Μίζες, Διαφθορά και Σκάνδαλα : Η Ιστορία του CDC (ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ και για τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ)

Μίζες, Διαφθορά και Σκάνδαλα : Η Ιστορία του CDC (ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ και για τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ)

16 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:235
Μοίρασέ το

Κάποιοι επισημαίνουν ότι το CDC λειτουργεί σήμερα ως κύριος αντιπρόσωπος πωλήσεων και μάρκετινγκ εμβολίων για τη Big Pharma που αγοράζει, πωλεί και διανέμει εμβόλια, ακόμη και όταν ο οργανισμός έχει άμεση σύγκρουση συμφερόντων κατέχοντας πολλαπλές πατέντες για εμβόλια και διάφορες πτυχές των τεχνολογιών εμβολίων. Επιδεινώνοντας αυτή την παραπλανητική κατάσταση, το CDC παριστάνει τον ουδέτερο επιστημονικό φορέα που αξιολογεί την ασφάλεια των εμβολίων, ενώ δίνει εντολή για αυξημένες δόσεις εμβολίων στον αμερικανικό λαό.

Οι κατηγορίες για διαφθορά του CDC δεν υπάρχουν πλέον αποκλειστικά στα σκεπτικιστικά μυαλά των επικριτών της κυβέρνησης- έχουν γίνει κοινές καταγγελίες που υποστηρίζονται από βουνά εύκολα προσβάσιμων αποδείξεων. Δεν χρειάζεται συνωμοσία, καθώς μια λιτανεία σκανδάλων έχει καταλήξει να χαρακτηρίζει τη “συνήθη λειτουργία” του CDC.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ COVID ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΥΣΚΟΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ CDC

Ένας πλήρως διαβρωμένος και διεφθαρμένος οργανισμός, που δεν επηρεάζει μόνον τις ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Μην ξεχνάτε τι έλεγαν και τι λένε ακόμα τα δικά μας ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ … ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΜΕ, που στηρίζονται στο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ CDC…

Πάρτε χαρτί και μολύβι, να γράψετε ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ και ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ αυτού του διεφθαρμένου Οργανισμού, και θυμηθείτε τι έλεγε για τα εμβόλια του Θανάτου ο Φάουτσι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 235


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα