κοινωνίας: στοές, λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ, παρανομία (λαθρεμπόριο ναρκωτικών καί όπλων / trafficking ανθρώπων / λαθρεμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, κτλ), κρυφές (καλύτερα: ημίκρυφες πλέον) παραθρησκείες, όπως ο σατανισμός, κτλ κτλ.

Οπότε, προκύπτουν αβιάστως τα εξής ερωτήματα:

 • Όταν μαθαίνουμε συνεχώς ειδήσεις γιά σκάνδαλα κακοποιήσεων παιδιών στο εξωτερικό (πχ από ιερείς του Βατικανού), γιατί θα πρέπει να νομίζουμε ότι αυτά δεν μας αγγίζουν εμάς; Ότι αυτά «αποκλείεται» να συμβαίνουν στην Ελλάδα; Επειδή είμαστε του σωστού θρησκευτικού δόγματος; Ή, μήπως, η Ελλάδα τυγχάνει απομονωμένη από τα υπόλοιπα κράτη καί δεν δέχεται -ακόμη καί κακές- επιρροές; (Ανάμεσα στους «μερακλήδες», που γουστάραν το 12χρονο, είναι καί ιερέας, λέει.)

 

 • Σε συνδυασμό με το παραπάνω: όταν γνωρίζουμε ότι ο καμηλοβάτης «προφήτης» παντρεύτηκε 9χρονη (ολογράφως: εννιάχρονη), πρακτική που συνεχίζουν να εφαρμόζουν οι πιστοί του κατά κόρον, δεν πρέπει να σκεφτούμε πως ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι «αβρααμικές» θρησκείες περιλαμβάνουν οπωσδήποτε την παιδεραστία στο μενού;

[Κάτι πανηλίθιες φεμινίστριες, καλά θα κάνουν να ΜΗΝ ισχυρίζονται ότι οι γάμοι με ανήλικες είναι θέμα κουλτούρας των μούσλιμζ, άρα όλα καλά. Περί καθαρής καί απολύτως καταδικαστέας παιδεραστίας πρόκειται. Τέλος.]

 • Σε συνδυασμό με το παραπάνω: Μήπως δεν γνωρίζουμε ότι κακοποίηση καί «θυσία» (δηλαδή δολοφονία) παιδιών κάνουν οι οποιασδήποτε μορφής (Μολώχ, σατανισμός, κτλ) Κρόνιες θρησκείες καί μόνον αυτές;

 • Επομένως: Δεν είναι ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι «αβρααμικές» θρησκείες Κρόνιες; Πρέπει να υποθέσουμε κάτι διαφορετικό; Κι αν ναί, γιατί;

[Κατά τ’ άλλα, τους δικούς μας «γεροντάδες» τους μάρανε η …σεξουαλική ηθική κατάπτωση του εγχώριου πόπολου!…

Γι’ αυτές τις αμαρτίες υποφέρει η Ελλάδα, λέει! Κι όχι γιά τον παρτακισμό καί τη μαλακία των ψηφοφόρων, που πάνε σούμπιτοι καί ψηφίζουν τους εκλεκτούς των Κρονίων «λεσχών», λες καί δεν τους ξέρουν τί παρτάλια είναι!

Άντε πατριώτες, άντε πανέξυπνοι ψηφοφόροι, με το καλό να πάτε καί να σκοτωθήτε στο μέτωπο, πολεμώντας Ρώσσους, αφού ψηφίσατε τον κουκλοχαιρετάκια!

Τί «- Όχι!»; Προς τί οι αντιρρήσεις; Την …ιδεολογία σας πρέπει να την τιμάτε στο 100%! Όχι επιλεκτικώς! 🙂 ]

 • Συνεπώς: Αυτές οι -σχεδόν καθημερινές, πλέον- ιστορίες με την κακοποίηση παιδιών, μήπως μας οδηγούν σε σταδιακή θεμελίωση κοινωνικής αποδοχής καί «επισημοποίηση» της διαβόητης «πανθρησκείας»; (Διάβαζε: Κρονολατρείας.)

 

 • Συνεπώς: Μήπως, εκτός των βιασμών μικρών παιδιών, υπάρχουν καί (εγχώρια) κυκλώματα τελετουργικής δολοφονίας παιδιών; (Λέτε να μην έχει παρακλάδια στην Ελλάδα ο Επστάϊν; Εγώ υποθέτω πως έχει, μόνο που αυτά ακόμη δεν βγήκανε στη φόρα. Ή, έστω, δεν βγήκαν ακόμη πλήρωςσχετική ανάρτηση πατριωτικού ιστολογίου, με τρανταχτές υπόνοιες.)

 

 • Συνεπώς: Μήπως οι βιαστές του 12χρονου κοριτσιού τρέμουν τη δημοσιότητα, επειδή δεν πρόκειται μονάχα γιά συνουσία με ανήλικο καί χάσιμο ψήφων σε προσεχείς εκλογές, αλλά πάει καί παραπέρα η δουλειά;

Βλέπετε, λοιπόν, πόσο απλά είναι τα πράγματα, αν απλώς -κάθε φορά- κάποιος κάνει το επόμενο λογικό σκεπτικό βήμα. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι πως αυτές όλες οι βρωμιές δεν περιορίζονται στο Χόλλυγουντ, αλλά διαδοθήκαν καί ανάμεσα στους …απογόνους των αρχαίων ημών…

Είπαμε, τα πάντα είναι διεθνοποιημένα πλέον. Επομένως, αν κάποιος εγχώριος (αλαφρός από μυαλά) διαβάζει κάθε μέρα στις ειδήσεις γιά τέτοιες βρωμοδουλειές, που όμως ως ανταμοιβή της συμμετοχής σ’ αυτές παρέχουν υψηλές θέσεις εξουσίας, δεν θα του περάσει απ’ το μυαλουδάκι του να πάει κι αυτός γυρεύοντας – αρκεί να μην συλληφθεί; (Καί, προφανώς, ο Επστάϊν καί η Τζισλέϊν ήταν άτυχοι, διότι κάπου κάπως τα χάλασαν στη μοιρασιά με τα συνεταιράκια τους, αλλοιώς δεν θα μαθευόταν τίποτε – καί ούτε γάτα, ούτε ζημιά.)

. . . . . . . . . . .

Είναι γνωστό πως οι τελετουργικές δολοφονίες ανέκαθεν ήσαν ένα μέσον εκβιαστικού «δεσίματος» κάθε «συνέταιρου» της εξουσίας. Δηλαδή: θες εξουσία; Οκ. Αλλά θα σφάξεις -ενώπιον πολλών κουκουλοφόρων μαρτύρων- το θύμα που έχουμε εδώ, στον «βωμό»! Καί στο εξής, ή θα κάνεις ό,τι ακριβώς σου λέμε, όταν σου το πούμε, ή σε παραδίδουμε στο «αυθόρμητο» πλήθος γιά λυντσάρισμα, ως δολοφόνο.

Όμως, υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά με την εποχή μας: οι θέσεις εξουσίας ανέκαθεν ήσαν λίγες. Άρα, σε παρελθούσες εποχές οι τελετουργικές «μυητικές» δολοφονίες αφορούσαν έναν κλειστό κύκλο ατόμων, «εξουσιαστών».

Σήμερα, όμως, που οι μέν θέσεις εξουσίας εξακολουθούν να παραμένουν λίγες, αλλά οι «τελετουργικές» κακοποιήσεις παιδιών (καί πιθανώτατα καί οι -επίσης «τελετουργικές» δολοφονίες παιδιών) έχουν διαδοθεί σε τεράστιο αριθμό «καθημερινών» ατόμων («υπεράνω υποψίας» / «ανθρώπων της διπλανής πόρτας» / «καλών οικογενειαρχών, που δεν είχαν δώσει αφορμές», κτλ κτλ), δεν πρέπει να υποθέσουμε ότι συμβαίνει κάτι άλλο;

Κι αυτό το «κάτι άλλο», είναι ένας πολλαπλός στόχος των πονηρών κρατούντων.

Όσον αφορά τους μετέχοντες «κολλητούς» τους στα διάφορα επίπεδα εξουσίας, επιθυμούν:

 • Να επιταχύνουν στο έπακρον τη διαδικασία του να τους βάλουν όλους αυτούς να κολυμπήσουν στα σκατά, διότι βιάζονται να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους· καί δεν έχουν χρόνο, ή περιθώρια γιά τυχόν δισταγμούς καί αντιρρήσεις εκ μέρους των κατωτέρων κλιμακίων της εξουσίας.

 

Όσον αφορά την ευρύτερη κοινωνία / ανθρωπότητα, θέλουν:

 • Διάλυση του τελευταίου «οχυρού ερείσματος», που συγκρατεί τις κοινωνίες: της οικογένειας.

 

 • Ανεπιστρεπτί ηθική πτώση στην άβυσσο όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.

 

 • Κοινωνικός καννιβαλισμός, ανεξέλεγκτο κοινωνικό χάος. (Δηλαδή, πορεία πρός κοινωνίες τύπου «Mad Max», όπου επιβιώνουν τα χειρότερα καθάρματα.)

 

 • Απανθρωποποίηση των επιζώντων, μείωση παγκόσμιου πληθυσμού.

 

 • Καί, επομένως, εύκολη διακυβέρνηση όσων απομείνουν, εκ μέρους των πονηρών κρατούντων.

 

Νά, λοιπόν, που όλες αυτές οι σιχαμερές πρακτικές δεν είναι απλά (μακάβριες / τρομακτικές) γραφικότητες των θρίλλερς του Χόλλυγουντ, ούτε περιορίζονται απλά σε κάποιο σάπιο μέρος της κοινωνίας μας. Διαδίδονται ραγδαία, σαν θανατηφόρος ιόςαυτές κι αν είναι ο πιό επικίνδυνος ιός, καθ’ ό,τι νοητικός – καί γιά τον οποίο δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο, ούτε γιατρικό.

. . . . . . . . . . .

Είπατε τη λέξη «προστασία»;

Αναρωτιέστε πώς θα προστατευτούμε απ’ όλ’ αυτά;

Με τα εξής απλά μέτρα – γι’ αρχή:

 • Κλείστε την τηλεόραση. Είναι γνωστό πως μεταδίδει ψευτιές καί κάνει την τρίχα τριχιά (ατιμωρητί· προφανώς, οι ποινικές συνέπειες γιά διασπορά ψευδών ειδήσεων αφορούν κάποιους άλλους) – κι όλ’ αυτά, ταϊσμένη με δημόσιο χρήμα. Το ξέρετε πολύ καλά αυτό.

 

 • Προστατέψτε τα παιδιά σας, προστατέψτε την οικογένειά σας.

 

 • Στις προσωπικές σας σχέσεις, ψάξτε την φυσική επαφή καί μην μένετε στην διαδικτυακή ανταλλαγή «selfies». (Μόνο γι’ αρχή μιάς γνωριμίας αυτό το τελευταίο.) Η σκέτη εξ αποστάσεως εικόνα πετάει στα σκουπίδια το συναίσθημα, που όμως είναι απαραίτητο – αν θέλουμε να είμαστε ανθρώπινα όντα.

 

 • Στείλτε στον αγύριστο πωλητικούς καί κομματόσκυλα. (Δέεεν θα σας ξαναπαρακαλέσουν γιά ψήφο; τί διάολο;! Εκλογές ξανάρχονται… Ξηγηθήτε τους όπως τους πρέπει.) Όχι μόνο δεν σας βοήθησαν (με διορισμούς καί τέτοια), αλλά βλέπετε καθαρά ότι -αντιθέτως- κλώτσησαν την Ελλάδα στον γκρεμό. Γιά όλους μας, όχι μονάχα γιά τους κομματικούς τους αντιπάλους. Θέλετε κι άλλες αποδείξεις ότι πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις απ’ τους πωλητικούς;

 

 • Προετοιμαστήτε γιά τα επερχόμενα. Πλέον, μόνον οι ηλίθιοι δεν βλέπουν τί έρχεται.

Αυτά γι’ αρχή.

Μετά, προσευχηθήτε να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορώτερα ο λυτρωτικός Γ’ ΠΠ!

 

Πηγή

Προβολές : 2,164


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα