Μελέτη-Σοκ: Η ιβερμεκτίνη θα μείωνε τους θανάτους κατά 92%. Για να πουλήσουν εμβόλια, σκότωσαν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους

Μελέτη-Σοκ: Η ιβερμεκτίνη θα μείωνε τους θανάτους κατά 92%. Για να πουλήσουν εμβόλια, σκότωσαν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους

19 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:577
Μοίρασέ το

 

 

Το θανατικό των δύο τελευταίων ετών θα μπορούσε άνετα να είχε αποφευχθεί, καθώς υπήρχαν εξ αρχής διαθέσιμες θεραπείες. Ο ιατρικός κλάδος και οι ανά τον κόσμο κρατικοί αξιωματούχοι είναι υπεύθυνοι για την δολοφονία ενός τεράστιου -και ολοένα αυξανόμενου- αριθμού αθώων ανθρώπων

 

 

 

 

Δεν σας κάνει εντύπωση, που κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς παγκοσμίως δεν έχει πάθε το παραμικρό, από το…εμβόλιο;

Αν φυσικά έκαναν εμβόλιο και δεν ήταν … νεράκι …

Φυσικά και θα μπορούσαν να σωθούν δισεκατομμύρια…

Σκεφθείτε όμως, πως ο στόχος ήταν και είναι ο αφανισμός της ανθρωπότητας…

Ήδη βλέπουμε καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς… φανταστείτε πόσα δεν μαθαίνουμε και πόσοι θα φύγουν τα επόμενα 5 – 6 χρόνια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Άρθρο του Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς, που δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2022 από το Institute for Political Economy. Απόδοση στα ελληνικά, Νίκος Μαρής.

 

Όπως έγραψα λίγο μετά την έναρξη της διαφημιστικής εκστρατείας της «πανδημίας covid», υπήρχαν δύο γνωστά προληπτικά φάρμακα και θεραπείες: η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) και η ιβερμεκτίνη.

Αυτό το γνωστό ιατρικό δεδομένο έπρεπε να το αποκρύψουν ο Fauci, οι Μεγάλες Φαρμακευτικές (Big Pharma) και οι πολιτικοί τους σύμμαχοι. Διαφορετικά, παρουσία θεραπειών, δεν θα μπορούσε να χορηγηθεί η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του μη ελεγμένου και εξαιρετικά επικίνδυνου «εμβόλιου» για τον Covid.

Ενόσω, για απροσδιόριστους λόγους, ο στόχος ήταν να «εμβολιαστεί» ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός, οι υπάρχουσες θεραπείες και οι γιατροί και οι επιστήμονες που τις συνέστησαν, καταπνίγηκαν.

Κατά συνέπεια, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν καθημερινά και άλλοι επιβαρύνονται με σοβαρές βλάβες στην υγεία τους από το «εμβόλιο».

Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid είναι το χειρότερο έγκλημα που έχει συντελεστεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να συλληφθούν, να δικαστούν, να καταδικαστούν και να εκτελεστούν. Αντίθετα, έχουν αποκομίσει τεράστια χρηματικά ποσά και τους έχουν απονείμει μετάλλια.

Εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι στις ΗΠΑ, και εκατομμύρια παγκοσμίως, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με τη χρήση της ιβερμεκτίνης (όπως έγινε στο Περού και στην Ινδία).

Εν τω μεταξύ, η Αμερικανική Ένωση Ιατρών (AMA) αφαιρεί τις άδειες από τους γιατρούς που συνταγογραφούν Ivermectin και σώζουν ζωές.

https://www.theblaze.com/news/ivermectin-covid-treatment-new-study

«Η ιβερμεκτίνη μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από COVID κατά 92%, σύμφωνα με peer-reviewed έρευνα»

Paul Sacca, 03 Σεπτεμβρίου 2022

Μια νέα έρευνα επιθεωρημένη από ομοτίμους (peer reviewed) διαπίστωσε ότι η τακτική χρήση ιβερμεκτίνης μείωσε τον κίνδυνο θανάτου από COVID-19 κατά 92%. 

Η εκτεταμένη μελέτη διεξήχθη από τον Flávio A. Cadegiani, MD, MSc, PhD. Ο Cadegiani είναι πιστοποιημένος ενδοκρινολόγος με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην κλινική ενδοκρινολογία.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε την Τετάρτη από το διαδικτυακό ιατρικό περιοδικό Cureus. 

Η μελέτη διεξήχθη σε έναν αυστηρά ελεγχόμενο πληθυσμό 88.012 ατόμων από την πόλη Itajaí της Βραζιλίας. 

Τα άτομα που χρησιμοποίησαν ιβερμεκτίνη ως προφύλαξη, ή πήραν το φάρμακο πριν μολυνθούν από τον COVID, παρουσίασαν σημαντικές μειώσεις στους θανάτους και τη νοσηλεία.

Σύμφωνα με τη μελέτη, όσοι έπαιρναν τακτικά ιβερμεκτίνη είχαν 92% μείωση στον κίνδυνο θανάτου από COVID σε σύγκριση με τους μη χρήστες, και 84% λιγότερο από τους μη τακτικούς χρήστες. «Το ποσοστό νοσηλείας μειώθηκε κατά 100% στους τακτικούς χρήστες σε σύγκριση με τους μη τακτικούς χρήστες και τους μη χρήστες», αναφέρει η μελέτη.

Η εντυπωσιακή μείωση για τους τακτικούς χρήστες ιβερμεκτίνης ήταν εμφανής, παρά το γεγονός ότι οι τακτικοί χρήστες διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από COVID. 

Οι τακτικοί χρήστες ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία και είχαν υψηλότερο επιπολασμό διαβήτη τύπου 2 και υπέρτασης, σε σχέση με τους μη τακτικούς χρήστες και τους μη χρήστες. 

Οι μη τακτικοί χρήστες ιβερμεκτίνης είχαν 37% μείωση του ποσοστού θνησιμότητας, σε σχέση με τους μη χρήστες.

Η μελέτη όρισε ως «τακτικούς χρήστες» εκείνους που χρησιμοποίησαν περισσότερα από 30 δισκία ιβερμεκτίνης σε διάστημα πέντε μηνών. Η δοσολογία της ιβερμεκτίνης προσδιορίστηκε με βάση το σωματικό βάρος, αλλά «το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού χρησιμοποιούσε μεταξύ δύο και τριών δισκίων ημερησίως για δύο ημέρες, κάθε 15 ημέρες».

«Η μη χρήση ιβερμεκτίνης συσχετίστηκε με 12,5 φορές αύξηση στο ποσοστό θνησιμότητας και επταπλάσιο κίνδυνο θανάτου από COVID-19, σε σύγκριση με την τακτική χρήση ιβερμεκτίνης», αναφέρει η μελέτη. «Αυτή η αποτελεσματικότητα δόσης – απόκρισης επιβεβαιώνει τα προφυλακτικά αποτελέσματα της ιβερμεκτίνης κατά του COVID-19».

Ο Cadegiani πιστεύει ότι η μελέτη κατέδειξε ένα «φαινόμενο δόσης – απόκρισης» – που σημαίνει ότι η αύξηση των επιπέδων ιβερμεκτίνης μείωνε τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου από COVID-19.

Ο Cadegiani έγραψε στο Twitter, «Μια μελέτη παρατήρησης με ένα μέγεθος και επίπεδο ανάλυσης όπως η δική μας είναι δύσκολο να επιτευχθεί και είναι ανέφικτο να διεξαχθεί ως τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή. Τα συμπεράσματα είναι δύσκολο να διαψευστούν. Τα δεδομένα είναι δεδομένα, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις σας.»
————————————————

Ακολουθεί μια πιο λεπτομερής απόδοση της μελέτης:

https://www.cureus.com/articles/111851-regular-use-of-ivermectin-as-prophylaxis-for-covid-19-led-up-to-a-92-reduction-in-covid-19- θνησιμότητα-rate-in-a-dose-response-manner-results-of-a-prospective-observational-study-of-a-strictly-controlled-population-of-88012-subjects?email_share=true&expedited_modal=true

Η τακτική χρήση της ιβερμεκτίνης ως προφύλαξη για τον COVID-19 οδήγησε σε μείωση έως και 92% στο ποσοστό θνησιμότητας από COVID-19 με τρόπο δόσης – απόκρισης: Αποτελέσματα μιας προοπτικής μελέτης παρατήρησης ενός αυστηρά ελεγχόμενου πληθυσμού 88.012 ατόμων.
Lucy Baldi, Fernando Raysildo Lobo, Washington Luiz Assagra, Fernando Carlos Proença, Juan J. Chamie, Jennifer A. Hibberd, Pierre Kory, Flavio A. Cadegiani

Δημοσιεύθηκε: 31 Αυγούστου 2022 (βλ. ιστορικό)
DOI: 10.7759/cureus.28624

Αναφέρετε αυτό το άρθρο ως: Kerr L, Baldi F, Lobo R, et al. (31 Αυγούστου 2022)

Περίληψη

Ιστορικό

Έχουμε αποδείξει προηγουμένως ότι η ιβερμεκτίνη που χρησιμοποιήθηκε ως προφύλαξη για τη νόσο του κορωνοϊού του 2019 (COVID-19), ανεξάρτητα από τη συχνότητα, σε ένα αυστηρά ελεγχόμενο πρόγραμμα σε όλη την πόλη στη Νότια Βραζιλία (Itajaí, Βραζιλία), συσχετίστηκε με μειώσεις της μόλυνσης από COVID-19 , νοσηλείας, και ποσοστών θνησιμότητας. 

Σε αυτή τη μελέτη, ο στόχος μας ήταν να προσδιορίσουμε εάν η τακτική χρήση ιβερμεκτίνης επηρέασε το επίπεδο προστασίας από τον COVID-19 και τα σχετικά αποτελέσματα, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης μέσω της επίδειξης ενός αποτελέσματος δόσης-απόκρισης.

 

Μέθοδοι

 

Αυτή η διερευνητική ανάλυση μιας προοπτικής μελέτης παρατήρησης περιελάμβανε ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε ιβερμεκτίνη σε δόση 0,2 mg/kg/ημέρα για δύο διαδοχικές ημέρες, κάθε 15 ημέρες, για 150 ημέρες. 

Οι ορισμοί της κανονικότητας ήταν οι εξής: οι τακτικοί χρήστες λάμβαναν 180 mg ή περισσότερο ιβερμεκτίνης και οι μη τακτικοί χρήστες λάμβαναν έως και 60 mg συνολικά σε όλο το πρόγραμμα. 

Έγιναν συγκρίσεις μεταξύ μη χρηστών (άτομα που δεν χρησιμοποίησαν ιβερμεκτίνη) και τακτικών και μη τακτικών χρηστών μετά από πολυπαραγοντικές προσαρμογές. 

Η πλήρης βάση δεδομένων της πόλης χρησιμοποιήθηκε για τον υπολογισμό και τη σύγκριση της μόλυνσης από τον COVID-19 και του κινδύνου θανάτου από COVID-19. Χρησιμοποιήθηκε η βάση δεδομένων COVID-19 και χρησιμοποιήθηκε αντιστοίχιση βαθμολογίας τάσης (PSM) για νοσηλεία και ποσοστά θνησιμότητας.

Αποτελέσματα

Μεταξύ 223.128 ατόμων από την πόλη Itajaí, 159.560 ήταν 18 ετών και άνω και δεν είχαν μολυνθεί από τον COVID-19 μέχρι τις 7 Ιουλίου 2020, από τα οποία 45.716 (28,7%) δεν χρησιμοποίησαν και 113.844 (71,3%) χρησιμοποίησαν ivermectin. 

Μεταξύ των χρηστών ιβερμεκτίνης, 33.971 (29,8%) την χρησιμοποίησαν ακανόνιστα (έως 60 mg) και 8.325 (7,3%) την χρησιμοποίησαν τακτικά (πάνω από 180 mg). 

Οι υπόλοιποι 71.548 συμμετέχοντες δεν συμπεριλήφθηκαν στην ανάλυση. Το ποσοστό μόλυνσης από COVID-19 ήταν 49% χαμηλότερο για τους τακτικούς χρήστες (3,40%) από τους μη χρήστες (6,64%) (ποσοστό κινδύνου (RR): 0,51, 95% CI: 0,45-0,58, p < 0,0001) και 25% χαμηλότερο από τους μη τακτικούς χρήστες (4,54%) (RR: 0,75; 95% CI: 0,66-0,85; p < 0,0001).

Το ποσοστό μόλυνσης ήταν 32% χαμηλότερο για τους μη τακτικούς χρήστες, σε σχέση με τους μη χρήστες (RR: 0,68; 95% CI: 0,64-0,73; p <0,0001). 

Μεταξύ των συμμετεχόντων, οι τακτικοί χρήστες ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία και είχαν υψηλότερο επιπολασμό διαβήτη τύπου 2 και υπέρτασης από τους μη τακτικούς χρήστες και τους μη χρήστες. 

Μετά το PSM, η αντιστοιχισμένη ανάλυση περιείχε 283 άτομα σε κάθε ομάδα μη χρηστών και τακτικών χρηστών, μεταξύ τακτικών χρηστών και μη τακτικών χρηστών και 1.542 άτομα μεταξύ μη χρηστών και μη τακτικών χρηστών. 

Το ποσοστό νοσηλείας μειώθηκε κατά 100% στους τακτικούς χρήστες σε σύγκριση με τους μη τακτικούς χρήστες και με τους μη χρήστες (p < 0,0001) και κατά 29% στους μη τακτικούς χρήστες σε σύγκριση με τους μη χρήστες (RR: 0,781, 95% CI: 0,49-1,05 p = 0,099).

Το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 92% χαμηλότερο στους τακτικούς χρήστες από τους μη χρήστες (RR: 0,08; 95% CI: 0,02-0,35; p = 0,0008) και 84% χαμηλότερο από τους μη τακτικούς χρήστες (RR: 0,16; 95% CI: 0,04-0,71; p = 0,016), ενώ οι μη τακτικοί χρήστες είχαν 37% χαμηλότερη μείωση του ποσοστού θνησιμότητας από τους μη χρήστες (RR: 0,67, 95% CI: 0,40-0,99, p = 0,049). Ο κίνδυνος θανάτου από COVID-19 ήταν 86% χαμηλότερος μεταξύ των τακτικών χρηστών, σε σχέση με τους μη χρήστες (RR: 0,14; 95% CI: 0,03-0,57; p = 0,006) και 72% χαμηλότερος από ό,τι στους μη τακτικούς χρήστες (RR: 0,28; 95% CI: 0,07-1,18, p = 0,083), ενώ οι μη τακτικοί χρήστες είχαν μείωση 51% σε σύγκριση με τους μη χρήστες (RR: 0,49; 95% CI: 0,32-0,76; p = 0,001).

Συμπέρασμα

Η μη χρήση ιβερμεκτίνης συσχετίστηκε με μια κατά 12,5 φορές αύξηση στο ποσοστό θνησιμότητας και επταπλάσιο κίνδυνο θανάτου από COVID-19, σε σύγκριση με την τακτική χρήση ιβερμεκτίνης. Αυτή η αποτελεσματικότητα δόσης-απόκρισης επιβεβαιώνει τα προφυλακτικά αποτελέσματα της ιβερμεκτίνης έναντι του COVID-19.

 

Πηγή

Προβολές : 577


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα