Μεγάλη συγκέντρωση για τα θύματα στα Τέμπη έξω από την Βουλή

Μεγάλη συγκέντρωση για τα θύματα στα Τέμπη έξω από την Βουλή

12 Δεκεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:269
Μοίρασέ το

 

Απαιτούν την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών σε όλους

 

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΣΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΛΟ…
Ένα ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, που δυστυχώς δεν πρόκειται να βρει το δρόμο προς την ΑΛΗΘΕΙΑ, και την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ…
Θα ΣΥΓΚΑΛΗΦΘΕΙ, όπως έγινε με το ΜΑΤΙ… όπως έγινε με το 12χρονο κοριτσάκι… όπως έχει γίνει με άπειρα εγκλήματα στα οποία ενέχονται πολιτικά πρόσωπα…
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε εξέλιξη είναι το βρἀδυ της Τρίτης μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τα 57 θύματα από την σιδηροδρομική σύγκρουση στα Τέμπη. Συγγενείς, ομοσπονδίες, συνδικάτα και φοιτητικοί συλλόγοι συγκεντρώθηκαν έξω από την Βουλή για να εκδηλώσουν ακόμη μια φορά την οργή τους για το έγκλημα και να διατρανώσουν την βούλησή τους πως θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην ξεχαστεί.

«Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί» γράφουν στο πανό τους οι φοιτητές της Αθήνας, τονίζοντας: «Τα συνθήματά μας υπόσχεση που κάνουμε πράξη».

Όλοι μαζί οι συγκεντρωμένοι φώναξαν τα ονόματα των θυμάτων και τις ηλικίες τους, ενώ συγκινητικές και σε κλίμα οδύνης ήταν οι ομιλίες γονιών των εκλιπόντων.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος 23 υπόπτων -συμπεριλαμβανομένων 18 δημόσιων λειτουργών- για εγκλήματα σχετικά με την εκτέλεση συμβάσεων στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο (Σύμβαση 717), που συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ.

Όλοι όσοι βρίσκονται στο Σύνταγμα απαιτούν την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης από την Δικαιοσύνη και την απόδοση ευθυνών σε όλους όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή

 

 

 

Πηγή

 

 

 


Πηγή

 

 

 

Προβολές : 269


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα