ΜΑΟΥΙ (Χαβάη) – Η Προσχεδιασμένη Μαζική Δολοφονία και η Αρπαγή της Γης με αποδείξεις.

ΜΑΟΥΙ (Χαβάη) – Η Προσχεδιασμένη Μαζική Δολοφονία και η Αρπαγή της Γης με αποδείξεις.

7 Σεπτεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:475
Μοίρασέ το

 

Κάποιος ήθελε αυτή την καταστροφή.

Τη Χαβάη σφετερίζονται οι ίδιοι δισεκατομμυριούχοι που προωθούν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Σχεδιάζουν να μετατρέψουν το Μάουι σε πεδίο δοκιμών για το Έξυπνο Δίκτυο Τεχνητής Νοημοσύνης.

Αλλά οι άνθρωποι τους ήταν εμπόδιο, γι’ αυτό τους έκαψαν. Το Μάουι θα είναι είτε ένα σημαντικό ορόσημο για την άρχουσα τάξη, είτε μια διαχωριστική γραμμή για εμάς τους ανθρώπους.

Ο πλανήτης Γη, στις φλόγες και στα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Κι όλα μέσω της τεχνολογίας… ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ HAARP…
Κι οι λαοί, ανήδεοι…
Στη Χαβάη, ο εβραίος νεοταξίτης κυβερνήτης, παρέδωσε στη συμμορία των παγκόσμιων ψυχοπαθών εβραίων, τη Χαβάη με την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ…
Το μεταφρασμένο βίντεο του NIOLAND,  είναι πολύ αποκαλυπτικό…
Καλλιόπη Σουφλή

Ενημερώθηκε στις 02/09/2023


Η ευθύνη για την καταστροφή του Δυτικού Μάουι βαρύνει την εταιρεία ηλεκτρισμού της Χαβάης, η οποία γνώριζε ήδη εδώ και 4 χρόνια ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς εξαιτίας της δικής της αμέλειας στη συντήρηση των γραμμών ηλεκτροδότησης.

Αλλά δεν έκαναν τίποτα. Η εταιρεία ηλεκτρισμού της Χαβάης, η οποία ανήκει στις εταιρείες Vanguard και BlackRock, έχει στρέψει την προσοχή της στην καθαρή ενέργεια. Αλλά για να ξανακτίσουν καλύτερα, πρέπει πρώτα να καταστρέψουν το παλιό σύστημα. Και έτσι το ρεύμα έμεινε ανοιχτό για να τροφοδοτήσει τις πυρκαγιές.

Το σύστημα προειδοποίησης με εξωτερικές σειρήνες στο Μάουι είναι ένα από τα πιο προηγμένα και συντηρημένα συστήματα προειδοποίησης στη Γη. Οι κάτοικοι είναι συνηθισμένοι σε μηνιαίες δοκιμές και την ημέρα της πυρκαγιάς δεν χτύπησε καμία σειρήνα. Δεν υπήρξαν προειδοποιήσεις.

Ο διευθυντής που είναι υπεύθυνος για αυτό το σύστημα προειδοποίησης βρισκόταν σε ένα σεμινάριο της FEMA για την αντιμετώπιση καταστροφών στο Οάχου, καθώς οι πυρκαγιές έκαιγαν τους κατοίκους του Μάουι.

Σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του “HNN Investigates”, ο Αντάγια βρισκόταν στο “Waikiki”, στο “Aloha Lani Resort”, και συμμετείχε σε ένα τριήμερο σεμινάριο της FEMA για την ετοιμότητα αντιμετώπισης καταστροφών, το οποίο ονομαζόταν “Pacific Partnership Meeting”.

Μια απόδειξη από το ξενοδοχείο δείχνει ότι ο Αντάγια έκανε τσεκίν την περασμένη Δευτέρα, μια ημέρα πριν από την έναρξη της πυρκαγιάς. Στην ίδια απόδειξη αναγράφεται ως ημερομηνία αναχώρησης η Τετάρτη 9 Αυγούστου, το πρωί μετά που οι φλόγες έκαναν στάχτη την πόλη της Λαχάινα.

Σύμφωνα με την ατζέντα της Τρίτης, η ημέρα ολοκληρώθηκε με μια δεξίωση δικτύωσης στο Longboard κλαμπ του ξενοδοχείου από τις 5 έως τις 7 εκείνο το βράδυ. Την ίδια ώρα που οι άνθρωποι έτρεχαν να σωθούν προσπαθώντας να γλιτώσουν από τις φλόγες που έπνιξαν την πόλη.

 

Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που δεν σήμανε συναγερμός, είπε όχι. Επειδή ανησυχούσε ότι ο κόσμος θα έτρεχε προς τη φωτιά.

Μετανιώνετε που δεν ενεργοποιήσατε τις σειρήνες;

– Δεν μετανιώνω. Αν είχαμε ηχήσει τη σειρήνα εκείνο το βράδυ, φοβόμαστε ότι οι άνθρωποι θα είχαν πάει mauka (δηλαδή προς την ενδοχώρα ή προς την πλαγιά του βουνού). Και αν συνέβαινε αυτό, τότε θα έπεφταν στη φωτιά.

Αλλά τελικά κάηκαν μέχρι θανάτου. Συμπεριλαμβανομένου ενός ανυπολόγιστου αριθμού παιδιών που ήταν μόνα τους στο σπίτι εκείνο το πρωί λόγω της ακύρωσης του σχολείου.

Το νερό δεν ήταν ανοιχτό. Οι πυροσβεστικοί κρουνοί ήταν στεγνοί. Και ο Υποδιευθυντής Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί Ηγέτης του Ιδρύματος Ομπάμα, αρνήθηκε να χορηγήσει νερό για τις πυρκαγιές στο δυτικό Μάουι έως ότου ήταν πολύ αργά. Λέει ότι για να μοιραστούν το νερό, οι κάτοικοι της Χαβάης πρέπει να συζητήσουν για την ισοκατανομή.

– Πραγματικά, το πρόγραμμά μου είναι πάντα να αφήσουμε το νερό να μας συνδέει και όχι να μας χωρίζει, ώστε να μπορούμε να το μοιραστούμε, αλλά αυτό απαιτεί αληθινές συζητήσεις για την ισoκατανομή.

Χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς νερό, οι άνθρωποι προσπάθησαν να διαφύγουν. Αλλά τους σταμάτησε η αστυνομία, η οποία είχε εντολή να εμποδίσει τον κόσμο να διαφύγει.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάουι, Τζον Πελλετιέ, ήταν ο αξιωματικός του συμβάντος σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις συγκάλυψης στην ιστορία των ΗΠΑ, τους πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας το 2017.

Στους κατοίκους δεν επετράπη να φύγουν αν δεν είχαν λάβει έγκριση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε πρόσφατα να καταργήσει αυτή τη δυνατότητα.

Ένα βιβλίο που γράφτηκε από κάποιον Δρ Στόουνς (Dr Miles Stones) που εξιστορεί τα «γεγονότα της 8ης-11ης Αυγούστου 2023», στο Μάουι της Χαβάης, δημοσιεύτηκε στο Amazon στις 10 Aυγούστου, πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα «γεγονότα» αλλα και πριν μάθουμε τον ακριβή αριθμό των νεκρών. Ο ορισμός της λέξης “milestone” είναι: μια ενέργεια ή ένα γεγονός που σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή ή ένα στάδιο στην ανάπτυξη.

Το βιβλίο μετά αποσύρθηκε από το Amazon και μπορεί να βρεθεί στο web archive.

Πώς ήξερε ο Δρ Στόουνς ο οποίος έγραψε το βιβλίο τι επρόκειτο να συμβεί στις 11 Αυγούστου απο την προηγούμενη μέρα και το πιο σημαντικό, πώς ο Δρ Στόουνς έγραψε και δημοσίευσε το βιβλίο τόσο γρήγορα;

O τίτλος του βιβλίου Δρ Στόουνς είναι: “Fire and Fury: The Story of the Maui Fire 2023 and its Implications for Climate Change -Φωτιά και λαίλαπα: Η ιστορία της πυρκαγιάς στο Μάουι 2023 και οι επιπτώσεις της στην κλιματική αλλαγή”

Μόλις στις 11 Αυγούστου, μια ολόκληρη μέρα αφότου η Amazon δημοσίευσε το βιβλίο του Δρ. Στόουν, οι αξιωματούχοι του Μάουι είχαν ενημερώσει τον αριθμό των θανάτων και παραδέχθηκαν πως «οι προειδοποιητικές σειρήνες του Μάουι ήταν απενεργοποιημένες» όπως και ότι το νερό για να γεμίσουν οι κάνουλες ξαφνικά σταμάτησε. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο βιβλίο του Δρ. Στόουν, αφού έχει προεξοφλήσει πως ευθύνεται η «υπερθέρμανση του πλανήτη».

Επίσης άλλο ένα βιβλίο με τίτλο “Unforgiving Flames: The Hawaiian Wildfires of 2023: Survival, Unity, and Hope in the Face of Nature’s Fury”- Ανελέητες φλόγες: Οι Πυρκαγιές στη Χαβάη του 2023: Επιβίωση, ενότητα και ελπίδα μπροστά στη μανία της φύσης”, υπήρχε και επίσης αυτό εξαφανίστηκε στη συνέχεια.

Image

Ένα άλλο βιβλίο βρέθηκε με τίτλο: “Maui Wildfire Outbreak 2023 The Complete Guide to the Hawaii Wildfires of 2023 – Ξέσπασμα πυρκαγιάς στο Μάουι 2023: Ο πλήρης οδηγός για τις πυρκαγιές στη Χαβάη το 2023”

Image

Και δεν έχουν τελειωμό τα βιβλία: “HAWAII WILDFIRES; THE FULL DETAILS: As Deadly Wildfire Devastates Part of Hawaiian – ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ: Καθώς η θανατηφόρα πυρκαγιά καταστρέφει μέρος της Χαβάης”

Και φυσικά όλα μετά aπό λίγο είχαν εξαφανιστεί σπό το Amazon!!!

Τη Χαβάη σφετερίζονται οι ίδιοι δισεκατομμυριούχοι που προωθούν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Σχεδιάζουν να μετατρέψουν το Μάουι σε πεδίο δοκιμών για το Έξυπνο Δίκτυο Τεχνητής Νοημοσύνης.

Αλλά οι άνθρωποι τους ήταν εμπόδιο, γι’ αυτό τους έκαψαν. Το Μάουι θα είναι είτε ένα σημαντικό ορόσημο για την άρχουσα τάξη, είτε μια διαχωριστική γραμμή για εμάς τους ανθρώπους.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προσφέρει μια εφάπαξ πληρωμή 700 δολαρίων σε κάθε οικογένεια που έχασε το σπίτι της. Και ο κυβερνήτης της Χαβάης δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι η πολιτεία σκοπεύει να εξαγοράσει τη γη.

– Σκέφτομαι ήδη τρόπους για να αποκτήσει η πολιτεία αυτή τη γη, ώστε να τη μετατρέψουμε σε κατοικίες εργατικού δυναμικού, να την επιστρέψουμε σε οικογένειες ή να τη μετατρέψουμε σε ανοιχτούς χώρους για πάντα ως μνημείο για τους ανθρώπους που χάθηκαν.

Πυρκαγιά στο Μάουι – Οι Simpsons προβλέπουν πυρκαγιά στη Χαβάη.

Μέχρι και οι Simpsons έκαναν πρόβλεψη για τη φωτιά !!! Παράξενα πράγματα !

Σας μοιάζει για σύμπτωση ?

Είπαμε και στην αρχή, όπως έλεγε και η Αγκάθα Κρίστι, ένα στοιχείο είναι ένα στοιχείο, δύο στοιχεία είναι μια σύμπτωση, αλλά τρία στοιχεία συνθέτουν μια απόδειξη. Κάποιος ήθελε αυτή την καταστροφή.

Εδώ έχουμε πολλές συμπτώσεις!!!

 


Πηγές: https://www.youtube. com/watch?v=sfMAeFUdTnk

https://gizmodo.com/ai-book-about-maui-wildfire-pulled-from-amazon-1850751250

https://twitter.com/lenagjonaj/status/1691791209386127788


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα


 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/f8fΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα