ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.... Τα ΜΜΕ Παραδέχονται (Επιτέλους) Ότι Το Lockdown Είναι Χειρότερο Από Το “Covid”... Αλλά Γιατί;

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.... Τα ΜΜΕ Παραδέχονται (Επιτέλους) Ότι Το Lockdown Είναι Χειρότερο Από Το “Covid”... Αλλά Γιατί;

20 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:859
Μοίρασέ το

 

Αυτή η αφήγηση θα μπορούσε να αφορά την προετοιμασία του κοινού για το επόμενο κύμα ” covid ” ή κάποια νέα ” πανδημία “.

Σκεφτείτε πόσο γρήγορα η ιστορία του “πραγματικού κόστους του Lockdown” θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια νέα mainstream συναίνεση ότι: “το Lockdown ήταν τόσο επιζήμιο, που πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να αποφύγουμε ένα ακόμα”.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε πώς το “ό,τι χρειαστεί” θα μπορούσε να πάρει τη μορφή στρατοπέδων καραντίνας για τους ανεμβολίαστους, εντολών για εμβόλια, επιβεβλημένων δοκιμών και επιτήρησης… ή ό,τι άλλο θέλουν.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ…

ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ…

Να θυμίσω τι είχε πει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ως … αρμόδιος υπουργός του Κούλη;;;

“ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ”!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ…

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ… ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, το σχετικό φωτογραφικό υλικό που λέει πολλά…

Τα τελευταία στοιχεία από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (ONS) δείχνουν ότι οι επιπτώσεις του lockdown μπορεί να βλάπτουν περισσότερους ανθρώπους από ό,τι έκανε ποτέ το “Covid“, ή τουλάχιστον έτσι λέει ο Τύπος.

Τα εβδομαδιαία στοιχεία του ONS δείχνουν προφανώς πάνω από 10.000 περισσότερους αναφερόμενους θανάτους από τους αναμενόμενους.

Δεδομένου ότι κανένας από αυτούς τους επιπλέον θανάτους δεν έχει “συνδεθεί με το Covid”, ο Τύπος τους αποκαλεί “το πραγματικό κόστος του λουκέτου”, με ορισμένες εφημερίδες να υποστηρίζουν ότι το λουκέτο “σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από το Covid”.

Στο οποίο η μόνη σωστή απάντηση είναι: “Σώωωωπα ρε συ!”

Ακόμα και για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην ορθοδοξία ότι το “Covid” πράγματι υπάρχει, το γεγονός ότι το lockdown θα προκαλούσε περισσότερη ζημιά από ό,τι απέτρεπε ήταν προφανές από τη στιγμή που οι πρώτες μελέτες θνησιμότητας έδειξαν ότι το “Covid” είχε ποσοστό επιβίωσης 99,5%, την άνοιξη του 2020.

Πολλοί ειδικοί στα οικονομικά, τη στατιστική, την επιδημιολογία και την ιολογία εξέφρασαν αυτή τη γνώμη και λοιδορήθηκαν και κακοποιήθηκαν για τον κόπο τους.

Και, πραγματικά, οποιοσδήποτε με το παραμικρό ίχνος κοινής λογικής θα μπορούσε να το καταλάβει και μόνος του. Το κλείσιμο της υπηρεσίας υγείας και η κατάρρευση της οικονομίας δεν πρόκειται ποτέ να έχει καλή κατάληξη (εκτός αν θέλετε να σκοτώσετε ανθρώπους, τότε είναι ένα σπουδαίο σχέδιο).

Ακόμη και ο Dr David Nabarro, ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το Covid-19, περιέγραψε τα λουκέτα ως “παγκόσμια καταστροφή” τον Οκτώβριο του 2020:

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι: “Είναι το lockdown χειρότερο από το Covid;” Η απάντηση σε αυτό είναι: “ναι”, και το γνωρίζουμε αυτό εδώ και πάνω από δύο χρόνια.

Το πραγματικό ερώτημα είναι: γιατί τελικά το παραδέχονται;

Δεν είναι μόνο οι υπερβολικοί θάνατοι αυτής της εβδομάδας. Αλλού τα μέσα ενημέρωσης ανησυχούν για τις επιπτώσεις των λουκέτων στην ψυχική υγεία, τις καθυστερήσεις στις θεραπείες για τον καρκίνο, το “αλκοόλ των λουκέτων“, τις επιπτώσεις στα παιδιά που χάνουν το σχολείο, τους εφήβους που αυτοτραυματίζονται και ούτω καθεξής.

Ο καθηγητής Karol Sikora – ένας από αυτούς τους συκοφαντημένους εμπειρογνώμονες που ανέφερα προηγουμένως – έλαβε χώρο στην Telegraph για να γράψει ένα: “Σας το είπα” 2000 λέξεων.

Γιατί;

Ίσως η απάντηση σε αυτό δεν βρίσκεται σε αυτό για το οποίο μιλάνε, αλλά σε αυτό για το οποίο εκκωφαντικά ΔΕΝ μιλάνε.

Οι υπερβολικοί θάνατοι αποδίδονται με μεγάλη βεβαιότητα στα λουκέτα και όχι στα πειραματικά “εμβόλια”.

Τώρα, οι θάνατοι προκλήθηκαν πραγματικά από το λουκέτο; Ή από τα “εμβόλια”; Ή ένα μείγμα και των δύο; Δεν ξέρουμε, και πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ.

Σε αυτό το σημείο, η συλλογική μας εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τα επίσημα στοιχεία θα πρέπει να είναι αρκετά χαμηλή ώστε να αμφισβητήσουμε αν υπήρξαν υπερβολικοί θάνατοι. Ίσως απλά να τους επινόησαν. Το κάνουν αυτό.

Ανεξάρτητα από την αλήθεια, η αφήγηση σίγουρα μετατοπίζεται για να αναδείξει “το πραγματικό κόστος των λουκέτων”.

Αυτό θα μπορούσε να αφορά τη συγκάλυψη της βλάβης που προκαλούν τα μη δοκιμασμένα εμβόλια, παραδεχόμενοι τις δυνητικά επιβλαβείς επιπτώσεις του εγκλεισμού για να γλιτώσει το κοκκίνισμα της Pfizer.

Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη επένδυση στα εμβόλια από το lockdown – με κάθε έννοια της λέξης – και αν πρέπει να κατηγορηθεί κάτι, είναι λογικό να προτιμούν να είναι το lockdown παρά τα εμβόλια.

Αυτή είναι μια αξιοπρεπής εξήγηση, αλλά δεν θα με εξέπληττε αν υπήρχαν περισσότερα.

Αυτή η αφήγηση θα μπορούσε να αφορά την προετοιμασία του κοινού για το επόμενο κύμα ” covid ” ή κάποια νέα ” πανδημία “.

Σκεφτείτε πόσο γρήγορα η ιστορία του “πραγματικού κόστους του Lockdown” θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια νέα mainstream συναίνεση ότι: “το Lockdown ήταν τόσο επιζήμιο, που πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να αποφύγουμε ένα ακόμα”.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε πώς το “ό,τι χρειαστεί” θα μπορούσε να πάρει τη μορφή στρατοπέδων καραντίνας για τους ανεμβολίαστους, εντολών για εμβόλια, επιβεβλημένων δοκιμών και επιτήρησης… ή ό,τι άλλο θέλουν.

***********

Δικτυογραφία

The media are (finally) admitting lockdown is worse than “Covid”…but why?

https://off-guardian.org/2022/08/19/the-media-are-finally-admitting-lockdown-is-worse-than-covid-but-why/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

 

Προσέξτε το φωτογραφικό υλικό που παραθέτω…

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ … “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…

 

 

 

Κρατάμε το σύνθημα του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη και συνεχίζουμε τον ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 859


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα