ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!!! BlackRock: Οι διαχειριστές του παγκόσμιου κεφαλαίου καταστρέφουν τον κόσμο (όχι μόνο μέσω των ενέσεων).

8 Σεπτεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Για να κατανοήσετε την απάντηση, πρέπει να δείτε τους εταίρους της BlackRock, στους οποίους συγκαταλέγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), και η ακραία πολιτική και οικονομική του επιρροή. Σε ένα σχόλιο στο Twitter που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη Culturalhusbandry, σημειώνεται: Εάν ο μέσος Αμερικανός εκδιωχθεί από την αγορά κατοικίας και το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων κατοικιών ανήκει σε επενδυτικούς ομίλους και εταιρείες, γίνεστε υπόχρεοι σε αυτούς, ως ιδιοκτήτες. 

Αυτό εκπληρώνει μέρος του «νέου κανονικού» ρητού της Μεγάλης Επαναφοράς – το μέρος όπου δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, είναι μέρος της ατζέντας του WEF για το 2030. 

Η μη δηλωμένη επίπτωση είναι ότι οι πόροι του κόσμου θα ανήκουν και θα ελέγχονται από την τεχνοκρατική ελίτ, και θα πρέπει να πληρώσετε για την προσωρινή χρήση– απολύτως των πάντων! 

«Η ασύστολη όρεξη της BlackRock για τις κινεζικές αγορές παραμερίζει τις γενικότερες ανησυχίες για την ανοδική θέση της Κίνας στον κόσμο, το αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησής της και τις φιλοδοξίες της να υποκαταστήσει τις ΗΠΑ ως την κατεξοχήν παγκόσμια δύναμη», έγραψε ο Hill.

Το θέμα μας αφορά, γιατί την Ελλάδα, την κυβερνάει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Πρέπει να καταστήσω κατά πρώτον σαφές, πως όταν λέμε BLACK ROCK και Vanguard Group, εννοούμε ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όταν αναφερόμαστε στην BLACK ROCK, , εννοούμε όλες αυτές τις εταιρείες που της ανήκουν…

Μήπως διαπιστώνετε κι εσείς, πως και η PFIZER της ανήκει;;;

Όταν λέμε BLACK ROCK και Κίνα, σημαίνει πως οι ζωές εκατοντάδων εκατομμηρίων αμερικανών, τινάζεται στον αέρα και πως ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΩΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ…
Με ποιόν είπαμε πως συνεργάζεται ο Πούτιν;;;
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Θα συνεχίσω να γράφω πως Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τους ψυχοπαθείς θρησκόληπτους, τύπου Ε. ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ, και εύχομαι να ζούμε και να ζω, για να δω την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…
Υ.Γ.2. Ο Χένρυ Φορντ, ήταν άλλο ένα πιόνι των ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…

BlackRock: Οι διαχειριστές του παγκόσμιου κεφαλαίου καταστρέφουν τον κόσμο (όχι μόνο μέσω των ενέσεων).

Έρευνα: Γιώτα Σεχίδου

“..Αυτή η κατασκευασμένη πανδημία έχει καταλύσει τη μεταφορά πλούτου στους πλούσιους και, ενώ οι σημαντικότεροι παίκτες που πιέζουν για τη Μεγάλη Επαναφορά εξακολουθούν να εμφανίζονται, η BlackRock και η Blackstone είναι τα – κρυφά-κυρίως ονόματα.”

Η Consumer’s Research, μια ομάδα καταναλωτών που επεκτείνεται σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, ιδρύθηκε το 1929. “…Είμαστε η παλαιότερη οργάνωση προστασίας των καταναλωτών. (…) Και ξεκίνησε ως ο πρώτος οργανισμός δοκιμών προϊόντων στις ΗΠΑ.

“…Είχαμε ένα εργαστήριο περίπου 500 ατόμων στην Ουάσιγκτον του Νιου Τζέρσεϊ που έβγαλε το Consumers Bulletin, το οποίο είναι τώρα ένας ιστότοπος, παρεμπιπτόντως, customersbulletin.org . Και υπήρχε γιατί πραγματικά δεν υπήρχε δοκιμή προϊόντος στην Αμερική.

Ο ιδρυτής, Frederick Schlink, είχε γράψει ένα βιβλίο με το όνομα «100.000.000 Ινδικά χοιρίδια», το οποίο ήταν μια αναφορά στον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών εκείνη την εποχή. Βασικά λέει ότι οι εταιρείες απλώς έβγαζαν προϊόντα και, “Θα δούμε τι θα συμβεί.” Και αυτό συνεχίστηκε για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του οργανισμού.

Η Consumer’s Research, έστειλε τώρα επιστολές σε πολλούς κυβερνήτες προειδοποιώντας τους για τα συνταξιοδοτικά ταμεία των πολιτειών τους που στηρίζονται σε μια εταιρεία επενδύσεων με ισχυρούς δεσμούς με την Κίνα, και δεν ήταν άλλη από την ..BlackRock. Διένειμε αυτήν την έκθεση  σε 10 κορυφαίες πολιτείες των οποίων τα συνταξιοδοτικά ταμεία επενδύονται στην  BlackRock , τη μεγαλύτερη υπερεθνική εταιρεία διαχείρισης χρημάτων.

Είναι η πρώτη εταιρεία ξένης ιδιοκτησίας που έλαβε άδεια λειτουργίας στον κλάδο αμοιβαίων κεφαλαίων της Κίνας αξίας 3,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε το Forbes .

«Η προειδοποίηση έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους Αμερικανούς καταναλωτές ότι η BlackRock παίρνει τα χρήματά τους και ποντάρει στην Κίνα», έγραψε ο William Hild, εκτελεστικός διευθυντής της Consumer’s Research, σε  επιστολή που  εστάλη στους κυβερνήτες. «Με αυτόν τον τρόπο θέτουν σε κίνδυνο την αμερικανική ασφάλεια, μαζί με δισεκατομμύρια δολάρια από Αμερικανούς επενδυτές».

Η Ουάσιγκτον έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα, με 13 δισεκατομμύρια δολάρια από τις συντάξεις των πολιτών της, να τα έχουν επενδύσει στη BlackRock. Οι άλλες πολιτείες είναι η Φλόριντα, η Μοντάνα, η Νεμπράσκα, η Νεβάδα, η Νέα Υόρκη, η Οκλαχόμα, η Πενσυλβάνια, η Νότια Καρολίνα και η Δυτική Βιρτζίνια.

Ο Hill σημείωσε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock, Larry Fink, έχει γίνει ένας «έμπιστος συνεργάτης» της ηγεσίας της  Κίνας , τον οποίο έχουν χρησιμοποιήσει ως σύμβουλο. 

Σε επιστολή του τον Μάρτιο του 2020 προς τους μετόχους του,o Fink είπε ότι συνεχίζει «να επιμένει ακράδαντα ότι η Κίνα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τη BlackRock μακροπρόθεσμα, τόσο για τους διαχειριστές κεφαλαίων και τους επενδυτές,» ανέφερε στην The Wall Street Journal .

«Η ασύστολη όρεξη της BlackRock για τις κινεζικές αγορές παραμερίζει τις γενικότερες ανησυχίες για την ανοδική θέση της Κίνας στον κόσμο, το αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησής της και τις φιλοδοξίες της να υποκαταστήσει τις ΗΠΑ ως την κατεξοχήν παγκόσμια δύναμη», έγραψε ο Hill.

«Οι κινεζικές εταιρείες δεν τηρούν τα ίδια πρότυπα διαφάνειας με τις δυτικές ομολόγους τους, επομένως οι ξένοι επενδυτές συχνά πιέζονται να προβούν σε εκτιμήσεις σχετικά με το πραγματικό προφίλ κινδύνου αυτού στο οποίο επενδύουν», πρόσθεσε.

Ο Φινκ ήταν επίσης ένα από τα στελέχη των αμερικανικών επιχειρήσεων που συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Λιου Χε ενώ αναζητούσε συμμάχους από πολύ νωρίτερα, πριν ακόμη τις  εμπορικές συνομιλίες  με τις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2018, ανέφερε η WSJ. Ο Χιλ υποστήριξε ότι, κάνοντας αυτό, ο Φινκ «επέλεγε την Κίνα από την Αμερική».

«Ο κίνδυνος εδώ είναι ότι έχετε μια εταιρεία της οποίας ο κύριος στόχος φαίνεται να είναι… η φιλία στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, ώστε να μπορούν να τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης σε αυτή τη χώρα, αντί να προσέχουν το συμφέρον των καταναλωτών των ΗΠΑ», είπε ο Hill. σε συνέντευξή του στο Daily Caller News Foundation.

Όσον αφορά την ανταπόκριση που επιζητά από τους κυβερνήτες των πολιτειών, τους οποίες έχει προσεγγίσει η ομάδα καταναλωτών του, ο Hill είπε στο DCNF ότι ελπίζει  «να διαρθρώσουν τα συνταξιοδοτικά τους ταμεία με τρόπο που να διασφαλίζει ότι κανένας από τους συνταξιούχους του δεν θα πάει ποτέ για ..βρούβες. εξαιτίας αυτών των θεμάτων».

Ενώ κάθε πολιτεία έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο διαχείρισης των συνταξιοδοτικών ταμείων της, ο Hill είπε ότι κάθε κυβερνήτης παίζει ρόλο όταν πρόκειται για την ασφάλεια του ταμείου. «Απλώς ζητάμε να λάβουν αυτόν τον ρόλο στα σοβαρά», είπε.

Έτσι καταστρέφεται το αμερικανικό όνειρο! Η Blackrock αγοράζει τα σπίτια των Αμερικανών χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια από τις..συντάξεις τους!!

“Η Blackrock – μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο – αγοράζει σπίτια στις ΗΠΑ σαν να μην υπάρχει αύριο” λέει το παρακάτω άρθρο (βλ. Πηγές). Ίσως όμως και να μην υπάρχει, (λέμε εμείς..).

” …Η ιδιοκατοίκηση θεωρείται από καιρό ένα σημαντικό εργαλείο για την οικοδόμηση οικονομικής ασφάλειας και πλούτου, αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους Αμερικανούς να το επιτύχουν. Οι νεότερες γενιές είναι λιγότερο πιθανό να έχουν σπίτι από εκείνες των παλαιότερων γενιών, με το ποσοστό ιδιοκτησίας των millennials να είναι 8% χαμηλότερο από αυτό της γενιάς X και των baby boomers της ίδιας ηλικίας.

Εάν το ποσοστό παρέμενε σταθερό, περίπου 3,4 εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν σήμερα σπίτια στις ΗΠΑ, αλλά, αντ’ αυτού, οι νεότεροι ενήλικες επιλέγουν όλο και περισσότερο είτε να νοικιάσουν είτε να ζήσουν με τους γονείς τους. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η ιδιοκτησία σπιτιού έχει γίνει λιγότερο εφικτή από ό,τι πριν από δεκαετίες, από το αυξανόμενο χρέος στις νεότερες γενιές έως το αυξημένο κόστος ζωής.

Μια έκθεση του Urban Institute διαπίστωσε ότι οι μισοί από αυτούς ηλικίας 18 έως 34 ετών ξοδεύουν πάνω από το 30% του εισοδήματός τους για ενοίκια, γεγονός που τους έκανε «επιβαρυμένους με τα ενοίκια». Εν τω μεταξύ, οι διάμεσες τιμές των κατοικιών αυξήθηκαν κατά 28% τα τελευταία δύο χρόνια, μειώνοντας ορισμένες τιμές εκτός αγοράς. Ωστόσο, η αλλαγή δεν είναι τυχαία.

Το πρώτο τρίμηνο του 2021, το 15% των κατοικιών που πωλήθηκαν στις ΗΠΑ αγοράστηκαν από εταιρικούς επενδυτές – όχι από οικογένειες που θέλουν να πραγματοποιήσουν το αμερικανικό τους όνειρο. 

Ενώ ανταγωνίζονται με τους Αμερικανούς της μεσαίας τάξης για τα σπίτια, ο μέσος Αμερικανός δεν έχει ουσιαστικά καμία πιθανότητα να κερδίσει ένα σπίτι έναντι μιας εταιρείας επενδύσεων, η οποία μπορεί να πληρώσει 20% έως 50% επί της ζητούμενης τιμής, σε μετρητά, μερικές φορές κερδίζοντας ολόκληρες γειτονιές αμέσως, ώστε να μπορούν να τα μετατρέψουν για ενοικιάσεις.

 

Η BlackRock αγοράζει μανιωδώς τα σπίτια στις ΗΠΑ

Η BlackRock είναι μία από τις εταιρείες που αναφέρει η Wall Street Journal σε πρόσφατη έκθεση. « Οι επενδυτές που κυνηγούν την απόδοση εξαγοράζουν μονοκατοικίες, ανταγωνίζονται τους απλούς Αμερικανούς και ανεβάζουν τις τιμές », προειδοποίησαν. Το ερώτημα είναι, γιατί οι θεσμικοί επενδυτές και η BlackRock, η οποία διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία αξίας 5,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ενδιαφέρονται να πληρώσει υπερβολικά, για μέτριες μονοκατοικίες;

Για να κατανοήσετε την απάντηση, πρέπει να δείτε τους εταίρους της BlackRock, στους οποίους συγκαταλέγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), και η ακραία πολιτική και οικονομική του επιρροή. Σε ένα σχόλιο στο Twitter που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη Culturalhusbandry, σημειώνεται: Εάν ο μέσος Αμερικανός εκδιωχθεί από την αγορά κατοικίας και το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων κατοικιών ανήκει σε επενδυτικούς ομίλους και εταιρείες, γίνεστε υπόχρεοι σε αυτούς, ως ιδιοκτήτες. Αυτό εκπληρώνει μέρος του «νέου κανονικού» ρητού της Μεγάλης Επαναφοράς – το μέρος όπου δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, είναι μέρος της ατζέντας του WEF για το 2030. Η μη δηλωμένη επίπτωση είναι ότι οι πόροι του κόσμου θα ανήκουν και θα ελέγχονται από την τεχνοκρατική ελίτ, και θα πρέπει να πληρώσετε για την προσωρινή χρήση– απολύτως των πάντων! 

Τίποτα δεν θα σου ανήκει στην πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού σου. Όλα τα αντικείμενα και οι πόροι πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τη “συλλογικότητα”, ενώ η πραγματική ιδιοκτησία περιορίζεται σε ένα ανώτερο στρώμα της κοινωνικής τάξης. Η μεταβίβαση του πλούτου έχει ήδη ξεκινήσει.

Η BlackRock’s δεν έχει ανταγωνιστές στην αγορά

Οι New York Times και η πλειονότητα άλλων παλαιών μέσων ενημέρωσης ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στην BlackRock και την Vanguard Group, τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, οι οποίες ελέγχουν επίσης τη Big Pharma. Και δεν τελειώνει εκεί.

Η BlackRock και η Vanguard βρίσκονται στην κορυφή μιας πυραμίδας που ελέγχει βασικά τα πάντα, αλλά δεν ακούτε για το τρομακτικό μονοπώλιό τους επειδή κατέχουν επίσης ΟΛΑ τα μέσα. [To facebook είναι ένα από αυτά].

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το μονοπώλιο της BlackRock σε ένα βίντεο παρακάτω, αλλά το Humans Are Free το συνόψισε ως εξής:

« Η δύναμη αυτών των δύο εταιρειών είναι πέρα ​​από τη φαντασία σας. Όχι μόνο κατέχουν μεγάλο μέρος των μετοχών σχεδόν όλων των μεγάλων εταιρειών, αλλά και των μετοχών των επενδυτών σε αυτές τις εταιρείες. Αυτό τους δίνει ένα πλήρες μονοπώλιο. 

Έκθεση του Bloomberg αναφέρει ότι και οι δύο αυτές εταιρείες το έτος 2028, μαζί θα έχουν επενδύσεις ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα.

Το Bloomberg αποκαλεί την BlackRock «Το τέταρτο τμήμα της κυβέρνησης», επειδή είναι το μόνο ιδιωτικό πρακτορείο που συνεργάζεται στενά με τις κεντρικές τράπεζες. Η BlackRock δανείζει χρήματα στην κεντρική τράπεζα αλλά είναι και σύμβουλος. Αναπτύσσει επίσης το λογισμικό που χρησιμοποιεί η κεντρική τράπεζα.

… Η BlackRock, η ίδια ανήκει επίσης σε μετόχους… Ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι η Vanguard… Στην ελίτ που κατέχει τη Vanguard προφανώς δεν της αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά φυσικά δεν μπορεί να κρυφτεί από όποιον είναι πρόθυμος να το ψάξει. Αναφορές από την Oxfam και το Bloomberg λένε ότι το 1% του κόσμου κατέχει περισσότερα χρήματα από το άλλο 99%.

Ακόμη χειρότερα, η Oxfam λέει ότι το 82% όλων των κερδισμένων χρημάτων το 2017 πήγε σε αυτό το 1%. Με άλλα λόγια, αυτές οι δύο επενδυτικές εταιρείες, η Vanguard και η BlackRock κατέχουν το μονοπώλιο σε όλες τις βιομηχανίες στον κόσμο και με τη σειρά τους ανήκουν στις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο, μερικές από τις οποίες είναι βασιλείς και οι οποίες ήταν πολύ πλούσιες ήδη πολύ πριν τη Βιομηχανική επανάσταση. ”

Διαβάστε περισσότερα στο kontrabandafreepress.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 453


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα