Μαριονέτες της εξουσίας

Μαριονέτες της εξουσίας

30 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:198
Μοίρασέ το

 

Τι συμβαίνει όμως εάν, λόγω αδικαιολόγητης βιασύνης ή πανικού, οι μαριονετζήδες αμελήσουν να φροντίσουν σωστά τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν τη χειραγώγησή τους;

Τι θα συμβεί αν τραβήξουν πολύ βίαια τις χορδές, εκπέμποντας ρίγη αστάθειας κάτω από το στρώμα και το στρώμα των δομών ελέγχου τους;

Τι συμβαίνει όταν τα μικρά ανθρωπάκια στο κάτω μέρος κοιτάζουν ψηλά με συναγερμό και, πολύ πιο πάνω, βλέπουν για πρώτη φορά το μοχθηρό χέρι που ελέγχει τις δραστηριότητές τους όλη την περίοδο;

Τι θα συμβεί αν δεν τους αρέσει καθόλου αυτό που βλέπουν;

Ίσως είμαστε έτοιμοι να το μάθουμε!

 

 

 

 

Ξεκινώντας με το δεδομένο πως ο Ρότσιλντ και η παρέα του ελέγχουν αν όχι το 100% αλλά έστω και το 90% των πολιτικών αρχηγών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, ΚΙΝΑ, ΡΩΣΙΑ, ΙΝΔΙΑ, Ε.Ε., αναρωτιέμαι πώς θα αντιδράσουν οι λαοί σε ένα ακομα πιο σφυκτό εναγγαλισμό των στημμένων και διορισμένων κυβερνήσεών τους, που εκτελούν διαταγές αφανισμού των ίδιων τους των λαών…

Θα είναι παγκόσμια εξέγερση, ή παγκόσμια υποταγή;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η μικροσκοπική συμμορία των εγκληματιών με όλα τα χρήματα που μπορεί να αγοράσει η εξουσία και όλη τη δύναμη που μπορεί να προσφέρει το χρήμα, θέλει να διατηρήσει την παγκόσμια κυριαρχία τους σε όλο το φάσμα.

Ιστορικά, έχουν χρησιμοποιήσει μια σειρά τεχνικών για να διασφαλίσουν ότι οι βασικοί άνθρωποι, ιδιαίτερα οι πολιτικοί και τα μέλη των δικαιωμάτων, βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους με ασφάλεια.

Η δωροδοκία είναι μια πιθανότητα και πολλά άτομα χωρίς αρχές είναι αρκετά διατεθειμένα να πουλήσουν την ψυχή τους εάν η τιμή είναι σωστή.

Τι θα συμβεί όμως αν αρχίσουν να γίνονται πολύ άπληστοι ή αναξιόπιστοι; Πόσα δώρα θα χρειαστούν για να διατηρηθούν μακροπρόθεσμα στο πλοίο;

Οι χειραγωγοί μπορούν να επιλέξουν αντ ‘αυτού να δανείσουν χρήματα στον στόχο τους, κερδίζοντας νομική επικράτηση στον οφειλέτη. Αυτό λειτουργεί για θεσμούς, όπως τα έθνη-κράτη, καθώς και για άτομα, παρεμπιπτόντως.

Ακόμα καλύτερο είναι να συνδυάσουμε τη χρήση δωροδοκίας και χρεών με εκβιασμό . Ο στόχος πρέπει απλώς να παρασυρθεί σε μια παγίδα, όπως η εμπλοκή σε αμφίβολη σεξουαλική δραστηριότητα.

Οι εγκληματίες έχουν στοιχεία για αυτό το σοβαρό παράπτωμα και το ενδεχόμενο να γίνει γνωστό θα κλείσει το στόμα του θύματος για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ως έσχατη λύση, φυσικά, υπάρχει πάντα η βία και η υπονοούμενη απειλή βίας για οποιονδήποτε βγαίνει από τη γραμμή ή κάνει τα φασόλια. «Οι νεκροί δεν μιλούν», όπως θέλουν να λένε οι γκάνγκστερ.

Ενώ οι παγκόσμιοι χειριστές έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία συνδυασμούς από αυτό το σακί με κόλπα για αιώνες, είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Αντί να κάνουμε ενέδρα σε κάθε νέο άτομο που φτάνει στους διαδρόμους της εξουσίας, δεν θα ήταν ευκολότερο να αναλάβουμε τον έλεγχο της προσφοράς αυτών των ατόμων;

Όταν η εγκληματική συνωμοσία κατέχει ήδη όλους τους υπάρχοντες βασικούς παράγοντες σε θέσεις εξουσίας, τι θα μπορούσε να είναι πιο απλό από το να τους δώσεις εντολή να ορίσουν ως διαδόχους τους την επόμενη γενιά τηλεκατευθυνόμενων πρακτόρων;

Αυτά μπορούν να επιλεγούν και να προετοιμαστούν για το ρόλο τους πολύ εκ των προτέρων μέσω διαφόρων προγραμμάτων.

Το πιο διαβόητο από αυτά είναι το έργο Young Global Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του οποίου οι ρίζες έχουν εντοπιστεί, από τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Johnny Vedmore, στον Χένρι Κίσινγκερ και τη CIA .

Αλλά υπάρχει πληθώρα σχεδίων περιποίησης με παρόμοια ονόματα: μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο αποκαλύπτει έναν μπερδεμένο αριθμό από αυτούς σε ένα ακαθόριστο δίκτυο που απλώνεται πολύ πέρα ​​από τις επίσημες δομές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ωστόσο είναι κατά κάποιο τρόπο προφανώς μέρος του ίδιου απέραντη και περιεκτική über-οντότητα.

Η Γαλλία, για παράδειγμα, μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο για το « le program Young Leaders » από το Γαλλοαμερικανικό Ίδρυμα, αλλά και το « Les Young Leaders franco-britanniques » που ξεκίνησε το 2017 από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο ίδιο το Ηνωμένο Βασίλειο, το έργο της Βασίλισσας Young Leaders , που ξεκίνησε το 2014 και με τη συμμετοχή του Δούκα του Κέιμπριτζ και του πρίγκιπα Χάρι, «παρείχε επίσης επιχορηγήσεις σε οργανισμούς που ηγούνται από τη νεολαία και επικεντρώνονται στη νεολαία στο Μπαγκλαντές, την Τζαμάικα, τη Σιέρα Λεόνε, τις Νήσους Σολομώντα. ΗΒ και Ζάμπια».

Υπάρχει όμως και το Commonwealth Future Leaders που ιδρύθηκε από τον εκλιπόντα σύζυγο της Βασίλισσας, «ένα δίκτυο που φτάνει πέρα ​​από τα σύνορα… που εκτείνεται σε 54 χώρες και τομείς που κυμαίνονται από άτυπες κοινοτικές οργανώσεις μέχρι συνδικάτα και ακαδημαϊκό κόσμο μέχρι τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα».

Και αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με το Future Leaders Network Ltd που εδρεύει στο Λονδίνο , «έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στοχεύει στην ανακάλυψη και την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών ηγετών».

Η «υπερήφανα παραγωγή» του Y7 Impact Report αποκαλύπτει στην ενότητα «Ευχαριστίες» στη σελίδα 82 ότι το Future Leaders Network δεν χρηματοδοτείται από κανέναν άλλον από τον κατασκευαστή εμβολίων Astrazeneca.

Υπάρχει επίσης ένα φαινομενικά άσχετο έργο Future Leaders στη Νέα Ζηλανδία. Αυτό διευθύνεται από μια στολή που ονομάζεται Inspiring Stories : «Είμαστε η φιλανθρωπική οργάνωση Kiwi που ιδρύθηκε με ένα τολμηρό όραμα να στηρίξει τους νέους να αλλάξουν τον κόσμο. Τώρα δέκα χρόνια μετά, είμαστε ένα κίνημα μεταξύ γενεών για αντίκτυπο ».
Προσθέτουν: «Νομικά είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά λειτουργούμε σαν επιχείρηση».Δεν αστειεύομαι!

Το έργο Italian Young Leaders συγχρηματοδοτείται από την περιοχή του Λάτσιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διοργανώνεται από την SOS Europa , μια «ανεξάρτητη ένωση» διαπιστευμένη από την Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης , ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ.

Το πρόγραμμα Asia 21 Young Leaders διευθύνεται από την Asia Society, η οποία, μαθαίνουμε , «ιδρύθηκε το 1956 από τον John D. Rockefeller 3rd».

Και η σειρά φωτογραφιών του “the board” της Africa Leadership Initiative Young Leaders με έδρα το Γιοχάνεσμπουργκ επιβεβαιώνει διασκεδαστικά τη συνολική εντύπωση μιας παγκόσμιας γραμμής παραγωγής κλωνοποιημένων πρακτόρων ζόμπι!

Κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο, πρέπει να υπάρχουν εκατομμύρια μαριονέτες που υπηρετούν το παγκόσμιο συνδικάτο του εγκλήματος χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν.

Ο έλεγχος που ασκείται από πάνω περνά μέσα από διάφορα επίπεδα, έτσι ώστε ολόκληρη η πραγματικότητα να μην είναι εύκολα ορατή από κάτω προς τα κάτω.

Φανταστείτε κάποιον που έχει συμμετάσχει για πολλά χρόνια σε κάποιο είδος ριζοσπαστικής εκστρατείας ή πολιτικής οργάνωσης. Φαντάζεται ότι σκέφτεται και ενεργεί καθαρά από τη δική του αίσθηση του σωστού και του λάθους, χωρίς να παρατηρεί τον τρόπο που αφήνει τον εαυτό του να οδηγείται προς ορισμένες κατευθύνσεις από τις δημοσιεύσεις και τις δραστηριότητες του οργανισμού.

Νομίζει ότι αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, δικαιοσύνη, έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι το άτομο που ελέγχει αυτήν την οργάνωση (μαζί, πιθανότατα, αρκετοί από τους υπολοχαγούς του) εργάζεται για τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Αυτός ο άντρας δεν υποκινείται από τα ίδια ιδανικά με τη γυναίκα. Τοποθετήθηκε στον οργανισμό για να τον παρακολουθεί, να τον ελέγχει και να τον χειραγωγεί, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των εργοδοτών του.

Οι εργοδότες του είναι το κράτος. Ο άνθρωπος λοιπόν φαντάζεται ότι ενεργεί προς το συμφέρον αυτού του κράτους και μάλιστα του έθνους. Το κίνητρό του, με τους όρους του, είναι να προστατεύσει το κοινό αυτού του έθνους, και τους θεσμούς του, τη δημοκρατία του, τον τρόπο ζωής του, από την απειλή της ανατροπής.

Όπως και η γυναίκα, πιστεύει ότι εργάζεται για το κοινό καλό.

Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η υπηρεσία πληροφοριών του και ο κρατικός μηχανισμός του οποίου αποτελεί μέρος (που ονομάζεται «The Crown» στο Ηνωμένο Βασίλειο) δεν λειτουργεί πραγματικά για τα συμφέροντα του έθνους, όπως και να έχει συλληφθεί.

Στην πραγματικότητα, εδώ και πολύ καιρό έχει καταληφθεί πλήρως από τη μικροσκοπική συμμορία που χειρίζεται την παγκόσμια ρακέτα που ονομάζουμε ΣΥΣΤΗΜΑ.

Δεν χειραγωγεί τη ριζοσπαστική ομάδα εκστρατείας για λογαριασμό του κράτους στο οποίο οφείλει την πίστη του, αλλά για λογαριασμό των εγκληματιών που χρησιμοποιούν τους τεράστιους πόρους αυτού του κράτους (και άλλων κρατών και διαφόρων διεθνών θεσμών…) για δικούς τους σκοπούς.

Έτσι, εκτός από τη δωροδοκία, τον φόβο, τον εκβιασμό και την περιποίηση για να ασκήσουν τον πλήρη έλεγχό τους, αυτοί οι εγκληματίες χρησιμοποιούν επίσης τα καλά κίνητρα, τη θετική ενέργεια, εκατομμυρίων ανυποψίαστων ανθρώπων (σε όλα τα είδη σφαίρων τελείως διαφορετικών από το υποθετικό μας παράδειγμα) αναπτύσσοντας πολλά στρώματα εξαπάτησης για να τους εξαπατήσει να ακολουθήσουν την ατζέντα τους.

Για να λειτουργήσει αυτό, είναι σημαντικό τα θύματα να παραμείνουν παγιδευμένα στην ψευδαίσθηση, ότι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι βρίσκονται στην πλευρά του καλού, είτε πρόκειται για κοινωνική δικαιοσύνη είτε για εθνική ευημερία.

Τι συμβαίνει όμως εάν, λόγω αδικαιολόγητης βιασύνης ή πανικού, οι μαριονετζήδες αμελήσουν να φροντίσουν σωστά τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν τη χειραγώγησή τους;

Τι θα συμβεί αν τραβήξουν πολύ βίαια τις χορδές, εκπέμποντας ρίγη αστάθειας κάτω από το στρώμα και το στρώμα των δομών ελέγχου τους;

Τι συμβαίνει όταν τα μικρά ανθρωπάκια στο κάτω μέρος κοιτάζουν ψηλά με συναγερμό και, πολύ πιο πάνω, βλέπουν για πρώτη φορά το μοχθηρό χέρι που ελέγχει τις δραστηριότητές τους όλη την περίοδο;

Τι θα συμβεί αν δεν τους αρέσει καθόλου αυτό που βλέπουν;

Ίσως είμαστε έτοιμοι να το μάθουμε!

[ Ηχητική έκδοση ]

Πηγή μετάφρασης 

Προβολές : 198


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα