Μία Γερμανίδα Ευρωβουλευτής η Κριστίν Άντερσον λέει το ΟΧΙ στον Π.Ο.Υ.!!! Οι ρόλοι αντιστράφηκαν ?

Μία Γερμανίδα Ευρωβουλευτής η Κριστίν Άντερσον λέει το ΟΧΙ στον Π.Ο.Υ.!!! Οι ρόλοι αντιστράφηκαν ?

21 Ιουλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:719
Μοίρασέ το

 

 

Η Γερμανίδα Eυρωβουλευτής Κριστίν Άντερσον: “Είστε μισάνθρωποι παγκοσμιοποιητές! Θα σας διαλύσουμε!!!”

Οι… “έλληνες” ευρωβουλευτές έχουν άλλα στο μυαλό τους… πως να γκομενίσουν, πως να παντελονιάσουν ή να ταγιεράσουν χρήμα παράνομα, πως να ξεπουλήσουν ότι απέμεινε από την Ελλάδα…
ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ… ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ…;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Στις 4 Ιουλίου 2023 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, Ευρωβουλευτές και 7 αντιπρόσωποι από τις αντίστοιχες χώρες τους συναντήθηκαν στην εκδήλωση “Trust & Freedom [Εμπιστοσύνη και Ελευθερία]” για να ξεκινήσουν μια πρωτοβουλία πολιτών για την αμφισβήτηση της προτεινόμενης από τον ΠΟΥ Συνθήκης για την Πανδημία και των τροποποιήσεων των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών.

Η Ευρωβουλευτής Κριστίν Άντερσον, σε μια δυναμική ομιλία, προκαλεί την παγκοσμιοποιητική ελίτ, μέρος της οποίας είναι ο ΠΟΥ:

“Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι είστε εσείς που επιλέξατε αυτόν τον πόλεμο, και θα τον έχετε: ας πολεμήσουμε! Είμαστε εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο… εσείς είστε μια μικρή, περιθωριακή μειοψηφία. Και θα σας τσακίσουμε! Και δεν θα κουραστούμε μέχρι να το πετύχουμε”.

Ετοιμαστείτε, η μάχη ξεκίνησε! Κριστίν Άντερσον προς τους παγκοσμιοποιητές – “Ας πολεμήσουμε!”

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας “Trust & Freedom [Εμπιστοσύνη και Ελευθερία]”

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

https://euci.info/

 


Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγή: https://rumble.com/v2zry28-christine-anderson-mep-trust-and-freedom-brussels-04072023-oracle-films.html

Πηγή https://nioland.substack.com/p/e9f

Προβολές : 719


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα