Μαρτυρίες ΣΟΚ Από Όλο τον Κόσμο Σχετικά Με Τους “Έξυπνους” Μετρητές

Μαρτυρίες ΣΟΚ Από Όλο τον Κόσμο Σχετικά Με Τους “Έξυπνους” Μετρητές

28 Φεβρουαρίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,501
Μοίρασέ το
Οι σπαρακτικές μαρτυρίες έπεσαν βροχή από όλο τον κόσμο. Ιστορίες για καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία και τη ζωή ενηλίκων, παιδιών, ηλικιωμένων, κατοικίδιων ζώων, αγροτικών ζώων, πτηνών, άγριων ζώων, εντόμων, σκουληκιών, φυτών, γειτόνων, εργαζομένων και ολόκληρων κοινοτήτων.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,  ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΖΩΕΣ…
ΜΑΚΡΥΑ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Arthur Firstenberg | Διαβάστε το εδώ


Arthur Firstenberg, Cellular Phone Task Force


Πριν από πέντε εβδομάδες, ζήτησα από τους ανθρώπους να στείλουν email στην Επιτροπή Δημόσιας Ρύθμισης του Νέου Μεξικού (PRC) σχετικά με τις εμπειρίες τους με τους “έξυπνους” μετρητές. Οι σπαρακτικές μαρτυρίες έπεσαν βροχή από όλο τον κόσμο. Ιστορίες για καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία και τη ζωή ενηλίκων, παιδιών, ηλικιωμένων, κατοικίδιων ζώων, αγροτικών ζώων, πτηνών, άγριων ζώων, εντόμων, σκουληκιών, φυτών, γειτόνων, εργαζομένων και ολόκληρων κοινοτήτων.

Παρακάτω παρατίθενται αποσπάσματα και περιλήψεις ορισμένων από τις 271 μαρτυρίες που έχουν αναρτηθεί στη σελίδα των δημόσιων σχολίων του δικτυακού τόπου της PRC. Εάν έχετε να προσθέσετε ιστορίες και δεν τις έχετε στείλει ακόμη στην PRC, στείλτε τις με email στη διεύθυνση: PRC του Νέου Μεξικού <[email protected]>.

 

Γράψτε “Case No. 22-00058-UT” στη γραμμή του θέματος. Φροντίστε να στείλετε επίσης ένα αντίγραφο σε μένα στη διεύθυνση [email protected].

 

Χρειαζόμαστε όλη τη βοήθεια που μπορούμε να πάρουμε για να διατηρήσουμε το Νέο Μεξικό ως καταφύγιο από τους “έξυπνους” μετρητές και ως παράδειγμα για τον κόσμο.

Η Jennifer Andree είναι κάτοικος του Νέου Μεξικού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από έναν έξυπνο μετρητή “που κατέστρεψε εντελώς τη ζωή μου”. Είναι νοσοκόμα και βετεράνος που δεν γνώριζε τίποτα για τους έξυπνους μετρητές μέχρι που τραυματίστηκε από έναν. Αυτό συνέβη στην αεροπορική βάση Kirtland στο Νέο Μεξικό.

 

“Για τρεισήμισι μήνες”, γράφει, κοιμόταν με το κεφάλι της σε απόσταση περίπου ενός μέτρου στην άλλη πλευρά ενός τοίχου από έναν ηλεκτρικό πίνακα που περιείχε δύο ηλεκτρικούς έξυπνους μετρητές.

 

“Οτιδήποτε φέρει ηλεκτρικό ρεύμα ή εκπέμπει οποιαδήποτε ακτινοβολία” της προκαλεί πλέον πονοκεφάλους, εγκεφαλική ομίχλη και εσωτερικό κάψιμο.

 

“Δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ να ζω σε αστικό περιβάλλον”, γράφει, “γι’ αυτό μετακόμισα στη Νότια Ντακότα, σε ένα καθαρότερο περιβάλλον στην εξοχή. Εξαιτίας των βλαβών στις οποίες εκτέθηκα, έχω αποχωριστεί την οικογένειά μου, γεγονός που έχει συμβάλει στην ταλαιπωρία μου… Έχω άδεια νοσηλευτή, αλλά δεν μπορώ πλέον να εργαστώ στο επάγγελμά μου”.

 

 

Η Maryann McCabe γράφει από το Ηνωμένο Βασίλειο: “Από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε [ο έξυπνος μετρητής], δεν μπορούσα να περπατήσω στο διαμέρισμά μου, δεν μπορούσα να γράψω ένα email, δεν μπορούσα να σκεφτώ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης μέχρι να απενεργοποιηθεί”.

Η Harriet Greene, πρώην κάτοικος Νέου Μεξικού, γράφει: “Μπόρεσα να εξαιρεθώ και να κρατήσω τον παλιό μου μετρητή. Όλοι όσοι συνομιλώ με όσους αναγκάστηκαν να δεχτούν έξυπνους μετρητές παραπονέθηκαν για πολυάριθμες επιπτώσεις”.

Η Lauren Bond γράφει: “Οι έξυπνοι μετρητές εγκαταστάθηκαν στο κτίριό μου και η ακτινοβολία που εκπέμπουν στο εσωτερικό των διαμερισμάτων δημιουργεί για μένα, ένα συνεχές κάψιμο στο δέρμα μου”.

Η Jeanne Thompson γράφει από την Καλιφόρνια: “Η μητέρα μου πέθανε από έναν τεράστιο όγκο στον εγκέφαλο που προκλήθηκε από μια σειρά έξι έξυπνων μετρητών έξω από το διαμέρισμά της, στον τοίχο όπου βρισκόταν το κεφάλι του κρεβατιού της. Το ανακαλύψαμε αυτό αφού είχε ήδη πεθάνει. Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ και τη φρίκη μου σε αυτή τη διαπίστωση”.

Η Dr. Linda Thomas γράφει: “Έχω δει φρικτή αδυναμία σε ενήλικες και παιδιά δευτερογενώς λόγω της εγκατάστασης των Smart Meters στην περιοχή μου”. Αυτές περιλαμβάνουν επιληπτικές κρίσεις απουσίας σε ένα αγόρι 2 ετών και χρόνια κόπωση και ινομυαλγία στη μητέρα του.

Ο Mario Desira γράφει από τη Μάλτα: “Το 2017 ο ηλεκτρικός μου μετρητής έπιασε φωτιά και παραλίγο να προκαλέσει πυρκαγιά στο σπίτι. Ευτυχώς ήμουν στο σπίτι και επενέβηκα πριν συμβεί κάτι χειρότερο”.

Η Persephone Maywald γράφει από την Καλιφόρνια ότι διαγνώστηκε με υποψία νόσου του Πάρκινσον λίγους μήνες μετά την εγκατάσταση ενός έξυπνου μετρητή και ότι αργότερα ο μετρητής αντικαταστάθηκε και μέσα σε λίγες εβδομάδες όλα τα συμπτώματά της εξαφανίστηκαν.

Η Simone St. Clare γράφει από την Καλιφόρνια ότι από τότε που εγκαταστάθηκε ένας έξυπνος μετρητής, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου κολιμπρί στις ταΐστρες της και μειώθηκαν οι κάμπιες στον κήπο της.

Η Deirdre Novella γράφει από τη Νέα Υόρκη ότι τα μαλλιά της άρχισαν να πέφτουν μέσα σε λίγους μήνες από την εγκατάσταση ενός έξυπνου μετρητή στο χώρο εργασίας της, ότι διαγνώστηκε με λευχαιμία και ότι ανέπτυξε δια βίου αλλεργία στον ηλεκτρισμό.

Η Sheila Reavill, η οποία εργάζεται ως ειδικός ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (“EMRS”) στη Γεωργία, γράφει ότι μετά την εγκατάσταση των έξυπνων μετρητών, “η υπογραφή του έξυπνου μετρητή που κατέγραψα [στον μετρητή ραδιοσυχνοτήτων] στο υπνοδωμάτιό μου ήταν ακριβώς τις ώρες που ξυπνάω τη νύχτα”- ότι η γειτόνισσά της και η κόρη του γείτονά της ξυπνούν ακριβώς την ίδια ώρα που ξυπνάει εκείνη κάθε βράδυ-ότι το border collie της άρχισε να έχει δερματικά προβλήματα και ξυπνούσε κλαψουρίζοντας ακριβώς την ίδια ώρα και ότι αυτή και ο σκύλος της ξυπνούσαν την ίδια ώρα με διάρροια.

Η Rebeca Randle γράφει από την Καλιφόρνια ότι ενώ είχε έναν έξυπνο μετρητή δεν μπορούσε να κοιμηθεί και δεν υπήρχαν πουλιά- και ότι όταν ο έξυπνος μετρητής αφαιρέθηκε, τα πουλιά επέστρεψαν.

Ο Robert Workman, EMRS στο Μιζούρι, γράφει: “Έχω επιβεβαιώσει τραυματισμούς από την ασύρματη ακτινοβολία και ο έξυπνος μετρητής φαίνεται να είναι ο πιο επιζήμιος για μένα και τους πελάτες μου. Μόλις αφαιρεθεί ο ηλεκτρονικός μετρητής ITRON πολλοί από τους πελάτες μου έχουν άμεση ανταπόκριση σε μια βελτιωμένη υγεία. Αυτός ο μετρητής ήταν βασανιστήριο για μένα και άλλους στο Σεντ Λούις, είναι η επαγγελματική μου άποψη ότι αυτός ο μετρητής σκοτώνει κάθε βιολογική ζωή”.

Η επαγγελματίας υγείας Diane Peterson γράφει από την Καλιφόρνια ότι “για την πλειοψηφία [των ανθρώπων], εμφάνισαν ξαφνικά συμπτώματα και μόνο αργότερα ανακάλυψαν ότι τα συμπτώματα άρχισαν αμέσως μετά την εγκατάσταση του έξυπνου μετρητή”.

Η Sema Kelly γράφει: “Στον γείτονα της φίλης μου τοποθετήθηκε έξυπνος μετρητής. Δεν ήξερε ότι είχε τέτοιους κινδύνους, αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι τα κοτόπουλά της στην αυλή είχαν τεράστιους όγκους που μεγάλωναν στο λαιμό και το σώμα τους. Τα αυγά που γεννούσαν είχαν περίεργα σχήματα και χρώματα και οι κότες έμοιαζαν κουρασμένες, κάτι που δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ πριν από τις εγκαταστάσεις των έξυπνων μετρητών”.

Ο Andre Fayolle γράφει ότι ένας έξυπνος μετρητής προκάλεσε στην οικογένειά του πονοκεφάλους, εξαφάνισε τα ζώα, τα πουλιά και τα έντομα και προκάλεσε πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι του.

Η Karen Crenshaw γράφει από την Καλιφόρνια ότι δεν γνώριζε τους κινδύνους των έξυπνων μετρητών μέχρι που εγκαταστάθηκε ένας έξυπνος μετρητής Itron στο σπίτι της, μετά τον οποίο ξύπναγε απότομα κάθε ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχε δυσάρεστες αισθήσεις στα αυτιά της, απέκτησε εμβοές με υψηλούς τόνους και ένιωθε πίεση στο στήθος της.

Η Annette Lillig γράφει από το Ηνωμένο Βασίλειο: “Όλοι όσοι γνωρίζω που [έχουν έξυπνο μετρητή] έχουν επηρεαστεί αρνητικά από αυτούς”.

Η Beverly Jennings γράφει: “Στην Capitola της Καλιφόρνιας μια ολόκληρη τράπεζα έξυπνων μετρητών τυλίχθηκε στις φλόγες και έβαλε φωτιά και έκαψε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων”.

Η Margaretha Tierney γράφει από την Αυστραλία ότι αρρώστησε δύο εβδομάδες μετά την εγκατάσταση ενός έξυπνου μετρητή και ήταν άρρωστη για πέντε χρόνια μέχρι να τον απομακρύνει από το σπίτι της.

Η Sarah Wild γράφει ότι είχε ταχυπαλμίες, πονοκέφαλο και πανικό μέχρι που απομακρύνθηκε ο έξυπνος μετρητής της. Γράφει ότι η 80χρονη γειτόνισσά της “από εξαιρετικά ζωηρή, δραστήρια, εξωστρεφής έγινε κουτσή και ξεχασιάρα μέσα σε 6 μήνες” από την εγκατάσταση έξυπνου μετρητή και πέθανε μέσα σε 18 μήνες.

Ο Dino DeBenetti γράφει από το Οντάριο του Καναδά ότι μετά την εγκατάσταση ενός έξυπνου μετρητή, η υγεία και η συμπεριφορά της συζύγου του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο. Γράφει επίσης ότι έχει προσπαθήσει να εκκολάψει γόνιμα αυγά κοτόπουλου σε θερμοκοιτίδα στο σπίτι του δύο φορές από τότε που εγκαταστάθηκε ο μετρητής, με πάνω από 20 γόνιμα αυγά κάθε φορά, και ούτε ένα αυγό δεν εκκολάφθηκε καμία φορά.

Η Karen Blomquist γράφει από την Καλιφόρνια ότι όταν εγκαταστάθηκαν έξυπνοι μετρητές στο σπίτι της υπέστη βλάβη στο εσωτερικό αυτί, αϋπνία, άγχος, ασταμάτητο καρδιακό παλμό και ημικρανίες και εγκατέλειψε το σπίτι της μετά από δύο μήνες για να σώσει τη ζωή της. Αναφέρει επίσης ότι όλα τα κατοικίδια ζώα της έπαθαν καρκίνο και απεβίωσαν.

Η Tina Cada γράφει από τη Φλόριντα ότι παρόλο που επέλεξε να μην εγκαταστήσει έξυπνο μετρητή στο δικό της σπίτι, “την ημέρα που εγκαταστάθηκαν [στη γειτονιά της], βγήκα έξω και δεν είχα ιδέα πού βρισκόμουν. Είχα το χειρότερο είδος αποπροσανατολισμού. Αυτή η αντίδραση ήταν συνεχής και διήρκεσε για τους πρώτους μήνες”. Αναφέρει κρίσεις ιλίγγου που συνεχίστηκαν και συνεχή ξηροστομία, ότι ο έφηβος γιος της έχει ξηροστομία, πονοκεφάλους και διαταραχές στον ύπνο, ότι ο σκύλος του γείτονά της ξαφνικά έπαθε καρκίνο και πέθανε μετά την εγκατάσταση των έξυπνων μετρητών, ότι η γάτα της άρχισε να συμπεριφέρεται διαφορετικά και ότι όλες οι νυχτερίδες εξαφανίστηκαν.

Η Laurie Grams γράφει από το Τέξας ότι ζει σε συγκρότημα διαμερισμάτων και έτσι δεν μπορούσε να εξαιρεθεί και ότι έχει προβλήματα ύπνου και ταραχή από τότε που εγκαταστάθηκαν οι έξυπνοι μετρητές.

Η Jennifer Wood γράφει από τη Δυτική Βιρτζίνια ότι “έχω κυριολεκτικά γνωρίσει χιλιάδες ανθρώπους τα τελευταία εννέα χρόνια περίπου, οι οποίοι αρρώστησαν τόσο πολύ όταν εγκαταστάθηκαν έξυπνοι μετρητές στα σπίτια τους, ώστε αναγκάστηκαν να μετακομίσουν όπως και εγώ”.

Η Elizabeth Foley Walsh γράφει από τη Βόρεια Καρολίνα ότι δεν γνώριζε τίποτα για τους έξυπνους μετρητές μέχρι που εγκαταστάθηκε ένας στο σπίτι της και άρχισε να έχει σοβαρούς πονοκεφάλους, ζαλάδες και κρίσεις κροταφικού λοβού την επόμενη εβδομάδα.

Γράφει ότι νόμιζε ότι πεθαίνει μέχρι που πήγε μια εβδομάδα για κάμπινγκ και τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν- ότι οι πονοκέφαλοι της γειτόνισσάς της άρχισαν την ίδια στιγμή που άρχισαν και οι δικοί της- ότι μια ηλικιωμένη γειτόνισσα απέναντι άρχισε να πέφτει επανειλημμένα αμέσως μετά την έναρξη των πονοκεφάλων τους- και ότι όταν τελικά μετακόμισε σε μια τοποθεσία χωρίς έξυπνο μετρητή “έμεινε άναυδη από την αλλαγή στην υγεία μου”.

Παρατήρησε ότι “τα βατράχια εξαφανίστηκαν το ίδιο καλοκαίρι μετά την τοποθέτηση του έξυπνου μετρητή” -οι εκατοντάδες βάτραχοι που προηγουμένως κατοικούσαν στο ρυάκι πίσω από την πίσω αυλή τους- και ότι όλα τα σπουργίτια και τα αστεράκια του σπιτιού εξαφανίστηκαν και ότι οι σκίουροι “ξαφνικά έγιναν ήμεροι και ξαφνικά ξάπλωσαν πολύ συχνά για να “ξεκουραστούν”.

Φαίνεται να λαχανιάζουν και φαίνεται να είναι άρρωστοι”.

Γράφει ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μια 18ετή καριέρα στην αναπτυξιακή επιδημιολογία.

Ο Rainer Grobe γράφει ότι την ίδια ημέρα που εγκαταστάθηκε ένας έξυπνος μετρητής νερού, η σύζυγός του εμφάνισε καρδιακή αρρυθμία, πολύ υψηλή αρτηριακή πίεση και λιποθύμησε, και ότι έπρεπε να αφαιρέσουν οι ίδιοι τον μετρητή, με νομικές και οικονομικές συνέπειες.

Ο Kent Casady γράφει από τη Γερμανία ότι ο ίδιος και η σύζυγός του αγόρασαν ένα σπίτι με έξυπνο μετρητή και όταν μετακόμισαν δεν υπήρχαν έντομα, μέλισσες, πεταλούδες ή πουλιά και “το χώμα στην αυλή ήταν νεκρό”. Αφού αφαίρεσαν τον έξυπνο μετρητή, είχαν “γαιοσκώληκες στο χώμα, μέλισσες, πεταλούδες, κολιμπρί, αράχνες και άλλα πλάσματα”.

Η Kimberly Webber, στο Taos του Νέου Μεξικού, γράφει ότι αν και μπόρεσαν να εξαιρεθούν από τον έξυπνο μετρητή στο σπίτι τους, δεν μπόρεσαν να εξαιρεθούν από τον χώρο της επιχείρησής τους και ότι “παρατήρησαν ταραχή, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη, πόνους στο κεφάλι, βουητό στα αυτιά και άλλα συμπτώματα από εμάς και τους υπαλλήλους μας ενώ βρίσκονταν στο χώρο εργασίας”. Μετέφεραν την επιχείρησή τους σε νέα τοποθεσία χωρίς έξυπνο μετρητή και “[α]λλά τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν για εμάς και την ομάδα μας”.

Η Ellen Habeck γράφει: “Μέχρι να ερευνήσω το θέμα, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είχα τόσο κατακερματισμένο ύπνο και ξυπνούσα με έντονη ταχυκαρδία. Νόμιζα ότι η καρδιά μου θα χτυπούσε έξω από το στήθος μου. Δεν υπήρχε ύπνος και καμία ικανότητα να λειτουργήσω καλά το πρωί μετά από αυτό”. Τελικά, “έψαξα και διαπίστωσα ότι το μέρος στο οποίο είχα μετακομίσει είχε έναν έξυπνο μετρητή έξω από τον τοίχο του υπνοδωματίου”.

Η ίδια προσθέτει: “Υπάρχει μια γειτόνισσα που με ρώτησε γιατί πίστευε ότι θα αισθανόταν αδιαθεσία όταν εργαζόταν για ώρες σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού της.

Σημείωσε επίσης ότι όποια φυτά έβαζε σε αυτό το δωμάτιο πέθαιναν, ενώ σε άλλα δωμάτια ευδοκιμούσαν.

Κοίταξα και είδα ότι υπήρχε ένας έξυπνος μετρητής ακριβώς στην άλλη πλευρά του τοίχου του δωματίου όπου καθόταν, και ο έξυπνος μετρητής ενός γείτονα που έδειχνε σε αρκετά κοντινή απόσταση από το δωμάτιο αυτό”.

Η Arlene Griffin είναι κάτοικος της Santa Fe, η οποία έζησε για λίγο στη νότια Καλιφόρνια το 2019-2020.

Γράφει: “Δεν είχα ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, αλλά όταν μετακόμισα σε ένα σπίτι σε μια ανάπτυξη στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο, ξυπνούσα κάθε βράδυ, νιώθοντας σαν να ήταν σαν να με χτυπούσαν με κουτάλια απινιδωτή.

Μόλις ξυπνούσα, η καρδιά μου εναλλασσόταν μεταξύ χτυπημάτων, αγώνων και διακοπών παλμών για το υπόλοιπο της νύχτας και έτρεμα για ώρες.

Ανέπτυξα επίσης προβλήματα με τα μάτια – τα μάτια μου έκαιγαν και ήταν κόκκινα και πρησμένα. Κάθε μέρα ένιωθα καλύτερα όταν έφευγα από το σπίτι μας, αλλά κάθε βράδυ τα φρικτά συμπτώματα επέστρεφαν.

Ήταν τρομακτικό και εξαντλητικό…

Προσλάβαμε έναν επιθεωρητή που εξέτασε το σπίτι μας για ακτινοβολία RF/EMF και διαπίστωσε ότι οι υψηλές ενδείξεις δεν προέρχονταν από το δικό μας ακίνητο (είχαμε αναλογικό μετρητή), αλλά από το σπίτι του γείτονά μας.

Έτυχε ο μετρητής της να βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα υπνοδωμάτιά μας…

Τελικά, τον Σεπτέμβριο του 2020 επέστρεψα οριστικά στο Νέο Μεξικό και εδώ δεν είχα αυτά τα καρδιακά συμπτώματα”.

Η Stephanie Dickerson γράφει από τη Βόρεια Καρολίνα ότι “υποφέρει αυτή τη στιγμή κάθε μέρα και ιδιαίτερα τις νύχτες από τους πρόσφατα εγκατεστημένους” έξυπνους μετρητές στη γειτονιά της και ότι “έχω αναγκαστεί να εγκαταλείψω 3 προηγούμενες τοποθεσίες σπιτιών λόγω των εγκαταστάσεων έξυπνων μετρητών…

Ο καρδιακός μου ρυθμός έχει γίνει επικίνδυνα υψηλός, η θερμοκρασία του σώματός μου δεν μπορεί να ρυθμιστεί, βιώνω συνεχείς δονήσεις στον κορμό και στα πόδια μου, η εγκεφαλική μου λειτουργία έχει επιδεινωθεί και δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου.

Αυτή η σωματική αντίδραση στα πρόσφατα εγκατεστημένα έξυπνα μετρητικά συστήματα είναι απειλητική για τη ζωή μου”.

Η Brenda Rogers γράφει από την Καλιφόρνια ότι “αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι μου με ένα τροχόσπιτο για να βρω κάπου να κοιμηθώ” εξαιτίας ενός έξυπνου μετρητή και ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της που διέμενε 30 χρόνια.

Η Catherine Ralston ζει στο Taos. “Ένας έξυπνος μετρητής τοποθετήθηκε στη διεύθυνσή μου”, γράφει. “Άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα με τον ύπνο τη νύχτα. Άρχισα να έχω πονοκεφάλους. Σταμάτησα να ξυπνάω χαρούμενη. Τα συναισθήματά μου ήταν ισοπεδωμένα. Αυτό συνέβη γρήγορα, μέσα σε δύο εβδομάδες. Κάποιος μου είπε για συμπτώματα που εμφανίστηκαν σε ανθρώπους μετά την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών εκεί που ζουν. Πήγα να ψάξω για τον έξυπνο μετρητή. Στη συνέχεια, μετέφερα το κρεβάτι μου σε μια θέση στο κτίριο όσο πιο μακριά μπορούσα από τον μετρητή και κοιμήθηκα με το κεφάλι μου στην άκρη του κρεβατιού που βρίσκεται πιο μακριά από τη θέση του μετρητή. Κοιμήθηκα όλη τη νύχτα και ξύπνησα χωρίς πονοκέφαλο. Δεν μου ανήκει το ακίνητο και ο ιδιοκτήτης δεν συνεργάζεται με την ηλεκτρική εταιρεία για να επιστρέψει τον παλιό μετρητή. Αισθάνομαι ευλογημένος που κάποιος μου είπε για τις φρικτές επιπτώσεις που έχουν οι έξυπνοι μετρητές στην ανθρώπινη υγεία”.

Ο Glenn Kikel μετακόμισε στο Νέο Μεξικό από το Κολοράντο. Γράφει ότι όταν εγκαταστάθηκε ένας έξυπνος μετρητής στο σπίτι τους στο Κολοράντο, ο ίδιος εμφάνισε εμβοές και η σύζυγός του καρδιακές παλμούς και ότι και τα δύο προβλήματα υγείας έπαψαν να υφίστανται όταν ο μετρητής μετακινήθηκε.

Η Diane Craig γράφει ότι “παρουσίασε έντονες εμβοές, τρόμο, προβλήματα βραχυπρόθεσμης μνήμης και μια περιοχή στο πίσω μέρος του λαιμού μου στη βάση του κρανίου μου που ήταν ζεστή στο άγγιγμα του συζύγου μου” σε διάστημα 4 ωρών μετά την εγκατάσταση ενός έξυπνου μετρητή 10 πόδια πέρα από το κεφάλι του κρεβατιού της. Πλήρωσαν για opt-out τόσο για τους ίδιους όσο και για έναν γείτονα προκειμένου να είναι καλά, γράφει.

Η Alvita Armanavičienė, από τη Λετονία, υπέβαλε αυτή την τρομακτική φωτογραφία ενός θάμνου που στέκεται μόλις λίγα εκατοστά μακριά από έναν έξυπνο μετρητή:

Η Simone Bercu γράφει ότι η ίδια και η οικογένειά της εγκατέλειψαν τα σπίτια τους σε άλλες πολιτείες για να έρθουν στο Νέο Μεξικό πριν από πέντε χρόνια για να γλιτώσουν από τους έξυπνους μετρητές. “Οι έξυπνοι μετρητές κατέστρεφαν τα μικρά μας παιδιά και εμάς τους ίδιους και οι επιπτώσεις είναι ακόμη αισθητές”, γράφει.

Η Annie Mattingly, από τη Σάντα Φε, γράφει: “Η κόρη μου, που ζει σε άλλη πολιτεία, έλειπε όταν εγκαταστάθηκε ένας έξυπνος μετρητής στο σπίτι της. Μέσα σε λίγες ημέρες από την υγιή άφιξή της στο σπίτι, αρρώστησε και τώρα, αρκετά χρόνια αργότερα, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας και είναι μόνο εν μέρει λειτουργική.”

O M. L. γράφει από την Πενσυλβάνια: “Όταν ο μετρητής μας άρχισε να εκπέμπει, παρατήρησα δύο πουλιά που είχαν πεθάνει σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από αυτόν”.

Ο Lukas Zillmer γράφει: “Έχω προσωπική εμπειρία κακού ύπνου, ξυπνώντας τη νύχτα, ξυπνώντας ακόμα κουρασμένος από την έκθεση στην ακτινοβολία από τους έξυπνους μετρητές, η οποία έκανε τη ζωή σχεδόν ανυπόφορη”.

Η Simone Prince γράφει από τη Βρετανική Κολομβία του Καναδά ότι η γάτα της ανέπτυξε υπερθυρεοειδισμό όταν εγκαταστάθηκε ένας έξυπνος μετρητής στην πολυκατοικία της και ότι η ίδια άλλαξε από υποθυρεοειδισμό σε υπερθυρεοειδισμό την ίδια περίοδο.


—-Δικτυογραφία :

Worldwide Testimonies About Smart Meters – Truth Comes to Light

Worldwide Testimonies About Smart Meters

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/cde



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,501


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα