Μαρτυρία – σοκ από θύμα βιασμού για την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα (βίντεο)

Μαρτυρία – σοκ από θύμα βιασμού για την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα (βίντεο)

19 Απριλίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,911
Μοίρασέ το

 

 

Αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα (το πόρισμα της οποίας ότι ο θάνατος της Μαλένας Δασκαλάκη οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια προκάλεσε πολλές αντιδράσεις), αφήνει η 23χρονη Ελισάβετ Βακόλα.

Η κοπέλα στις 24 Φεβρουαρίου του 2019 έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο ταξιτζή στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αστυνομία τότε δεν μερίμνησε για να πάρουν δείγματα αίματος και ούρων από την κοπέλα, ενώ η ιατροδικαστής την εξέτασε μετά από τρεις ημέρες!

Τι “πλάτες” έχει η εν λόγω ιατροδικαστής;

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα, το πρώτο από τα τρία κοριτσάκια που δολοφονήθηκαν στην Πάτρα, είναι γτπ… που λέει κι ο λαός…

Αν είχε κάνει σωστά τη δουλειά της, θα είχαν σωθεί τα άλλα δυο παιδάκια.

Μήπως με το άστοχο, όπως το έχουν χαρακτηρίσει πολλοί ιατροδικαστές, πόρισμά της, είναι ηθική αυτουργός στις δολοφονίες των δυο άλλων παιδιών;;;

Σε θύμα βιασμού, φέρται να φέρθηκε αντιεπιστημονικά… όπως καταγγέλεται…

Ποιός διάολος την καλύπτει και δεν την έχουν στείλει τουλάχιστον στο σπίτι της;;;

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Παράκληση, να μην γίνουν σχόλια για την εμφάνιση της βιασθείσας, αλλά να παραμείνουμε στα γεγονότα που καταγγέλει για την συμπεριφορά της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα.

 

Μαρτυρία – σοκ από θύμα βιασμού για την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα (βίντεο)

Του  ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

Η Ελισάβετ Βακόλα μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» και το ereportaz.gr για την τραυματική αυτή εμπειρία.

Καταγγελία σοκ από θύμα βιασμού για την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα

Η ίδια καταγγέλλει ότι η πρωτοδιοριζόμενη τότε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα την αντιμετώπισε με ειρωνικό ύφος και δυσπιστία.

Όπως ανέφερε, της προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μετά την εξέταση, η ιατροδικαστής, ενώ συμπλήρωνε την καρτέλα του σοκαρισμένου θύματος, σταμάτησε την εργασία της για να βγάλει φωτογραφία τα σχέδια στον αφρό του… καφέ της που μόλις είχε παραλάβει.

Το χειρότερο απ’ όλα; Ουδείς φορέας εδώ και τρία χρόνια ενημέρωσε την κοπέλα ότι πάνω της εντοπίστηκε DNA όχι ενός αλλά τριών ξένων ατόμων!

Το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς πάσχει από μια σπάνια πυλαιοσυστηματική νόσο η οποία προκαλεί σοβαρές επιπλοκές σε διάφορα όργανα.

Έχουν προσβληθεί κυρίως η καρδιά κι ακολουθούν τα μάτια, οι πνεύμονες, ο εγκέφαλος και τα κάτω άκρα της. Της έχει τοποθετηθεί απινιδωτής, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά έχει την ψυχική δύναμη να εργάζεται ως κινηματογραφίστρια – φωτορεπόρτερ ,κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Φίλοι της έχουν ανοίξει μια σελίδα με σκοπό το κορίτσι να ενισχυθεί οικονομικά καθώς πρέπει να κάνει μια σειρά από πολύπλοκες και πανάκριβες επεμβάσεις στην Αγγλία .

 

 

Πηγή

Τι δηλώνουν για την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ”, Πέτρος Κουσουλός, και ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης.

 

 

 

Τι δηλώνει και το θύμα βιασμού, για την εν λόγω ιατροδικαστή

 

 

 

 

Προβολές : 1,911


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα