Οι Ουκρανοί πρόσφυγες αρνούνται τα δωρεάν m-volια για τον COVID από τη γερμανική κυβέρνηση

Οι Ουκρανοί πρόσφυγες αρνούνται τα δωρεάν m-volια για τον COVID από τη γερμανική κυβέρνηση

5 Απριλίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:908
Μοίρασέ το

 

Πολλοί Ουκρανοί που φτάνουν στη Γερμανία αφότου εγκατέλειψαν τη χώρα τους φοβούνται τώρα τους “αναγκαστικούς m-volιασμούς”.

 

 

 

 

Οι γερμαναράδες ναζιστές, έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν… Τι θα επιλέξουν να κάνουν;

Θυμάστε τι είχε πει ο οβριός παγκόσμιος δολοφόνος Μπουρλά;

Πωςδεν κάνουμε εμβόλιο στους πρόσφυγες, για να μην μας ζητήσουν αποζημίωση για θανάτους και παρενέργειες“…

Ούτε τους Ουκρανούς πρόσφυγες που ήρθαν ή θα έρθουν στην Ελλάδα θα μπολιάσουν…

Για τους Έλληνες, ο εμβολιασμός, είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΣ… από Σεπτέμβριο, θα χειρότερα έπονται…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Οι Ουκρανοί πρόσφυγες αρνούνται τα κίνητρα που παρέχει η γερμανική κυβέρνηση για δωρεάν m-volιασμούς για τον COVID-19.

Όπως αναφέρεται στον γερμανικό Τύπο, οι Ουκρανοί πρόσφυγες δεν ανταποκρίνονται με πολύ ενθουσιασμό στις προσφορές της γερμανικής κυβέρνησης για δωρεάν m-volιασμό κατά του COVID-19.

“Δυστυχώς, οι πρόσφυγες δεν δράττονται της ευκαιρίας για να m-volιαστούν”, είπε ο Marcus König, δήμαρχος της Νυρεμβέργης σε συνέντευξή του στο βαυαρικό κανάλι Bayerischer Rundfunk.

Πράγματι, η ΟΥΚΡΑΝΙΑ έχει ένα από τα ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Μ-VOLIAΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, με μόνο το 35% του πληθυσμού να έχει υποβληθεί σε διπλό m-volιασμό. Μάλιστα, αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αποτελεί υπερεκτίμηση. Ωστόσο, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ουκρανικών πιστοποιητικών COVID είναι πλαστά.

Αυτή η κατάσταση ανησυχεί Γερμανούς αξιωματούχους που πιέζουν επί του παρόντος για έναν υποχρεωτικό νόμο m-volιασμού που θα επιβάλλει τα πειραματικά προϊόντα mRNA σε ολόκληρο τον γερμανικό πληθυσμό.

Η ανθρωπιστική κρίση που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία θα μπορούσε να αποδειχτεί ένα αγκάθι στο μάτι της γερμανικής πολιτικής ελίτ που ελπίζει να φέρουν αυτή την ατζέντα, καθώς εισάγει το ερώτημα εάν μια τέτοια πολιτική, εάν τεθεί σε ισχύ, θα ισχύει επίσης για τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Όπως τόνισε η Γερμανίδα δημοσιογράφος Vanessa Renner σε άρθρο της 2ας Μαρτίου για το θέμα, ο εξαναγκαστικός m-volιασμός των Ουκρανών προσφύγων θα αμαύρωνε, αφενός, την εικόνα της Γερμανίας, η οποία επί του παρόντος λάμπει για την υποστήριξή της στην Ουκρανία ενάντια στη Ρωσσία.

Από την άλλη πλευρά, η εξαίρεση των προσφύγων θα αποδυνάμωνε τη νομιμότητα του νόμου, καθώς η κυβέρνηση θα έπρεπε να δικαιολογήσει την εφαρμογή του μόνο στους Γερμανούς πολίτες.

Σύμφωνα με τον Thomas Jung, δήμαρχο του Fürth, πολλοί Ουκρανοί που φτάνουν στη Γερμανία αφού εγκατέλειψαν τη χώρα τους λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης με τη Ρωσσία φοβούνται τώρα ότι μπορεί να αναγκαστούν να κάνουν το τρύπημα.

“Πολλοί άνθρωποι που φτάνουν εδώ είναι ταυτόχρονα πανικόβλητοι λόγω των “αναγκαστικών m-volιασμών””, είπε ο Jung σε μια συνέντευξη στο Bayerischer Rundfunk.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 908


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα