«Μαύρα ράσα» και ο «χορός της κοιλιάς»!

«Μαύρα ράσα» και ο «χορός της κοιλιάς»!

5 Ιουλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:602
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και αηδιάζω… η ιεραρχία του ιερατείου στην απόλυτη κατάντια της…

Σε εξέλιξη παρασκηνιακός πόλεμος ιεραρχών για την διαδοχή στην μετά Ιερώνυμο εποχή – Το κέντρο της Πελοποννήσου, τα «γιουσουφάκια», τα φρούτα που βγάζει η Καλαμάτα και η αποδόμηση Κυκλάδων και Βορείων Προαστείων!

Ο ρόλος των παράκεντρων , στην υπόγεια αυτή αντιπαράθεση, που είχαν εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση που απασχόλησε προ καιρού την κοινή γνώμη! Τα «Μαύρα ράσα» και ο «χορός της κοιλιάς»!

 

Για ποιό ανώτερο κλήρο μιλάμε;;;

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ, Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ… και μετά αναρωτιέστε γιατι στα δυο χιλιάδες σχεδόν χρόνια του Χριστιανισμού, έκλεισαν οι εκκλησίες ή μετατράπηκαν σε κέντρα  για τεστ κορονοϊού…

Γι αυτόν τον ανώτερο κλήρο, που  η εξουσία, το χρήμα, η διαστροφή και ο οικουμενισμός έχουν γίνει …θρησκεία;;;

Μα αυτό δεν έχει καμία σχέση με την Ορθοδοξία…

Αηδιαστικές καταστάσεις, που βυθίζουν ακόμα περισσότερο το ανώτερο ιερατείο στην άβυσσο της Κόλασης…

 

Μαχαιριά στην καρδιά της Ορθοδοξίας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε εξέλιξη παρασκηνιακός πόλεμος ιεραρχών για την διαδοχή στην μετά Ιερώνυμο εποχή - Το κέντρο της Πελοποννήσου, τα «γιουσουφάκια», τα φρούτα που βγάζει η Καλαμάτα και η αποδόμηση Κυκλάδων και Βορείων Προαστείων!

Ένα περίεργο παιχνίδι παίζεται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο παρασκήνιο της Εκκλησιαστικής Εξουσίας και ειδικότερα στα διάφορα κέντρα που αποβλέπουν σε ισχυρό ρόλο και κυριαρχία, κατά την μετά Ιερώνυμου εποχή, όταν και αν αυτή προκύψει!

Καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνουν ότι το «κέντρο» της Πελοποννήσου, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αποδόμησης τόσο των Κυκλάδων (πρωτίστως) όσο και των Βορείων Προαστείων της Αθήνας, οι Μητροπολίτες των οποίων φέρονται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για την Αρχιεπισκοπική διαδοχή!

Εσχάτως μαθαίνω, ότι για λογαριασμό των κέντρων της Πελοποννήσου «έχουν πιάσει δουλειά» κάποια γνωστά «γιουσουφάκια» της πιάτσας, που χορεύουν – όπως λέγεται- πολύ ελκυστικά τον «χορό της κοιλιάς» προς τέρψιν «Μαύρων ράσων» και υψηλόβαθμων ιερέων που θεωρούνται επιρρεπείς σε αυτού του είδους τις απολαύσεις αλλά και άλλων θελκτικών φρούτων, όπως τα Σύκα, που ως γνωστόν βγάζει η Καλαμάτα!

Σημειώνω ότι τα «γιουσουφάκια», τα οποία ενασχολούνται και με τα media, που χαρακτηρίζονται από «προοδευτικές» πολιτικές απόψεις, είχαν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο και σε μια άλλη μείζονος σημασίας υπόθεση που είχε απασχολήσει προ καιρού την κοινή γνώμη!

Εκτός δηλαδή από το να κουνάνε τον γοφό σε ηλικιωμένους ιεράρχες, όπως φημολογείται, γνωρίζουν καλά και εξασκούν στην πράξη, την τακτική της αποδόμησης!

Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα είπαμε;

 

 

Πηγή

Προβολές : 602


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα