Μακάρι να τσακιστούν, όπως τσάκισαν τον ελληνικό λαό οι γερμανοφασίστες!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ...

Μακάρι να τσακιστούν, όπως τσάκισαν τον ελληνικό λαό οι γερμανοφασίστες!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ...

29 Νοεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:775
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και μα την αλήθεια, το απολαμβάνω…

«Η ζωή είναι εκδικητική.

Η Γερμανία θα βιώσει τώρα αυτό που επέβαλε στην Ελλάδα»

«Πουλήστε τα νησιά σας, χρεοκοπημένοι Γερμανοί!» –

Το ειρωνικό άρθρο της Bild με δηλώσεις Λαφαζάνη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ… Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΛΑΟΥΣ…
ΓΕΡΜΑΝΟΙ… ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ…
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ… ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…
ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ… ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…
ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΙΣΟΣ…
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ;;;
ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ;;;
ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή

Με αρκετή δόση ειρωνείας και ιδιαίτερα σκωπτικό ύφος, η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρεται στα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη χώρα η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου να κρίνει αντισυνταγματικό τον δεύτερο συμπληρωματικό προϋπολογισμό για το 2021.

Μάλιστα, φιλοξενεί και δηλώσεις του πρώην Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στο γερμανικό έντυπο τις άθλιες αναφορές που έκανε για την Ελλάδα την περίοδο των Μνημονίων.

«Τώρα οι (πρώην) χρεοκοπημένοι Έλληνες αντεπιτίθενται – Πουλήστε τα νησιά σας, χρεοκοπημένοι Γερμανοί!» αναφέρει στον τίτλο της η Bild για το θέμα, κάνοντας παραπομπή στον Μάρτιο του 2010, όταν είχε κυκλοφορήσει με παρόμοιο τίτλο «συμβουλεύοντας» την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της για να ξεχρεώσει.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Δεν έλειψαν οι καλές συμβουλές από εμάς όταν η Ελλάδα χρεοκόπησε το 2010:”Γιατί δεν πουλάτε τα νησιά σας, χρεοκοπημένοι Έλληνες;” ήταν τότε ο τίτλος της Bild – και το εννοούσαμε σοβαρά!

 

Τώρα, κάποιος που υποτίθεται ότι θα πουλούσε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και εταιρείες στο αποκορύφωμα της κρίσης χρέους στην οποία η Αθήνα είχε βυθίσει όλη την Ευρώπη, αντεπιτίθεται: Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος υπό τον ακροαριστερό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον άγριο υπουργό Οικονομικών του Γιάνη Βαρουφάκη το 2015».

Σύμφωνα με τον κ.Λαφαζάνη, «η γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει να επιβάλει έκτακτους φόρους τόσο στους πολίτες όσο και στις επιχειρήσεις για να λύσει το πρόβλημα. Αυτό θα προκαλέσει κρίση στη Γερμανία, αλλά διαφορετικά τα χρήματα δεν θα συγκεντρωθούν. Μια άλλη λύση θα ήταν να πουληθεί δημόσια περιουσία, όπως νησιά για να συγκεντρωθούν γρήγορα μεγάλα ποσά».

Ο πρώην Υπουργός συνεχίζει μάλιστα κάνοντας αναφορά και στην τρόικα: «Εάν οι Γερμανοί δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση θα μπουν αναγκαστικά σε εποπτεία της τρόικας. Τότε θα αναγκαστούν να βρουν λύσεις. Η ζωή είναι εκδικητική. Η Γερμανία θα βιώσει τώρα όσα επέβαλε στην Ελλάδα. Η Γερμανία απειλεί να οδηγήσει την Ευρώπη σε μια μακροχρόνια κρίση».

 

 

Πηγή

Προβολές : 775


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα