(ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ). Ο Σταύρος Παπασταύρου (που τον χάνεις, που τον βρίσκεις) δίπλα στον πρωθυπουργό (με ενεργό ρόλο;) και στην ΔΕΘ!

(ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ). Ο Σταύρος Παπασταύρου (που τον χάνεις, που τον βρίσκεις) δίπλα στον πρωθυπουργό (με ενεργό ρόλο;) και στην ΔΕΘ!

17 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:366
Μοίρασέ το

 

Μπορεί να μην αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει Υπουργός Επικρατείας, ωστόσο βρίσκεται πάντα δίπλα (και στηρίζει) τα πρόσωπα που «αγαπάει»…

Ο Σταύρος Παπασταύρου (που τον χάνεις, που τον βρίσκεις) δίπλα στον πρωθυπουργό (με ενεργό ρόλο;) και στην ΔΕΘ!

Έχω γράψει πολλάκις, πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, με συγκεκριμένους ρόλους και συγκεκριμένη γονιδιακή προέλευση…

Κολλητός του Σαμαρά ο εβραϊκής καταγωγής Παπασταύρου, όπως εβραϊκής καταγωγής είναι και ο Σαμαράς, και το ζεύγος Μητσοτάκη…

Αν αυτά τα πράγματα τα βάλετε καλά στο μυαλό σας, δεν θα ξαναπλησιάσετε εκλογικές κάλπες…

ΡΟΛΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ… ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ…

ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΛΕΣ ΠΟΠΟΛΟ ΤΣΙΜΠΑΕΙ…

Είναι μωρέ ποτέ δυνατόν να κάνουν μαζί μπίζνες και να … τσακώνονται πολιτικά;;;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥΣ;;;

Όποιος έγραψε αυτό το άρθρο, ή αφελής είναι, ή μας κοροϊδεύει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μην το ψάχνετε… αν αυτή η καταραμένη φάρα δεν εξαλειφθεί εκ θαύματος από την Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα συνεχίσει να υπάρχει… τόσο απλά…

 

Ο φίλος μου ο Σταύρος Παπασταύρου μπορεί να μην αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει Υπουργός Επικρατείας, ωστόσο βρίσκεται πάντα δίπλα (και στηρίζει) στα πρόσωπα που «αγαπάει», όπως εν προκειμένω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΔΕΘ! Και προφανώς για χάρη του ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα!

Το γεγονός είναι πάντως πως ο Σταύρος θεωρείται άνθρωπος της πιάτσας με ανοιχτό μυαλό και καθαρή σκέψη, ενώ διαθέτει μια αδιαμφισβήτητη εμπειρία σε αυτό το πιο υψηλό επίπεδο διακυβέρνησης έχοντας θητεύσει επί χρόνια δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά!

Η αίσθηση μου είναι ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήδη «παίζει ρόλο» στις αποφάσεις του πρωθυπουργού και πέραν πάσης αμφιβολίας είναι μέσα στο «παιχνίδι της εξουσίας» έστω ανεπίσημα, δεδομένης της τεράστιας ένδειας ισχυρών χαρισματικών προσωπικοτήτων στο Μέγαρο Μαξίμου την ώρα τούτη!

 

Πηγή

Προβολές : 366


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα