ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Οι Εβραίοι της Chabad ενορχηστρώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία για να ιδρύσουν το “Τρίτο Χαζαρικό” Βασίλειο τους;

5 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:615
Μοίρασέ το

 

Αν και γράφτηκε το 2003, αυτό το κεφάλαιο για την “Τρίτη Χαζαρία” ταιριάζει εξαιρετικά για να εξηγήσει την πραγματική βάση αυτού του πρόσφατου πολέμου στην Ουκρανία με τη Ρωσία — και πώς συνδέεται με την ευρύτερη εικόνα — την επιθυμία των Εβραίων της Chabad-Lubavitch να δημιουργήσουν Τρίτη Χαζαρία” στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία καταλαμβάνει σήμερα ένα μεγάλο μέρος της γης που κάποτε ήταν γνωστό ως το αρχαίο Βασίλειο των Χαζάρων – η αληθινή πατρίδα – και όχι το Ισραήλ – των σημερινών Εβραίων Ασκενάζι.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζεις την Ιστορία, για να μπορέσεις να αντιληφθείς και τα γεγονότα που διαδραματίζονται σήμερα στην Ουκρανία…

ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ… ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ…

ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Εδώ δημοσιεύουμε ένα κεφάλαιο από το βιβλίο του Eduard Hodos του 2003, “The Jewish Syndrome – 3”. Πηγή.

Ο Eduard Hodos γεννήθηκε ως Hodos Eduard Davidovich στο Χάρκοβο της Ουκρανίας το 1945 από μια ορθόδοξη εβραϊκή οικογένεια.

Το 1990, ο Hodos ισχυρίζεται ότι προσλήφθηκε και προήχθη προσωπικά από την Chabad Lubavitcher και τον ραβίνο Schneerson — αλλά παραιτήθηκε από τη θέση του μόλις συνειδητοποίησε τους πραγματικούς στόχους που είχε η Chabad για την πατρίδα του, την Ουκρανία.

Έκτοτε, ο Hodos είναι ένας ειλικρινής επικριτής της Chabad, προειδοποιώντας το κοινό για την ατζέντα τους – και τις πολιτικές προσωπικότητες και τους ολιγάρχες που κάνουν τις προσφορές τους.

Ο Hodos από τότε μετεστράφη στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία της Ουκρανίας.

Αν και γράφτηκε το 2003, αυτό το κεφάλαιο για την “Τρίτη Χαζαρία” ταιριάζει εξαιρετικά για να εξηγήσει την πραγματική βάση αυτού του πρόσφατου πολέμου στην Ουκρανία με τη Ρωσία — και πώς συνδέεται με την ευρύτερη εικόνα — την επιθυμία των Εβραίων της Chabad-Lubavitch να δημιουργήσουν Τρίτη Χαζαρία” στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία καταλαμβάνει σήμερα ένα μεγάλο μέρος της γης που κάποτε ήταν γνωστό ως το αρχαίο Βασίλειο των Χαζάρων – η αληθινή πατρίδα – και όχι το Ισραήλ – των σημερινών Εβραίων Ασκενάζι.

Ο Hodos έχει επίσης γράψει εκτενώς για το πώς οι Εβραίοι της Chabad στη Ρωσία ελέγχουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τους Εβραίους Ολιγάρχες που τον περιβάλλουν .

Σημειώστε ότι, ωστόσο, δεν συμφωνούμε με τον Hodos όταν αποκαλεί τους Εβραίους της Chabad “ναζί” ή “φασίστες” – κοινές λανθασμένες ονομασίες που φέρονται σε κάθε ομάδα που φιλοδοξεί να αποκτήσει εξουσία χωρίς αντίπαλο.

Μπορείτε να διαβάσετε τα δύο προηγούμενα δοκίμια του Hodos για τα Τρία Χαζαρικά Βασίλεια εδώ .

Ο Hodos γράφει:

“Η Τρίτη Χαζαρία”

Πριν ορίσω λεπτομερώς την Τρίτη Χαζαρία, θα ήθελα να παραθέσω τον γνωστό Σέρβο μελετητή, διδάκτορα Νομικής και ταλαντούχο δημοσιογράφο, Bozidar Mitrovic — έναν από τους λίγους συγχρόνους μας που παρατήρησαν το “χαζαρικό νήμα” να διατρέχει την ιστορία των Ανατολικών Σλάβων.

Το πρώτο στρατιωτικό πραξικόπημα των Χαζάρων έγινε το 1917 στην Πετρούπολη.

Είναι προφανές ότι οι Χάζαροι δεν είχαν εξαφανιστεί. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχει κανείς κατά νου ότι το ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ το 1917 ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ”, ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1% (!!!!!!!!!)

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, Η ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ-ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ WALL STREET ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 1917.

Στόχος της Γερμανίας ήταν η ήττα του εχθρού της στο Ανατολικό Μέτωπο. Αυτό επιτεύχθηκε με την υπογραφή της Ειρηνευτικής Συμφωνίας της Βρέστης, η οποία είχε αρνητικές συνέπειες.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ήταν Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, την οποία παραλίγο να καταφέρει.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ήταν η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μιας ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, στην οποία θα επιλυόταν το ζήτημα του εβραϊκού κράτους, καθώς και η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ Η ΡΩΣΣΙΑ, εξυπηρετώντας τα συμφέροντά τους…

…Το ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ πραγματοποιήθηκε το 1993 στη Μόσχα, όταν οι ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ (που πραγματοποιούσαν ακραίες μορφές οικονομικού μετασχηματισμού) ΑΝΕΛΑΒΑΝ την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, συμπεριλαμβανομένης της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, την ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ – τα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”.

Αν και συμφωνώ κατ’ αρχήν με τα συμπεράσματα του Bozidar Mitrovic, διαφωνώ μαζί του σε ορισμένες λεπτομέρειες.

Για παράδειγμα, θεωρώ ότι το έτος 1991 είναι η ημερομηνία έναρξης στην ιστορία της Τρίτης Χαζαρίας και η τοποθεσία του πραξικοπήματος (όχι στρατιωτικό, αλλά παρόλα αυτά πραξικόπημα) είναι το Δάσος Μπελοβέζσκι. [όπου υπογράφηκε η συμφωνία διάλυσης της ΕΣΣΔ — Επιμέλεια]

–από τον Bozidar Trifunov Mitrovic, “Genocide of the Romans and Slavs”, Moscow, BTM, 1999

Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της ανέγερσης της Δεύτερης και Τρίτης Χαζαρίας είχαν προηγηθεί γεγονότα που είχαν σχεδιαστεί για να καθαρίσουν το “εργοτάξιο” για το νέο “οίκο του κράτους”.

Το Χαζαρικό πραξικόπημα του 1917 είχε προηγηθεί από τον Ρωσσο-Ιαπωνικό και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CHABAD Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ;

Η πραγματική καταστροφή της ΕΣΣΔ —της σοσιαλιστικής αυτοκρατορίας που χτίστηκε από τον Στάλιν— ξεκίνησε επίσης πολύ πριν από το “Πραξικόπημα στο Belovezhsky” του 1991 — συγκεκριμένα το 1986, με τα εφιαλτικά γεγονότα στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ .

Έχοντας κατά νου τη συγκλονιστική ομοιότητα των σεναρίων που προετοίμασαν το δρόμο για αυτά τα “χαζάρικα πραξικοπήματα”, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι το εκτιμώμενο κόστος τους, καθώς και η πηγή χρηματοδότησής τους, μπορεί να έχουν και κάποια κοινά “γνώριμα χαρακτηριστικά”.

Τα ονόματα των χρηματοδότων που πλήρωσαν για την “εκκαθάριση του εδάφους” πριν από τη Δεύτερη Χαζαρία είναι πολύ γνωστά σε εμάς: “Schiff, Warburg and Company”.

Στη δεύτερη περίπτωση — το “ποιός, ποιόν, πότε και πόσο” δεν είναι γνωστό σε κανένα βαθμό βεβαιότητας. Ωστόσο, αναλύοντας ορισμένα γεγονότα υπό το φως γνωστών ιστορικών γεγονότων, μπορούμε να καταλήξουμε στα ακόλουθα συμπεράσματα:

Στις 26 Απριλίου 1986 σημειώθηκε έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ, ισοδύναμης σε ισχύ, όπως πρόσφατα καθορίστηκε, με 500 βόμβες πυ έπεσαν στην Χιροσίμα.

Αυτή ήταν η “βόμβα” κατέστρεψε τα θεμέλια της μεγάλης αυτοκρατορίας, που κανείς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν αμφέβαλλε για το γεγονός ότι ήταν “άτρωτη”.

Η “διαδικασία σχάσης” απέκτησε αμετάκλητο χαρακτήρα… Άνοιξε μια τρύπα στην οικονομία της χώρας: πρωτοφανή “απρογραμμάτιστα” οικονομικά έξοδα για την εκκαθάριση της καταστροφής, μια γενική, τύπου στρατού κινητοποίηση “εκκαθαριστών”, τεράστιες επανεγκαταστάσεις της μολυσμένης περιοχής, η ανέγερση της “σαρκοφάγου” και ούτω καθεξής.

Για πρώτη φορά στη ζωή των δεκαετιών μας άρχισαν να εκτοξεύονται αμοιβαίες κατηγορίες και τα κάποτε “αδελφικά έθνη” άρχισαν να παρουσιάζουν απαιτήσεις το ένα στο άλλο.

Και τέλος, η Ραδιενεργή Έρημος, η οποία μετέτρεψε την ίδια την καρδιά του Σλαβικού Κόσμου σε μια απαγορευμένη ζώνη, δηλητηριάζοντας τις καρδιές και τις ψυχές του “Μεγάλου Σοβιετικού Λαού” — ώθησε τη Σοσιαλιστική Αυτοκρατορία στο χείλος του γκρεμού, στη “μαύρη τρύπα” της Τρίτης Χαζαρίας.

Όλος αυτός ο όλεθρος προκλήθηκε από ένα μόνο….πείραμα!

Ναι, πράγματι — ένα συγκεκριμένο “αποτυχημένο απρογραμμάτιστο πείραμα” που πραγματοποιήθηκε (από ποιόν δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα) την παραμονή του Εορτασμού των “Μεγάλων Χαζάρων Αρχιτεκτόνων” [1η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Εργαζομένων— Συντάκτης].

Θα μπορούσαμε, άραγε, να φανταστούμε ακόμη και το αδιανόητο – ότι κάποιος αποφάσισε εν γνώσει του να παίξει το ρόλο του “πειραματιστή” – να ρισκάρει μια “εκτροπή” που έμελλε να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για τον σοσιαλιστή Λεβιάθαν;

Ναι, και βέβαια μπορούμε! Όσο φρικτό κι αν ακούγεται. Για το σωστό ποσό, όπως αποδεικνύεται, όλα είναι πιθανά (ακόμα και η οργάνωση της ταυτόχρονης αεροπειρατείας αρκετών αεροσκαφών για να επιτεθεί στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου!).

Οφείλουμε να μην ξεχνάμε ότι εκείνη τη στιγμή η περεστρόϊκα και η σήψη της “ηθικής φιλοσοφίας του δολαρίου” βρίσκονταν ήδη σε πλήρη άνθιση, έτοιμες να καταφέρουν το θανατηφόρο πλήγμα στην “ηθική φιλοσοφία του σοσιαλισμού” – η παρθενική αγνότητα του οποίου είχε μέχρι τώρα προστευόταν από το “σιδερένιο παραπέτασμα” που έστησε ο Στάλιν. (Παρεμπιπτόντως, στους σταλινικούς χρόνους μόνο η απλή αναφορά της λέξης “εκτροπή” ήταν αρκετή για να κάνει τους ανθρώπους να τρέμουν από φόβο…)

Εάν δεχθούμε αυτήν την εκδοχή της “εκκαθάρισης του εργοταξίου” για την Τρίτη Χαζαρία, θα μπορούσαμε να περιμένουμε ότι το στοιχείο “έξοδα” του προϋπολογισμού για αυτήν την περιπέτεια θα είναι συγκρίσιμο με αυτό του “Χαζαρικού πραξικοπήματος του 1917”.

Όσον αφορά την πηγή χρηματοδότησης….εδώ, όπως λένε και οι ιατροδικαστές, δεν υπάρχουν άμεσες αποδείξεις, αλλά υπάρχουν μερικά “δυνητικά στοιχεία” που μας δίνουν πολλά να σκεφτούμε.

Στα προηγούμενα βιβλία μου έχω περιγράψει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ που έτυχε να παρακολουθήσω πριν από δέκα χρόνια στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ LUBAVITCHER REBBE.

Το τελετουργικό της ευλογίας πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια φρεσκοεκτυπωμένων νέων χαρτονομισμάτων του ενός δολαρίου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Lubavitcher Rebbe μοίραζε δεκάδες χιλιάδες δολάρια στα οποία το πορτρέτο του Προέδρου των ΗΠΑ ήταν καλυμμένο με μια φωτογραφία του ίδιου του Rebbe.

Δεν υπάρχει τέτοιο τελετουργικό σε καμία θρησκεία, ακόμα και στον Ιουδαϊσμό.

Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο πράγμα.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτό το τελετουργικό, είναι το γεγονός ότι εισήχθη από τον πλέον αποθανόντα Έβδομο Lubavitcher Rebbe Menachem Mendel Schneerson το 1986 — την τραγική χρονιά της καταστροφής του Τσερνομπίλ.

Έγραψα για αυτό για πρώτη φορά στο φυλλάδιο “An Axe over Orthodoxy, or Who Killed Father Men» (“Ένας πέλεκυς επάνω από την Ορθοδοξία – Ποιός σκότωσε τον πατέρα Μεν”) [σχετικά με τη δολοφονία του Ρώσσου ορθόδοξου ιερέα εβραϊκής καταγωγής, Alexander Men’ — Εκδότης] — το πρώτο από τα τρία έργα που αποτελεί η τριλογία “The Jewish Syndrome”.

Αλλά δυστυχώς αυτό το γεγονός έμεινε απαρατήρητο από τους αναγνώστες. Όπως και πολλά άλλα γεγονότα, παρεμπιπτόντως, που υπάρχουν στα έργα μου…

Οι τακτικοί αναγνώστες μου είναι ήδη εξοικειωμένοι όχι μόνο με το προαναφερθέν τελετουργικό, αλλά και με την ίδια την αίρεση της Chabad και με τον “Βασιλιά-Μεσσία” της — τον Lubavitcher Rebbe.

Ωστόσο, για όσους διαβάζουν τα βιβλία μου για πρώτη φορά, είμαι απλά υποχρεωμένος να τα συμπληρώσω στα κύρια σημεία.

Ακολουθεί μια σύντομη ιστορική αναφορά, από το βιβλίο μου, The Jewish Syndrome :

Η CHABAD είναι μια ΙΟΥΔΑΙΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ, οικοδομημένη στην αρχή της φυλής, επικεφαλής της οποίας βρίσκεται ένας “νονός” – ο Lubavitcher Rebbe. Τα μέλη της Chabad είναι υπερορθόδοξοι.

Οι ΑΝΤΡΕΣ και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ χαρακτηρίζονται από μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ: οι άντρες είναι είτε πολύ χοντροί ή πολύ λεπτοί, με υποχρεωτικά γένια, φόρεμα και μαύρα καπέλα. οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ είναι αδύνατες με ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΟΥΚΕΣ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Η συμμετοχή στη φυλή είναι εξαιρετικά αποκλειστική . Σήμερα υπάρχουν μόνο περίπου 20 000 εκπρόσωποι της Chabad-Lubavitch. Ενώ τα μέλη της αίρεσης κάνουν μια φαρισαϊκή επίδειξη αποκλειστικής ευσέβειας, διατηρούν μια άκρα μυστικότητα σχετικά με τις δραστηριότητές τους.

Η αίρεση εμφανίστηκε τον 17ο αιώνα στα σύνορα τριών σλαβικών εθνών – Ρωσσίας, Λευκορωσίας και Ουκρανίας – στο χωριό Lubavitchi (εκείνη την εποχή αποτελούσε τμήμα της Ουκρανίας, τώρα είναι τμήμα της περιφέρειας Smolensk, Ρωσσία).

Rebbe King Messiah Billboard design, posted 12/21/21, Brooklyn, NY, by Geulah Generation Inc.

Η Chabad είναι το μόνο κίνημα στον Ιουδαϊσμό με έναν υποχρεωτικό ηγέτη του Fuehrer (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (Führer γερμ.) – τον Lubavitcher Rebbe. Κατά τη διάρκεια των 200 ετών – επτά γενιών – αυτός ο τίτλος πέρασε κληρονομικά από τη μια γενιά στην άλλη.

Η αίρεση προέκυψε, όπως ισχυρίζονται οι ιδεολόγοι της, ως απάντηση στις διώξεις του Bogdan Khmelnitsky, οι οποίες [φέρεται ότι] συνοδεύονταν από το θάνατο χιλιάδων Εβραίων.

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ — το πνευματικό θεμέλιο του Khmelnitsky— ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CHABAD ΩΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ. [Ο Khmelnitsky ήταν ο Ουκρανός στρατιωτικός ηγέτης που έδιωξε τους Εβραίους και τους Πολωνούς από την Ουκρανία τον 17ο αιώνα και ένωσε ξανά την Ουκρανία με τη Ρωσσία. — Συντάκτης]

Στις αρχές της δεκαετίας του 1930 ο Ιωσήφ Στάλιν, ο οποίος στην εποχή του είχε σπουδάσει στο Ορθόδοξο Σεμινάριο της Τιφλίδας και ήταν αντίστοιχα γνώστης σε θέματα θρησκείας, έδιωξε την Chabad, ως φασιστική λατρεία, μαζί με τον έκτο Lubavitcher Rebbe από την επικράτεια της ΕΣΣΔ .

Ο παραδοσιακός Ιουδαϊσμός, ωστόσο, συνέχισε να υπάρχει στο σοβιετικό έδαφος.

Στη δεκαετία του 1940, η Chabad-Lubavitch ιδρύει την έδρα της στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Από το 1950 έως το 1994 επικεφαλής της αίρεσης είναι ο έβδομος και τελευταίος Lubavitcher Rebbe — και σε αυτήν την περίοδο η Chabad γίνεται μια ισχυρή ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, με στόχο την παγκόσμια επέκταση .

Οι αμύητοι συχνά μπερδεύουν την Chabad με τον χασιντισμό γενικά (Ορθόδοξοι Εβραίοι, με άλλα λόγια).

Οι εκπρόσωποι της φυλής Chabad εσκεμμένα —αλλά παραπλανητικά— ταυτίζονται με ένα ολόκληρο κίνημα εντός του Ιουδαϊσμού, τον χασιντισμό.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από ρεύματα επιρροής μέσα στον χασιντισμό, πολλά από αυτά με μεγάλη συμμετοχή: Karlinstown, Bratslav, Satmar και άλλα — τα οποία όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με την Chabad, αλλά συχνά βρίσκονται σε σύγκρουση μαζί της.

Αλλά ήταν η Chabad που μπήκε στην ΕΣΣΔ την εποχή της περεστρόικα του Γκορμπατσώφ, αναλαμβάνοντας τις θρησκευτικές και άλλες δραστηριότητες των ντόπιων Εβραίων (και όχι μόνο των Εβραίων)…” (Θα προσθέσω ότι στα τρία χρόνια που έχουν περάσει από τη συγγραφή αυτής της “ιστορικής αναφοράς” ο “ΑΡΙΘΜΟΣ” των ΜΕΛΩΝ της CHABAD, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ.

Επιπλέον, έχει εγκαθιδρύσει την επιρροή της τόσο έντονα στα πρώην σοβιετικά εδάφη, που είναι σε θέση να ΕΛΕΓΧΕΙ όχι μόνο ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΝ ΤΩΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, αλλά και τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ.)

 

Πρέπει να αναφερθεί ότι το ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΘΕΩΡΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΩΣ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ. (!!!!!!!)

Ήταν εκεί όπου ο Bogdan Khmelnitsky (ο Ουκρανός στρατιωτικός ηγέτης που έδιωξε τους Εβραίους και τους Πολωνούς από την Ουκρανία τον 17ο αιώνα και ένωσε ξανά την Ουκρανία με τη Ρωσσία) εξαφάνισε με φωτιά και σπαθί το “κλαδί του Τσερνομπίλ” των προγόνων της Chabad.

Και δεν είναι τυχαίο ότι η καταστροφή που έλαβε χώρα στο Τσερνομπίλ —την οποία ολόκληρος ο κόσμος θεωρεί ως “τραγωδία” και “καταστροφή”— αναφέρεται από τους Lubavitchers ως “Το ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ”. (!!!!!!!!!).

Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1990 — την περίοδο της ίδρυσης της Τρίτης Χαζαρίας — οι Lubavitchers “άνοιξαν την σεζόν” με τελετουργικά Βακχανάλια* στο Pripiat”, το επίκεντρο της της ερήμου του Τσερνομπίλ [Δυστυχώς, ο συγγραφέας δεν επεξεργάζεται αυτά τα “τελετουργικά Βακχανάλια” — Επιμέλεια].

Γι’ αυτό η θεωρία μου για μια προγραμματισμένη εκτροπή —η γενναιόδωρη χρηματοδότηση της οποίας ήταν σε θέση να εγγυηθεί τις γνωστές συνέπειες στο Τσερνόμπιλ— έχει το τέλειο δικαίωμα ύπαρξης.

Αλλά ας επιστρέψουμε στην Τρίτη Χαζαρία στα θεμέλια της οποίας βρίσκεται η “ιδεολογία της ερημοποίησης” που θέτει η θεωρία μου. Ποιά είναι η ουσία αυτής της ιδεολογίας — το ίδιο το όνομα της οποίας μας στερεί κάθε ένδειξη αισιοδοξίας;

Λοιπόν, πραγματικά, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ τί λέω, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΑΣ — ρίξτε μια ματιά γύρω σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που βλέπετε.

Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να καταπονηθώ στην απεικόνιση των προφανών “επιτευγμάτων” του γενναιόδωρα χρηματοδοτούμενου Τρίτου Χαζαρικού “πειράματος” που έχει ρημάξει τη Γη μας σαν ανεμοστρόβιλος.

Όλοι μας μοιάζουμε με εξαρτημένους που στερηθήκαμε τη “βελόνα” της σοσιαλιστικής μας “στασιμότητας” — σφαδάζοντας για περισσότερα από δέκα χρόνια σε ένα κολασμένο “στερητικό σύνδρομο” – αποτέλεσμα των Χαζαρικών “μεταρρυθμίσεων”.

Συνεχίζουμε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ελπίζουμε ότι σύντομα, πολύ σύντομα, τα πράγματα θα βελτιωθούν — το μόνο σημαντικό είναι να είμαστε υπομονετικοί. Αλλά με κάθε μέρα, ο αριθμός εκείνων που δεν μπόρεσαν να επιβιώσουν από την χαζαρική “υπερβολική δόση” αυξάνεται.

Στα βιβλία μου προσπάθησα επανειλημμένα να δείξω τί είδους μοίρα προετοιμάζεται για εμάς που εξακολουθούμε —προς το παρόν— να ζούμε σε αυτή τη [μετασοβιετική] γη — στην ιερή, πολύπαθη γη μας, πάνω από την οποία για άλλη μια φορά κρέμεται η Χαζαρική δαμόκλειος σπάθη.

Για να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου, θα παραθέσω για άλλη μια φορά ένα απόσπασμα από το προηγούμενο βιβλίο μου.

Αναφέρομαι σε ένα άρθρο στην εφημερίδα “Argumenty i Fakty” που χρησιμοποίησα στο The Jewish Syndrome-2 και το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την “ιδεολογία της ερήμωσης” της “Τρίτης Χαζαρίας”.

Το όνομα του άρθρου είναι “The Country’s Dying: Quietly, but Quick” (Η χώρα πεθαίνει: αθόρυβα αλλά γρήγορα) (αναφέρεται εδώ σε συντομευμένη μορφή):

Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 1993. Από τότε μπορεί κανείς να παρατηρήσει μια σταθερή κλιμάκωση της κρίσης. ΣΗΜΕΡΑ γινόμαστε μάρτυρες του ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. Τους πρώτους εννέα μήνες του 2001, στην Ουκρανία γεννήθηκαν 260.000 λιγότεροι άνθρωποι από αυτούς που πέθαναν.

Προσθέτοντας σε αυτόν τον αριθμό στοιχεία για την ενεργό μετανάστευση των συμπατριωτών μας στο εξωτερικό, οι συγγραφείς πολυάριθμων δημοσιεύσεων για το συγκεκριμένο θέμα κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα:

Δεδομένου του τρέχοντος ρυθμού μείωσης του πληθυσμού, κάθε 25-30 χρόνια ο πληθυσμός της χώρας θα μειώνεται κατά το ήμισυ, οπότε αν περάσουν άλλα 50-60 χρόνια ο παγκόσμιος χάρτης θα στερηθεί τα πανίσχυρα περιγράμματα σε σχήμα βοδιού της Ουκρανίας, η οποία προσπαθεί τόσο δυνατά σήμερα να ενσωματωθεί στην Ευρώπη!

Υπάρχει μια ακόμη “πικάντικη” λεπτομέρεια στις προβλέψεις των ειδικών: η ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ θα μπορούσε να προκαλέσει μια ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, κυρίως από τις ασιατικές και αφρικανικές ηπείρους , και το ανάλογο βάρος του μη ευρωπαϊκού πληθυσμού (που δεν είναι που υποφέρουν καθόλου από δημογραφική άποψη — το μόνο πρόβλημα είναι η εύρεση χώρου διαβίωσης) θα αυξηθεί με ρυθμό συγκρίσιμο με την εξαφάνιση του γηγενούς πληθυσμού.

Ο ρατσισμός είναι άσχημος και αμαρτία, αλλά από τη στιγμή που οι ΜΑΥΡΙΤΑΝΟΙ μετακομίσουν για να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΝΕΙΠΕΡΟ, δεν θα τραγουδάτε πλέον το “Δεν έχουμε πεθάνει ακόμα…”.

Οι αισιόδοξοι λατρεύουν να μας υπενθυμίζουν ότι μερικές ανεπτυγμένες χώρες έχουν ακόμη χαμηλότερο ποσοστό γεννήσεων από εμάς. Ναι, η Ιταλία, η Ισπανία, το Σαν Μαρίνο και το Χονγκ Κονγκ αναπαράγονται ακόμη πιο αργά.

Όμως η διαδικασία ερήμωσής τους συνοδεύεται από αντίστοιχη μείωση της θνησιμότητας και αύξηση του μέσου προσδόκιμου ζωής.

Αν συγκρίνουμε τα κριτήρια που αναφέρθηκαν τελευταία στην Ουκρανία με αυτά των ανεπτυγμένων χωρών, βλέπουμε ότι η “φευγαλέα ζωή” μας έχει γίνει ακόμη πιο φευγαλέα κατά εννέα χρόνια από αυτή των Δυτικοευρωπαίων και δώδεκα χρόνια περισσότερο από τους Ιάπωνες”.

Έχει διαπιστωθεί ότι η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ καθορίζεται πάνω από όλα από τη ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ στις γυναίκες.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Εάν στην ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΧΕΙ “ΝΕΚΡΩΘΕΙ” ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ, οι πλέον πολύ λιγότερο θηλυκές γυναίκες μας αποθαρρύνονται από τον φόβο μιας αποβολής ή τη γέννηση ενός “ελαττωματικού” παιδιού : Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗ ΥΓΙΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

Μια ορισμένη “σταθερότητα” παρατηρείται από τους ειδικούς μόνο στις κύριες αιτίες θανάτου, οι οποίες παρέμειναν αμετάβλητες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Την πρώτη θέση μεταξύ των αιτιών θανάτου στην Ουκρανία καταλαμβάνουν οι παθήσεις του κυκλοφορικού. Δεύτερη θέση — οι κακοήθεις όγκοι. Ακολουθούν τα ατυχήματα, οι δηλητηριάσεις, τα τραύματα και η αναπνευστική ανεπάρκεια.

Για να συμπληρώσουμε τους προαναφερθέντες παράγοντες που οδηγούν στο “άδειασμα” της χώρας μας, μπορούμε να προσθέσουμε επιδημιολογικά δεδομένα: η φυματίωση, που παίρνει 9.000 ζωές ετησίως και οι κοινωνικές παθολογίες που προκύπτουν από το χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Ακόμη πιο ανησυχητικές από τη φυματίωση είναι οι ασθένειες που σχετίζονται με τον HIV. Η “προέλασή” του φαίνεται να δείχνει ότι μια έκρηξη του AIDS μπορεί να πλησιάζει.

Στο πλαίσιο αυτών των κρίσιμων προβλημάτων, όλες οι διοικητικές, αμυντικές και ανθρωπιστικές προτεραιότητες με τις οποίες απασχολούνται οι πολιτικοί μας φαίνονται ανούσιες:… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ‘Η ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ…

…Πίσω από όλη την αφηρημένη επιστημονική ορολογία όπως “παραβίαση δημογραφικών μηχανισμών”, “απομάκρυνση” και “υποβάθμιση της ποιότητας ζωής” κρύβονται απόλυτα πραγματικές ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ στις εισόδους των φαρμακείων, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ “ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ” ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ “ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ” …

Mikhail Golubchikov, Ιατρός, επικεφαλής του τμήματος ιατρικής στατιστικής στη Μεταπτυχιακή Ιατρική Ακαδημία του Κιέβου:

“… Σύντομα θα γίνει απογραφή. Νομίζω ότι θα αποκαλύψει την ίδια εικόνα που παρατηρούμε στη Μολδαβία, όπου σύμφωνα με τα προαπογραφικά δεδομένα ο πληθυσμός ήταν 4,5 εκατομμύρια, και μετά την απογραφή, αποδεικνύεται ότι η χώρα έχει χάσει περίπου 800.000, (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) το 1/5 του πληθυσμού της! …

Αν λοιπόν η απογραφή δείξει ότι δεν έχουμε πλέον “πάνω από 48 εκατομμύρια” όπως υποστηρίζεται τώρα επίσημα, αλλά 30 με 35, αυτό ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ακόμη και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις αναφέρουν ότι ο πληθυσμός της Ουκρανίας σε 10 έως 15 χρόνια θα είναι λιγότερο από 40 εκατομμύρια. Τονίζω ότι αυτές είναι οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις”. (–από το “Argumenty i Fakty” Νο 48, Νοέμβριος 2001).

Σημειώστε ότι αυτό το άρθρο γράφτηκε πριν από την πρόσφατη απογραφή, τα αποτελέσματα της οποίας, μας διαβεβαίωσαν οι αρχές, θα έπρεπε να είχαν δημοσιευθεί στις αρχές Απριλίου 2002.

Ωστόσο, τη στιγμή της σύνταξης, τα στοιχεία της απογραφής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Ίσως αυτό οφείλεται στο μετεκλογικό σύνδρομο, ή ίσως ακόμα διορθώνουν τους αριθμούς…

Όπως και να έχει, η απογραφή σε εθνικό επίπεδο που έγινε τον Δεκέμβριο του 2001 έχει ξεχαστεί εντελώς: Λες και ο κόσμος στέκεται ήδη με το ένα πόδι στον τάφο, δεν νοιάζονται πόσοι από αυτούς, οι άνθρωποι, έχουν μείνει ακόμα…

Ας επιστρέψουμε όμως στα δεδομένα που εκτίθενται στο άρθρο “Η Χώρα Πεθαίνει: Αθόρυβα αλλά γρήγορα.” Όλα τα “επιχειρήματα” και τα “γεγονότα” δείχνουν ότι η χώρα πραγματικά πεθαίνει.

Και τότε εσείς διερωτάστε “Τι γίνεται τότε;” Τί εννοείτε τί γίνεται; Γιατί η Khazaria, φυσικά. Με όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της: μια ιουδαϊκή ελίτ, μια ιουδαϊκή “αριστοκρατία”, το κύρος του Ιουδαϊσμού, το πολύ ανεπτυγμένο εμπόριο και έναν “μη εθνικό” πληθυσμό “νομάδων”.

Απλώς σκεφτείτε το: “Μόλις οι Μαυριτανοί εγκατασταθούν για να καταλάβουν τον Δνείπερο…” Προσέξτε τι είπα. Θα έπρεπε να έχετε υψηλό βαθμό “προ-θανάτιας” τύφλωσης για να μην παρατηρήσετε την “εισροή μεταναστών, κυρίως από τις ασιατικές και αφρικανικές ηπείρους”, που έχουν μεταναστεύσει τα τελευταία 10 χρόνια στη Νέα Χαζαρία και “εγκαταστάθηκαν” μαζί με τα αναρίθμητα παζάρια που παραμορφώνουν τώρα τα “ισχυρά περιγράμματα της Ουκρανίας σε σχήμα βοδιού”.

Οι εναπομείναντες εκπρόσωποι του γηγενούς πληθυσμού συνεχίζουν να τραγουδούν αφελώς: “Δεν έχουμε πεθάνει ακόμα”, παραλείποντας να παρατηρήσουν ότι η κάποτε αρμονική χορωδία των φωνών ηχεί τώρα πιο αδύναμη και πιο παράφωνη κάθε μέρα που περνάει.

Σε αυτό το σημείο φτάσαμε, στην καρδιά της “ιδεολογίας της ερήμωσης”.

Παρακαλώ σημειώστε το “πιο αισιόδοξο χρονικό πλαίσιο που διατίθεται για την ολοκλήρωση του “πειράματος” στον ουκρανικό λαό: 50-60 χρόνια — αρχής γενομένης από τη Μεγάλη Έξοδο από τη Χώρα των Σοβιέτ.

Αλλά ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι Ο ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ – ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ. “ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ…”

Δεν μας θυμίζει κάτι αυτό; ΕΞΟΔΟΣ, ΕΡΗΜΟΣ, ο θάνατος του Τελευταίου Σκλάβου… Μα φυσικά!

Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν είναι παρά μια
“επανασκευή” ενός από τα “επεισόδια” της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ- η ιστορία του πώς ο Μωυσής οδήγησε τους Εβραίους από την Αίγυπτο στη Γη της Επαγγελίας. Τους οδήγησε έξω, εντάξει, αλλά όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, δεν είχε σκοπό να πάει πουθενά για τα επόμενα 40 χρόνια, αλλά απλώς έσυρε τους Εβραίους στη μήτρα της ερήμου του Σινά και περίμενε στωικά “μέχρι τον τελευταίο σκλάβο είχε πεθάνει”.

Αλλά δεν μπορούσε να περάσει από το μυαλό των Εβραίων, που καιγόταν από αστείρευτη επιθυμία να μπουν στον “Παλαιστινιακό Παράδεισο”, ότι τους ετοιμαζόταν μια μάλλον διαφορετική μοίρα — και ότι ο Μωυσής τους οδηγούσε σε εντελώς διαφορετικό μέρος από τη Γη της Επαγγελίας… .στον τάφο.

Έτσι, ανιχνεύοντας ατελείωτους κύκλους στους αμμόλοφους που είχαν ήδη διασταυρωθεί από αυτούς νωρίτερα, οι “σκλάβοι” πέθαναν ο ένας μετά τον άλλο σε 40 χρόνια, μέχρι που έφτασε η σειρά του τελευταίου.

Με αυτόν τον τρόπο, η Έρημος μετατράπηκε σε Νεκροταφείο — ο τελικός προορισμός της 40χρονης Περιπλάνησης του “πληθυσμού των σκλάβων” ανάμεσα στους αντικατοπτρισμούς… [Μια μάλλον ιδιότυπη ερμηνεία της Γραφής, πρέπει να πω, αλλά αν θεωρήσετε τη σημερινή κατάσταση ως «”Ψεύτικη Έξοδο με επικεφαλής έναν “Ψεύτικο Μωυσή”, προετοιμάζοντας το δρόμο για τον Ψεύτικο Μεσσία, τότε όλα μπαίνουν στη θέση τους. — Συντάκτης]

Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν “σοφοί τύποι” που θα βρουν πράγματα που “δεν ταιριάζουν” στη σύγκριση που έκανα μεταξύ της βιβλικής ιστορίας και της σημερινής μας πραγματικότητας: “Ο αριθμός των ετών που διατίθενται για τους “σκλάβους” που πεθαίνουν -Η έξοδος δεν συμπίπτει με τις προβλέψεις”, μπορεί να αντιταχθούν ή “Τί σχέση έχουν οι “σκλάβοι” με ο,τιδήποτε;” — ή “Δείξε μας τον Μωυσή που μας οδήγησε στην έρημο…”

Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα δυσκολευτώ να διαλύσω τις τελευταίες μακροχρόνιες αμφιβολίες ακόμη και τόσο σκληρών σκεπτικιστών.

Μην σας “αποθαρρύνει” το γεγονός ότι η Ουκρανία έχει δώσει περιθώριο όχι 40, αλλά 50-60 χρόνια για να πεθάνει. Νομίζω ότι αυτή η χρονική διαφορά μπορεί να εξηγηθεί από δύο βασικούς παράγοντες: τον μεγάλο αρχικό πληθυσμό του “γηγενούς πληθυσμού”— και τη ζωτικότητα που χαρακτηρίζει τους Σλάβους . Αλλά αν ο ρυθμός της αποσύνθεσης αυξηθεί έστω και ελαφρώς (κάτι που είναι απολύτως κατανοητό κατ’ αρχήν), μπορεί όχι μόνο να “ταιριάζουμε” αλλά ακόμη και να “νικάμε” το βιβλικό χρονικό πλαίσιο.

Τώρα, σχετικά με πιθανές αντιρρήσεις του τύπου “Δεν είμαστε σκλάβοι, σκλάβοι δεν είμαστε εμείς”, επιτρέψτε μου να ρωτήσω: Και ποιοί είμαστε; ΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ, ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ – ΠΕΘΑΙΝΕΙ; ΠΟΙΟΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙ; ΠΟΙΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ;

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιά εθνική ιδέα ζει στη σημερινή Ουκρανία; Όχι! Γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ! Και είναι οδυνηρό να παρακολουθείς τις ατελείωτες αποτυχημένες προσπάθειες φιλοσοφικών εκπροσώπων του “σκλαβικού πληθυσμού” να προσπαθούν να “γεννήσουν” έναν. ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ “ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ” ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ “ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ”, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ.

Είναι οδυνηρό να παρακολουθείς πώς ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ρίξτε μια ματιά στην απερίσκεπτη εγκατάλειψη με την οποία όσοι βρίσκονται σε αντίθετα πολιτικά στρατόπεδα εύχονται ο ένας τον θάνατο του άλλου: οι εθνικιστές περιμένουν, περιμένουν, τον τελευταίο κομμουνιστή σκλάβο να τα “τινάξει”, και το αντίστροφο.

Και κανείς δεν θέλει να παρατηρήσει ότι σύντομα θα ξημερώσει η μέρα που ΟΛΟΙ — “κόκκινοι” και “λευκοί” και “πράσινοι»” και “κιτρινόμαυροι” — ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΟΗ — ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΩΥΣΗΔΕΣ…

Είναι ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ότι υπό τις συνθήκες του χαζαρικού ζυγού, ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ. Και αυτό είναι το κύριο επίτευγμα της “ιδεολογίας της ερήμωσης” που έκανε για άλλη μια φορά “διαφανή” τα σύνορα της “ανεξάρτητης” χώρας μας και δημιούργησε μια νέα κοινωνική τάξη – τους σκλάβους.

Φαίνεται ότι το καταλαβαίνουν αυτό στη “ρωσσική συνοικία” της Τρίτης Χαζαρίας :

Κοιτάζοντας γύρω μας, μπορούμε ήδη να δούμε αυτή τη μάζα σκλάβων. Δεν είναι σε καμία περίπτωση οι πιο απαξιωμένοι, οι πιο εκμεταλλευόμενοι, οι πιο ανειδίκευτοι, “μαύροι” εργάτες. Αντίθετα, μεταξύ αυτών που μόλις κατονομάστηκαν δεν είναι λίγοι που είναι ελεύθεροι στο πνεύμα, που έχουν διατηρήσει την Πίστη τους και τα ιδανικά τους. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ. Βλέπουμε πολλά παραδείγματα αυτού μεταξύ ανθρώπων με την πιο ποικίλη κοινωνική θέση:

Μπροστά στα μάτια μας τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ και ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ μας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ και το ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

Οι μισθοί μιας τεράστιας μάζας του πληθυσμού μας έχουν πέσει πολλές φορές, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.

Η ΥΓΕΙΑ, η ΕΥΗΜΕΡΙΑ και το ΜΕΛΛΟΝ των φίλων, των παιδιών και των μελλοντικών γενεών μας είναι ΑΜΦΙΒΟΛΑ.

ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΚΛΑΒΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΗΜΕΡΑ” . ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Οι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΦΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. Στερούνται στέγασης για τις οικογένειές τους.

Οι ΕΧΘΡΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για ό,τι έχουν κάνει στον λαό μας, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ “ΔΟΜΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”.

ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ “ανταμείβοντάς” τον για τα χρόνια υπηρεσίας σε απάνθρωπες συνθήκες με την ιδιότητα του κοινωνικού απόκληρου. Αλλά τα αντέχει όλα.

Τα αντέχει όλα με την ελπίδα να λάβει τον άθλιο μισθό του σήμερα και τη σύνταξη αύριο. Ένας άλλος ονειρεύεται την επόμενη προαγωγή του, χωρίς καν να προσπαθεί να κατανοήσει το γεγονός ότι ένας σοβιετικός ταγματάρχης ήταν υψηλότερος από τον σημερινό γενικό ταγματάρχη ως προς την κοινωνική θέση. Εάν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι σύντομα, ο βαθμός του στρατηγού.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΩΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΟΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ;….

ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ μας έχουν υποφέρει ιδιαίτερα σκληρά. Έχουν ξεχάσει όλοι την ανάπτυξη ισχυρών προσωπικοτήτων…;

Έχουν πραγματικά εξαπατηθεί από την τελευταία μερίδα ψεμάτων από την τηλεόραση και τις εφημερίδες;

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ούτε οι δάσκαλοι που αυτοκτονούν.

Δεν έχει νόημα να κάνετε απεργία πείνας αν είστε ήδη πεινασμένοι!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΣΤΙΚΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΚΛΑΒΩΝ.

Δεν θα συνεχίσουμε με αυτά τα ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. Όλα είναι ήδη αρκετά ξεκάθαρα.

Όποιος αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για να “μπερδέψει” τα προσωπικά του προβλήματα —μεγάλα ή μικρά, δεν έχει σημασία— και δεν θέλει να δει τί συμβαίνει γύρω του ή τί τον περιμένει στο μέλλον, θα πρέπει να αναρωτηθεί κάτι που ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ, το ερώτημα: “ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΜΙΖΕΡΟΣ, ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ;”

-από KN Sokolov, KV Sivkov. “Πνευματική κρίση”, Μόσχα, Voentekhizdat, 1999

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ” ΠΟΥ “ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ” — αυτοί οι ταλαντούχοι οργανωτές πραξικοπημάτων και οι ακούραστοι αναζωογονητές της Χαζαρίας — αυτοί οι σύγχρονοι “Μωυσήδες”, που μας έκαναν σκλάβους, αφήνοντάς μας να πεθαίνουμε στην Έρημο;

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ! Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το “εικονοστάσι” από την εποχή της Τρίτης Χαζαρίας:


(φωτό: Ο Πούτιν και οι φίλοι του στην Chabad, συμπεριλαμβανομένου του χωρίς καπέλο “Diamond Lev” Leviev στα δεξιά του Πούτιν.)

(φωτό: Ο πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας Λεονίντ Κούτσμα και οι φίλοι του φίλοι της Chabad, μεταξύ των οποίων και πάλι ο “Diamond Lev”.)

ΤΕΛΟΣ
_ _ _
* Βακχανάλια: https://en.wikipedia.org/wiki/Bacchanalia

φρενήρεις τελετουργίες, σεξουαλικά βίαιες μυήσεις και των δύο φύλων, όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών τάξεων. αντιπροσωπεύει τη λατρεία ως δολοφονικό όργανο συνωμοσίας κατά του κράτους.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 615


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα