ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ.

ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ.

1 Δεκεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:558
Μοίρασέ το

 

ΠΙΤΣΙΛΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΠΟΙΑ ΕΔΕ;

ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ.

Αντί σχολίου, επέλεξα  την ενημέρωση και την αφύπνιση, με το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και την παραπομπή σε λινκ, όπου μπορείτε να διαβάσετε πως Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΛΑΟΥ.

Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά συνέβη ΚΑΙ ΑΥΤΟ στην κυβέρνηση των “αρίστων” του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο Πιτσιλής και η… παρέα του “κλέβουν” στοιχεία φορολογουμένων για να τους εκβιάζουν. Μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας, πήραν και άλλων πολιτών.

Συγκεκριμένα,  στο πλαίσιο της βεβαίωσης τελών κυκλοφορίας έτους 2018 σε 89.494 οφειλέτες, που δεν προσκόμισαν δικαιολογητικά απαλλαγής τους από τα τέλη, τα μηνύματα κοινοποίησης των τελών κυκλοφορίας σε ορισμένους οφειλέτες περιέλαβαν – λόγω τεχνικής αστοχίας – ονοματεπώνυμα και όνομα χρήστη – username (όχι κωδικούς πρόσβασης – password) και άλλων οφειλετών. Άμεσα, η ΑΑΔΕ ενημέρωσε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως προβλέπει ο νόμος.

Οι παραλήπτες των μηνυμάτων αυτών ήδη λαμβάνουν από την Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το οποίο τους ζητείται να διαγράψουν άμεσα και οριστικά από την εισερχόμενη αλληλογραφία τους τα εν λόγω μηνύματα, επισημαίνοντας ότι, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, απαγορεύεται η διατήρηση, κοινοποίηση και εν γένει χρήση πληροφοριών, που αφορούν σε άλλα πρόσωπα.

Δεδομένου ότι στα μηνύματα που εστάλησαν εκ παραδρομής δεν περιέχονται κωδικοί πρόσβασης – password (οι οποίοι τηρούνται σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν είναι ανακτήσιμοι ούτε από την ΑΑΔΕ), ούτε στοιχεία οφειλών για τους άλλους οφειλέτες, που περιελήφθησαν στα μηνύματα αυτά, δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής περαιτέρω προσωπικών δεδομένων.

Ωστόσο, η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ θα αποστείλει οδηγίες προς τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, προκειμένου για την αλλαγή κωδικών πρόσβασης, εφόσον το επιθυμούν. Υπενθυμίζεται ότι παγίως συστήνεται, ως μέτρο προληπτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, η συχνή αλλαγή των κωδικών πρόσβασης TAXISnet.

 

Διετάχθη ΕΔΕ


Για το περιστατικό, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών και την αποτροπή επανάληψης παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα ανωτέρω οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ: +30 213 162 1000, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή, 07:30 – 17:00. Η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ απολογείται για το περιστατικό και την αναστάτωση που προκάλεσε στους παραλήπτες των εν λόγω μηνυμάτων.

 

Πηγή

Προβολές : 558


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα