Μαζέψτε πρώτα απ΄όλα τα παιδιά των Ρομά, που ζητιανεύουν όλη την ημέρα, στους δρόμους και μεγαλώνουν, χωρίς σχολείο, στον δρόμο της εγκληματικότητας και μετά να την πέσετε στο λαγούμι της Κορίνθου!  (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Μαζέψτε πρώτα απ΄όλα τα παιδιά των Ρομά, που ζητιανεύουν όλη την ημέρα, στους δρόμους και μεγαλώνουν, χωρίς σχολείο, στον δρόμο της εγκληματικότητας και μετά να την πέσετε στο λαγούμι της Κορίνθου! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

20 Φεβρουαρίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,044
Μοίρασέ το

 

 

Δεν αναθέσαμε στο κράτος την ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ των παιδιών μας!

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ… Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…

Σήμερα, είναι η οικογένεια του ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ…

ΟΙ ΠΕΤΣΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ… (αναφέρομαι στις κραγμένες που εκφράζουν μίσος στην Πατρίδα, στην Πίστη και στον ελληνικό λαό…).

 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ΡΑΓΙΑ…

ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ…

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Της Ιωάννας Υψηλάντη

 

Ας πάμε τώρα και σε ένα πολύ σοβαρό θέμα.
Αναθέσαμε στο… κράτος την μέριμνα των παιδιών μας.
Καλώς, μέχρι εκείνο το σημείο που δεν ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές.

 


Και εξηγώ: Η μέριμνα του κράτους, για τα παιδιά μας, δεν προέρχεται, από οικεία βούληση των γονιών, αλλά από νόμους.

 


Δεχόμαστε τους νόμους, για να προστατευθούν, από εγκληματικές συμπεριφορές ανάξιων γονιών, για να μορφωθούν, για ν΄αντιμετωπίσουν ξαφνικές και καταστροφικές καταστάσεις φτώχειας και για να βρουν ένα καταφύγιο, σε περίπτωση απόρριψης, από γονείς.

 

Δεν αναθέσαμε στο κράτος την ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ των παιδιών μας!

 

Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να αφαιρούν παιδιά, από οικογένειες, επειδή δεν φόρεσαν μάσκα, στο σχολείο, ή επειδή οι γονείς αρνήθηκαν να τα στείλουν στο σχολείο με μάσκα!
Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να αφαιρούν παιδιά, ακόμη και από κακές οικογένειες, για να τα αναθέτουν σε ομοφυλόφιλες οικογένειες με το έτσι θέλω!

 

 

Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να γίνεται υποχρεωτική η εκπαίδευση παιδιών στα σχολεία, με μαθήματα σεξουαλικής αγωγής, από τα 5 τους, κατευθυνόμενα στην “εξεύρεση φύλου”, από τρανσέξουαλ “δασκάλους”. Ούτε να διαβάζουν βιβλία με τις “ιδιαιτερότητες” της κάθε διαστροφής!

 

 

Δεν τους δώσαμε, ούτε το δικαίωμα να κατευθύνουν την γνώση στο ψέμα των ιστορικών γεγονότων και των ιστορικών εξελίξεων!

 

 

Ούτε να παραμορφώνουν με δικτατορικές αποφάσεις το κοινωνικό λειτούργημα του δάσκαλου.

 

 


Πληρώσαμε και πληρώνουμε αδρά, για το κοινωνικό κράτος, για την Παιδεία των παιδιών μας, για την ψυχική τους υγεία και δεν επιτρέπουμε στο κράτος να διαχειρίζεται αυτό το χρήμα εναντίον μας!

 

 

Πολύ περισσότερο, που το ίδιο δεν βάζει, ούτε σέντσι, για την προστασία τους! Τρώει τα λεφτά μας και αναθέτει σε ΜΚΟ και “εθνικούς ευεργέτες”, επιχειρηματίες και εφοπλιστές το κοινωνικό έργο.

 

 

Ιδιωτικοποιεί τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και παρ΄όλα αυτά βάζει και τους κανόνες, που θα μανιπουλάρουνε την σκέψη.

 

 

Μαζέψτε πρώτα απ΄όλα τα παιδιά των Ρομά, που ζητιανεύουν όλη την ημέρα, στους δρόμους και μεγαλώνουν, χωρίς σχολείο, στον δρόμο της εγκληματικότητας και μετά να την πέσετε στο λαγούμι της Κορίνθου!

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,044


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα