Μας δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μας... ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

Μας δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μας... ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

1 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:534
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι!!!

Προκλητική απόφαση Κεραμέως: Εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων μετά τις ευρωεκλογές!

Ανάθεμά τη… “κακό σκυλί ψόφο δεν έχει” που λέει ο λαός… Η ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ…
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ…
ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ…
ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ…
ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΚΟΓΙΜ… ΖΩΑ…
ΓΙΑΤΙ ΓΚΟΓΙΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;;;
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση άρον-άρον αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία επιστολικής ψήφου στις επερχόμενες εκλογές επιχειρώντας να διατηρήσει τα ποσοστά της.

Μάλιστα όπως ομολόγησε και η αρμόδια υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές!

Μιλώντας στην ΕΡΤ θέλησε να προωθήσει το σχέδιο της κυβέρνησης για την επιστολική ψήφο λέγοντας πως «είναι η πρώτη φορά από συστάσεως του ελληνικού κράτους που έχουμε επιστολική ψήφο», προαναγγέλλοντας ακόμη ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε «εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων μετά τις ευρωεκλογές».

Και υπογράμμισε: «Η εκκαθάριση θα είναι μετά τις ευρωεκλογές, αλλά θα περιλαμβάνεται σε αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική συζήτηση με τα κόμματα και το λέω γιατί θεωρώ ότι έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία – βλέποντας και την αποχή, η οποία πλέον έχει σκαρφαλώσει σε πολύ απειλητικά ποσοστά, μεγάλα ποσοστά για τη Δημοκρατία μας το πολιτικό σύστημα, συνολικά, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, έχουμε ξεκινήσει τις επαφές με τα κόμματα. Οι διαβουλεύσεις θα γίνουν πριν από τη δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου. Είμαστε απολύτως ανοιχτοί σε σκέψεις, προτάσεις της αντιπολίτευσης να ενσωματώσουμε βελτιωτικές ρυθμίσεις που μπορεί να έχουν. Είμαστε απολύτως ανοιχτοί».

Για τη διασφάλιση του αποτελέσματος και τη μη νόθευσή του, που είναι και ο μεγάλος κίνδυνος, ανέφερε: «Υπάρχει ένας οργανισμός ο ΟΑΣΕ, ο οποίος έχει εκδώσει συγκεκριμένες οδηγίες για θέματα ασφαλείας σε περίπτωση επιστολικής ψήφου και τα πληρούμε όλα. Ενδεικτικά αν θέλει κάποιος να συμμετάσχει στις εκλογές μέσω επιστολικής ψήφου θα μπει με τους κωδικούς taxis στο σύστημα – που ξέρει μόνο ίδιος – για να υποβάλλει την δήλωση. Θα του έρθει ένα μήνυμα επαλήθευσης, εν συνεχεία θα μπορεί να παρακολουθεί την πορεία του φακέλου. Ο φάκελος θα μπορεί να δοθεί μόνο στον ίδιο. Για να ψηφίσει θα πρέπει να προσκομίσει και αποδεικτικό ταυτότητας. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά μέτρα ασφαλείας».

Στο ερώτημα γιατί η κυβέρνηση δεν προχώρησε στη θέσπιση της επιστολικής ψήφου πριν τις εθνικές εκλογές, τόνισε: «Γιατί για ένα τέτοιο βήμα που δεν έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας, έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι έχουμε εξετάσει τις βέλτιστες πρακτικές. Τώρα όμως είμαστε σε θέση, με τη ρύθμιση που προτείνουμε να καλύψουμε, να ανταποκριθούμε σε ένα πάγιο αίτημα όχι μόνο των αποδήμων αλλά και πολλών κατηγοριών συμπολιτών μας που ζουν στην επικράτεια, όπως οι εποχικά εργαζόμενοι, οι φοιτητές, οι σπουδαστές που θα βρίσκονται εν μέσω εξεταστικής περιόδου αρχές Ιουνίου, οι μαθητές τρίτης Λυκείου που επίσης θα βρίσκονται ενδεχομένως μέσω εξετάσεων. Μάλιστα, οι ασθενείς, οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με αναπηρία. Άρα το νομοσχέδιο, αυτή η πρωτοβουλία είναι και εξόχως κοινωνικού χαρακτήρα, διότι έρχεται και δίνει μια λύση».

Πηγή

Προβολές : 534


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα