Μας το λένε ξεκάθαρα πλέον... World Government Summit 2023: «Χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο σοκ για να φέρουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση»!!!!!!!!!!!!!

Μας το λένε ξεκάθαρα πλέον... World Government Summit 2023: «Χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο σοκ για να φέρουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση»!!!!!!!!!!!!!

16 Φεβρουαρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:711
Μοίρασέ το

 

Τι δήλωσε ο Arturo Bris ο επικεφαλής του IMD World Competitiveness Center

Πρόκειται για το σοκ που θα  φέρει τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που ευαγγελίζεται το WEF και αυτή με τη σειρά της την παγκόσμια διακυβέρνηση;

Ποιός ξέρει τι έχουν ετοιμάσει οι ψυχοπαθείς για την ανθρωπότητα…

Δυστυχώς το παιχνίδι με τον κορονοϊό, δεν το έχασαν… και όσοι πιστεύουν πως δεν τους βγήκε, είναι βαθιά νυχτωμένος.

Τρία δισεκατομμύρια έχουν εμβολιαστεί… μέχρι το 2025 η πλειοψηφία θα έχει πεθάνει…

Μπορεί να μην τους βγήκε να εμβολιάσουν και τα εννέα δισεκατομμύρια που είναι η ανθρωπότητα, αλλά και τα τρία, θα κάνουν τη δουλειά τους…

Σ’ αυτά, προσθέστε και τις σεξουαλικές επαφές εμβολιασμένων με ανεμβολίαστων…

Ας είμαστε προετοιμασμένοι όσο γίνεται…

Φροντίστε να προμηθευτείτε και κανένα κοκόρι… θα χρειαστεί…

Θα προκαλέσουν χάος… με κάθε τρόπο… οικονομικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό…

Κάντε και καμιά προσευχή στον Θεό… μήπως και επιτέλους ασχοληθεί με την ανθρωπότητα… δεν ξεφύγαμε όλοι… ή τουλάχιστον δεν κάναμε εγκλήματα… ας πάρει κανένα από αυτά τα σατανόπληκτα κτήνη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

World Government Summit 2023: «Χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο σοκ για να φέρουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση»

Ευθύ είναι το μήνυμα, ως προς του σκοπούς τους, που εκφέρεται από τα χείλη όσων συμμετείχαν στο συνέδριο «Της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», που πραγματοποιήθηκε στα ΗΑΕ μεταξύ 13 και 15 Φεβρουαρίου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν μεγαλοστελέχη  διεθνών οικονομικών οργανισμών συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Κλάους Μάρτιν Σβαμπ του Γερμανού μηχανικού, οικονομολόγου  και ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σε μια από τις παράλληλες ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου, ένας εκ των ομιλητών αναφέρθηκε ευθέως στην ανάγκη ύπαρξης ενός παγκόσμιου σοκ  στην ανθρωπότητα προκειμένου να επέλθει η «παγκόσμια κυβέρνηση».

Την   αποκαλυπτική αυτή δήλωση έκανε ο καθηγητής Οικονομίας και διευθυντής του IMD World Competitiveness Center, Arturo Bris.

Πιο ειδικά ο Bris σημείωσε:

«Πως όμως αυτός ο παγκόσμιος μετασχηματισμός θα πετύχει; 

Συμφωνώ απόλυτα ότι η παγκόσμια τάξη, όπως είναι σήμερα δεν έχει κανένα νόημα. Δεν βρίσκεται σε συντονισμό με μεγάλες οικονομικές δυνάμεις όπως η Ινδία, η Βραζιλία ή η Γερμανία», είπε ο Arturo Bris για να συνεχίσει:

«Αυτές οι χώρες δεν έχουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια τάξη, αλλά για εμένα το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα οδεύσουμε σε αυτόν τον παγκόσμιο μετασχηματισμό.

Δεν μπορεί να είναι σταδιακή αυτή η όδευση. Πρέπει να συμβεί μέσα από ένα συγκεκριμένο παγκόσμιο σοκ το οποίο θα συμβεί ώστε να συνεχίσουμε αυτή την ολοκληρωτική διαδικασία».

Για πιο παγκόσμιο σοκ μίλησε άραγε ο Bris ο επικεφαλής του IMD World Competitiveness Center το οποίο έχει την έδρα του στην Ελβετία όπως άλλωστε και το WEF.

Πρόκειται για το σοκ που θα  φέρει τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που ευαγγελίζεται το WEF και αυτή με τη σειρά της την παγκόσμια διακυβέρνηση;

Πιθανότατα αυτό εννοεί ο οικονομολόγος.

 

Να σημειωθεί πως σε μήνυμά του στο ίδιο συνέδριο (δεν παρέστη) ο Έλον Μασκ  δήλωσε ότι είναι ενάντια σε κάθε μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης καθώς αυτό θα σήμαινε την δημιουργία ενός παγκόσμιου πολιτισμού που θα ήταν και ο μοναδικός και άρα θα υπήρχε ο κίνδυνος να καταρρεύσει.

Ποιος θα επικρατήσει;  Θα είναι μια μάχη που θα πάρει χρόνια.

 


Πηγή

Προβολές : 711


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα