Μετά  από αυτή την ανάρτηση, τα ... Κασιδιαράκια, θα πρέπει να κάνουν ... χαρακίρι...

Μετά από αυτή την ανάρτηση, τα ... Κασιδιαράκια, θα πρέπει να κάνουν ... χαρακίρι...

8 Μαΐου, 2024 27 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,745
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, συμφωνώ και… αναφωνώ: “Όταν αυτοί που ψηφίσουν Κασιδιάρη, αντιληφθούν τι βρώμικο παιχνίδι έχει στηθεί για να υφαρπάξουν τις ψήφους τους, θα είναι αργά…  πολύ αργά…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ… Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ  ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ…

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ,  ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ…”

 

 

 

 

Ο Η.Κασιδιάρης,οι καλικάντζαροι κολλητοί του και τo “Big Apple Cìrcus” Vol2

Σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα επανέλθουμε δριμύτεροι και αποκαλυπτικοί καθώς οδεύουμε ολοταχώς προς την τελική ευθεία των Ευρωεκλογών.

Πολλές φορές από την Ενημερωτική ιστοσελίδα Eλληνισμού Hellasultras.gr  έχουμε υπάρξει καυστικοί,αυστηροί και συνάμα πλήρως αντιπαθητικοί στους πολλούς πόσο μάλλον απέναντι σε κομματόσκυλα, οπαδούς, υπαλληλίσκους, καιροσκόπους, διπρόσωπους ισαποστάκηδες και πάσης φύσεως πολιτικούς απατεώνες.

Αυτό συμβαίνει διότι εξαρχής στεκόμαστε απόλυτα με αυστηρή κριτική σκέψη και ορθολογισμό έναντι των γεγονότων που συμβαίνουν στον πολύπαθο εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο μακρυά απο προσωπολατρείες κομματολαγνεία και ναρκισσιστικά εγωπαθή συμπλέγματα.

Δεν έχουν περάσει λοιπόν πάρα λίγες μόνο ημέρες από την σκανδαλώδη  “πολιτική στήριξη” του Η.Κασιδιάρη στον Π.Εμφιεντζόγλου και το κόμμα “Πατριώτες” όπου κατεβαίνει ως “εκλεκτός” του πρώτος στην εκλόγιμη λίστα ο περίφημος και επονομαζόμενος χαιδευτικά ως”Συνταγματάρχης” (γελούν και οι πετροπέρδικες της Άνω Κωλοπετινίτσας)Χ.Γιώτης..

Κάπου εδώ καθίστε αναπαυτικά, σηκωθείτε ξανά απο την θέση σας και ξανακαθίστε..

Ναι μην αναρωτιέστε αν διαβάσατε σωστά η αν όλα όσα ακούτε τις τελευταίες ημέρες αποτελούν αποκύημα φαντασίας κάποιων.

Ο Η.Κασιδιάρης μέσω του επίσημου καναλιού του (ο ίδιος ναι) και είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε απόλυτα στηρίζει σε μια άνευ προηγουμένου επική κωλοτούμπα-κυβίστηση τον Π.Εμφιεντζόγλου(!)η οποία όντως είναι βγαλμένη απευθείας από το διάσημο τσίρκο “Big Apple” καθώς πλέον το Medràno δεν τον χωρά όπως όλα αδιαμφισβήτητα δείχνουν!

Στις διπλές εκλογές του Μαΐου, Ιουνίου 2023 ακριβώς πριν ένα χρόνο ο Π.Εμφιεντζόγλου υπενθυμίζουμε ότι αποτελούσε κόκκινο πανί για το Εθνικό κόμμα Έλληνες και τους υποστηρικτές του.

 

Ήταν άλλωστε δεδομένο και κατά τα κοινώς λεγόμενα ότι αποτελούσε εμφανώς άλλο ένα δεξιό πατριωτικό”ανάχωμα”που μοναδικός του στόχος ήταν να κόψει ψήφους από το κόμμα του Η.Κασιδιάρη η την όποια επιλογή στήριξης (βλ.Σπαρτιάτες)που έδωσε μετέπειτα στις δεύτερες εκλογές ελέω της νομολογίας εκτρώμα του Μ.Βορίδη.

Για αυτό εξάλλου είχε δοθεί και οδηγία πολιτικοκοινωνικής κατακραυγής του απο τον ίδιο τον Η.Κ, στελέχη , φίλους και οπαδούς του Εθνικού κόμματος Έλληνες.

Στον χορό των επιθέσεων κατά του Π.Εμφιεντζόγλου πρωτοστατούσαν πολλοί και διάφοροι εκ των στενών καλικάντζαρων συνεργατών του Η.Κ αλλά ιδιαίτερα και ένας μέγας στρατιωτικός και ευθυτενής πολιτικός νους..Ποιός;Μα φυσικά ο εκλεκτός του Ηλία “Συνταγματάρχης” Χ.Γιώτης(γελάνε και οι πετροστρουμφοπέρδικες στο στρουμφοχωριό)με ουκ ολίγες αναρτήσεις του στα  social media.

Σημείωση ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε προβεί σε συκοφαντικές καταγγελίες συναγωνιστών στις Αρχές αντικείμενο που είχε χλευαστεί και καυτηριασθεί δεόντως σε φίλους και συναγωνιστές από τον ίδιο τον Η.Κασιδιάρη κατά την διάρκεια της ολιγοήμερης άδειας του!

Για του λόγου το Αληθές ένα μικρό δείγμα από αυτά που παρέθετε στα Social..Λάβρος κατά Π.Εμφιεντζόγλου!

Κάπου εδώ αρχίζουν τα ωραία καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αλλά και εκ του γεγονότος η Β.Πανταζή δικήγορος του Η.Κ μέχρι τουλάχιστον και αυτήν την στιγμή που μιλάμε (δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει) αρνήθηκε να τοποθετηθεί δημόσια ως άτυπος εκπρόσωπος τύπου όπως πολλάκις είχε πράξει κατά το παρελθόν.

Φήμες καθώς και διαρροές σε τρίτους βρίσκουν την Β.Πανταζή να διαφωνεί ριζικά πλέον αν και ίσως αργά για την πολιτική ενασχόληση του Η.Κ η οποία οδηγεί σε νομικό υπερασπιστικό αδιέξοδο(πράγμα που είχαμε επισημάνει πρώτοι απο την ιστοσελίδα μας και φυσικά η νομική υπεράσπιση πιθανότατα ονειροβατούσε η και όχι διαλαλώντας ότι τον Φλεβάρη-Μάρτη αποφυλακίζεται)αλλά και για την πολιτική στο πρόσωπο του Χ.Γιώτη..

 

Άλλωστε την σκυτάλη στον χορό της στήριξης αυτής της κωμικής επιλογής του Η.Κ πήραν ενορχηστρωμένα η youtuber (Μέλονι κατα Σ.Χίο)Μπέτυ Γιάννα γνωστή και εκείνη για καταγγελίες-απειλές κατά παλαιών και πανάξιων συναγωνιστών και ο πολιτικός γυρολόγος-δημοσιογράφος Π.Κιουρτζίδης.

Ο οποίος φιλοξενούμενος σε video της”Μέλονι” αφού απείλησε και αυτός(!)θεούς,δαίμονες και “ομαδούλες” όπως τις χαρακτήρισε (μπράβων) με αποκαλύψεις, μηνύσεις κτλ απο τα αλατοπίπερα και μαχαιροπήρουνα που διαθέτει πήρε φόρα..

Ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για “σύζυγο” δικηγόρου που ήθελε να είναι υποψήφιος εκείνος στην θέση του “Συνταγματάρχη“(γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί με το αρνί της Λαμπρής με τον καινοφανή επίπλαστο όρο που αποδίδεται στον Χ.Γ).

Οι κακιές γλώσσες πέραν του ομολογουμένως διασκεδαστικού κωμικού Π.Κιουρτζίδη συμμετέχων στον θίασο Η.Κασιδιάρη που οι απειλές του δεν αγγίζουν ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών των Εθνικιστών πατριωτών λένε ότι το deal μεταξύ Η.Κ και υποψήφιων ευρωβο-λευτάδων κόπηκε στο νήμα υπέρ Χ.Γιώτη και κατά του “συζύγου”λόγω ποιο συμφέρουσας προσφοράς..

Καθώς μεσολάβησε ο ίδιος μαζί με εξέχων συγγενικό πρόσωπο του Η.Κ σαν “Στρατάρχης” σε αποστολή(οχι διάσωσης του στρατιώτη Ράιαν)στον αρραβώνα με τον πρώην(;) ευνοούμενο εργολάβο επιχειρηματία της ΝΔ και φέροντας οικονομικά ποιο ωφέλιμη και δελεαστική αντιπροσφορά η οποία και καρποφόρησε. 

Φυσικά και όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η νέα παράσταση του Η.Κ και των καλικάντζαρων φίλων του μελών του “Big Apple cìrcus”οι οποίοι ακόμα και λίγο πριν την Ανάσταση του Κυρίου δεν κρύφτηκαν στα έγκατα της γης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των υγειώς σκεπτόμενων εθνικιστών και πατριωτών.

Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι δεν λογαριάζει καν την άποψη 10-20(!) ατόμων που αντιδρούν δημόσια ριζοσπαστικά και ρηξικέλευθα έναντι αυτής του της επιλογής λόγω προσωπικής εμπάθειας αλλά ότι δεν λογαριάζει ακόμα και εκείνη των ισαποστάκηδων νεοεθνικιστών που φυσικά στα τεκταινόμενα και τον διασυρμό ηθών και ιδεών δεν λαμβάνουν θέση ως νέοι” Πόντιοι Πιλάτοι” περιμένοντας φυσικά που θα κάτσει η μπίλια εκφράζοντας του απλά την “έντονη” δυσαρέσκεια τους μη λαμβάνοντας δημόσια ξεκάθαρη θέση..

Κατά τα άλλα είναι και εθνικιστές πατριώτες και θέλουν να έχουν πολιτικό λόγο!

Οι δεύτεροι είναι και το χειρότερο είδος ανθρώπου πόσο μάλλον ιδεολόγου Εθνικιστή πατριώτη γιατί είναι εκείνοι που ενώ αντιλαμβάνονται τα πάντα για ιδιοτελείς σκοπούς σιωπούν και προσβλέπουν για το μέλλον.

Βλέπετε το φαινόμενο Η.Κ είναι ιερό τοτέμ και δεν αγγίζεται στον “νεοεθνικισμό-πατριωτισμό” τύπου “Βig Αpple circus” που πλάσσαραν επί 5ετιας.

Τον Εθνικισμό-πατριωτισμό της κονόμας και της εξαργύρωσης της Ιδέας ακόμα και για πενταροδεκάρες.

Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία ανθρώπων αυτή των γυμνοσάλιαγκων οπαδών που στηρίζουν φανατικά την επιλογή Εμφιεντζόγλου -Γιώτη αδιαφορώντας πλήρως για αξίες,ιδανικά και ιδέες.Οι οποίοι και ακολουθούν πιστά κάθε εντολή του “Μεσσία”Η.Κ που με το σοφό του χέρι θα οδηγήσει την “σέχτα” του, εεε να μας συγχωρείτε τον “λαό” του στην γη της επαγγελίας.. Αυτοί βέβαια συγχωρούνται λόγω επάρατης πασοκοποιημένης βλακείας.

 

Ψυχοπαθολογικές καταστάσεις που σίγουρα χρίζουν ιατρικής επιστημονικής βοήθειας και υποστήριξης!

Σαν να μην έφθανε αυτή η δημόσια στήριξη του Η.Κ μαθαίνουμε ότι συνυποψήφιος του πουλέν του Χ.Γ στους “Πατριώτες” είναι και ο κύριος Μιχάκης Δημήτριος ο άνθρωπος εκείνος που έκανε ένσταση περί υποκλοπής του ονόματος Έλληνες για την Πατρίδα!

Η οποία φυσικά και απερρίφθη..

Εκεί κατάντησε τους φίλους και στελέχη του Ε.Κ.Ε  όχι μόνο να τους ζητά να συμπορευτούν με μεγαλοεργολάβους της Ν.Δ και ανθρώπους που κυνηγούσαν το ίδιο το κίνημα αλλά και να συνεργαστούν με τους διώκτες του!

Το ακόμα ποιο σουρεαλιστικό ότι δίπλα στον Rambo συνταγματάρχη J.I.Joe στο περίφημο ψηφοδέλτιο των “Πατριωτών” φιγουράρουν ονόματα όπως η Γ.Μπίκα γνωστή και μη εξαιρετέα από το Ελληνικό woke”Metoo”!

 

Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο!

 

Από την μία πλευρά λοιπόν το δίδυμο φωτιά αλεξιπτωτιστών Μπέτυ-Μέλονι, Π.Κιουρτζίδης, η πρώτη πρώην υποψήφια των ΑΝΕΛ και ο δεύτερος κοντά στον Γ.Τράγκα και την Καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ αποτελούν τους δημόσιους εκπροσώπους τύπου του Η.Κασιδιάρη!

Ο βόθρος γέμισε και τα λύματα είναι έτοιμα να τους πνίξουν!

https://www.kalimera-arkadia.gr/astinomiko-deltio/item/1744-10188-i-mpetty-ahizei-na-mpei-sti-voyli.html

Από την άλλη οι εκατοντάδες άγνωστοι φίλοι και πιστοί στις Ιδέες και τις αξίες της κοσμοθεωρίας του Εθνικισμού-πατριωτισμού οι άνθρωποι που καταμαρτυρούν την αλήθεια με κόπο και προσωπικό κόστος.

Σκεφτείτε που φθάσαμε τον Ελληνικό Εθνικισμό-πατριωτισμό να εκφράζουν επικοινωνιακά οι παραπάνω πολιτικοί τυχοδιώκτες..

Γελά ακόμα και η καράφλα του Κ.Βελόπουλου που έβγαλε μαλλιά από το καραφλόν και το λιβανιστήρι του Δ.Νατσιού όταν θυμιατίζει!

Δεν τίθεται προς συζήτηση καν η αντίδραση της Ν.Δ και του Μ.Βορίδη, αυτοί έχουν στήσει πάρτυ στην κυριολεξία ελέγχοντας πλήρως ολόκληρο τον πολιτικό χώρο στα δεξιά τους.

Πως φθάσαμε όμως ως εδώ;

Από τις παλινωδίες και τον άχρωμο άοσμο εισαγγελέα Πασοκ Α.Καννελόπουλο όπου το deal δεν ευδοκιμήσε στον γελωτοποιό καρατζαφερικό Β.Στίγκα που έφερε άλλος ένας πολιτικός καλικάντζαρος και έμπιστος του Η.Κασιδιάρη ο Ι.Δημητροκάλης.

Ο άνθρωπος εκείνος φυσικά που ουδέποτε ανέλαβε και αυτός με την σειρά του καμία πολιτική ευθύνη απέναντι στον κόσμο για το deal με τον Β.Στίγκα και την κωμικοτραγική κατάληξη!

Εδώ βέβαια λέγεται ότι έχει γυρίσει την πλάτη αηδιασμένος απέναντι σε αυτό το συνονθύλευμα ακόμα και ο Ν.Πέππας ιδρυτής του “Κόμματος Τραμπ”(άλλη σουρεάλ κίνηση) ο οποίος φέρεται να χρηματοδότησε μεγάλο μέρος των εξόδων για το Γ’πλάνο αυτό των Σπαρτιατών..

Αυτά και άλλα πολλά που θα αναφερθούμε λίαν συντόμως..

Τα ερωτήματα που πλέον τίθονται αμείλικτα προς τον Η.Κασιδιαρή είναι πολλά και έχουν αντικειμενικά ιδεολογική και πολιτική καθαρότητα..

Κύριε Η.Κασιδιάρη 

Α) Ποιος σας είπε ότι όντως  ανέντιμα και παράνομα πολιτικός κρατούμενος όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι πολιτικοί κρατούμενοι βλέπε π.χ. ο Η.Παναγιώταρος, ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Ν.Γ.Μιχαλολιάκος αλλά και άλλοι έχετε το δικαίωμα και το αλάνθαστο του Πάπα να προσβάλλετε την νοημοσύνη τις αξίες και τα ιδεώδη μας;

Β)Αληθεύει ότι έχει γίνει ξεκάθαρα χρηματική υπόγεια συμφωνία με τους “Πατριώτες”; Η ξυπνήσατε μια μέρα έτσι ξαφνικά και αγαπήσατε τον Π.Εμφιεντζόγλου;

Και εφόσον τον αγαπήσατε γιατί δεν το κάνατε στις πρώτες εκλογές;

Γ)Πιστεύετε ότι εκτός από την τραγελαφική κυβίστηση στήριξης στους “Μ-Πατριώτες”της ΝΔ  ο εκλεκτός της καρδιάς σας Χ.Γιώτης ο άνθρωπος που μόλις είχατε ανακοινώσει το όνομα του μολις ενα 24ωρο αργότερα φωτογραφήθηκε  με τους μέχρι πρότινος αισχρούς υβριστές σας Ζ.Μπέχλη και Α.Κολυβά που σας χαρακτήριζαν ως “νοσοκόμα του Δομοκού” αποτελεί έστω και ας υποθέσουμε καλοπροαίρετα ιδανική επιλογή; Η και εκεί υπάρχει προσωπική εμπάθεια μεταξύ ανθρώπων;

Ε)Γιατί αφήσατε το νομικό σας Τμήμα και άπαντες εξ αυτού να ανακατευτούν ενεργά με την πολιτική σας εκπροσώπηση στήνοντας καριέρες και οδηγώντας μας ακόμα και σε εκλογικές αποτυχίες βλέπε Δήμο της Αθήνας;

 

 

Ζ)Γιατί δεν προσφύγατε νομικά κατά της αντισυνταγματικής τροπολογίας  Βορίδη στο ΣΤΕ εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο πάρα παραμυθιάζετε τον κόσμο ότι θα το κάνετε τώρα μετά τις Ευρωεκλογές ώστε μετέπειτα να γίνει και προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια;

 

 

Η)Γιατί δεν αντιλαμβάνεστε για καλό δικό σας αλλά και του πολιτικού μας χώρου ότι η περαιτέρω ενασχόληση σας με την πολιτική εφόσον είστε άδικα φυλακισμένος και δέχεστε ξεκάθαρα πολιτικής φυσεως διωξη αυτή θα σας σας οδηγεί σε τραγικά λάθη επί λαθών και δρόμος της επιστροφής δεν θα υπάρξει ποτέ;

 

 

Θ)Γιατί δεν φροντίσατε να έχετε άξιους συνεργάτες με επίπεδο,σοβαρότητα,ιδεολογική και πολιτική μόρφωση πάρα ανθρώπους χαμηλότατου επιπέδου και πόσο μαλλον άξιους να σας και μας εκπροσωπήσουν;

 

 

Ι)Όντας φυλακισμένος γιατί δεν ήρθατε σε επαφή με ανθρώπους σημαίες του κινήματος όπως ο πατέρας του αείμνηστου Γ.Φουντούλη που τον ξεχάσατε και μάλιστα δείχνατε με το δάχτυλο όσους το έκαναν ταχα μου παλαιότερα; Παρά εμπιστεύεστε Φαρίνες Γιώτης και Bebelac ;

Μήπως ο κύριος Λ.Φουντούλης δεν σας κάνει δεν είναι ελέγξιμος;

 

 

Κ)Πώς έχει προκύψει η διαρροή χιλιάδων emails Ελλήνων πατριωτών εθνικιστών και οι υπεύθυνοι που εσείς εμπιστευθήκατε σφυρίζουν κλέφτικα;

 

 

Αυτά και άλλα πολλά κύριε Η.Κασιδιάρη και οι συν αυτό παρατρεχάμενοι σας.

 

Ένα ειναι το σίγουρο εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά ούτε δεν θα καυτηριάσουμε  τα ολέθρια λάθη,τις τραγικές επιλογές, την ιδεολογική και πολιτική ανακολουθία στα όρια της γελοιοποίησης.

Την αυτοκαταστροφική εγωπαθητική ναρκισσιστική μανία και το κυριότερο ξεπούλημα φίλων και συναγωνιστών για χάρη  πατριδοκάπηλων καιροσκόπων που αποδεδειγμένα έκαναν τεράστια ζημιά!

Άπαντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος..

Όταν πέσει η αυλαία θα καταφθάσει και ο θερισμός..

Υγ: Προσπαθήσαμε πολλές φορές φίλοι γνωστοί και άξιοι συναγωνιστές να σας πούμε ότι απλά οδεύετε προς τον γκρεμό, πράγμα που θα αποφέρει σίγουρα την πολιτική και πιθανότατα ακόμα και βιολογική σας εξόντωση.

Δεν ακούσατε κανέναν όμως αυτό έχει λίγη σημασία πλέον.. 

Σημασία έχει κύριε Η.Κασιδιάρη και οι συν αυτό συντελεστές της παράστασης Τσίρκου ότι δεν θα σας αφήσουμε άλλο να παίξετε με τις Ιδέες και τις Ψυχές μας!

Να είστε σίγουροι ότι η πολιτική κριτική πλέον θα αυστηρότατη και ούτε καν λίαν επιδερμική όπως στο παρόν άρθρο..

Stay tuned..

H Συντακτική Ομάδα.

Hellasultras.gr

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,745


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα