Μετά από αυτή τη δημοσκόπηση, θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί και οι δυο ... “κυρίες”...

Μετά από αυτή τη δημοσκόπηση, θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί και οι δυο ... “κυρίες”...

8 Μαρτίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:461
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, αηδιάζω και οργίζομαι για τα ευρήματα  και … απαντώ στον τίτλο…

 

 

Δημοσκόπηση Alco: 8 στους 10 πολίτες βλέπουν συγκάλυψη για το έγκλημα των Τεμπών

Η νέα δημοσκόπηση της Alco καταγράφει απώλεια δυνάμεων για την κυβέρνηση

Να ήμουν στη θέση τους, να είχα τη δυνατότητα να στείλω στη φυλακή πολιτικά πρόσωπα και όλους τους ενόχους και να έλεγα σε ΜΑΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΚΟΡΗΣ: “Η ζωή συνεχίζεται και να πάτε στην εκκλησία”, ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ…

 

ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΜΕ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ… ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ… ΠΑΘΗ Ή ΕΚΒΙΑΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Γι αυτό εδώ και πολλά χρόνια, φωνάζω ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ…

Δημοσκόπηση Alco: 8 στους 10 πολίτες βλέπουν συγκάλυψη για το έγκλημα των Τεμπών

 

H δημοσκόπηση της Alco αποκάλυψε ότι 8 στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης για το έγκλημα των Τεμπών.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα «ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, θεωρείται ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ή δεν υπάρχουν και και γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης» το 77% απάντησε ότι γίνεται απόπειρα συγκάλυψης, έναντι του 11% που απάντησαν ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες. Δηλαδή, 8 στους 10 σχεδόν πολίτες που λένε ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης, ενώ 6 στους 10 είναι ψηφοφόροι της ΝΔ.

Η εικόνα για την Δικαιοσύνη, σχετικά με τον χειρισμό για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, με 7 στους 10 να πιστεύουν ότι δεν γίνεται σωστή διαχείριση.

Ειδικότερα το 38% απάντησε καθόλου στο ερώτημα «εμπιστεύεστε πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου τη δικαιοσύνη σε σχέση με την απόδοση ποινικών ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη». Το 29% απάντησε λίγο, 22% αρκετά, 5% πολύ και ποσοστό 6% είπε δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Στο ερώτημα αν «πιστεύετε ότι μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έχουν γίνει όσα πρέπει για να μην ξαναεπαναληφθεί» το 77% απάντησε «όχι», έναντι του 9% που είπε «ναι». Ένα ποσοστό του 14% που είπε δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ο δείκτης ικανοποίησης για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι να χάνει δύο μονάδες τον μήνα, αφού στο ερώτημα «είστε πολύ αρκετά, λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση», αφού το 46% δήλωσε ότι δεν είναι «καθόλου» ικανοποιημένοι, το 29% «λίγο», το 23%«πολύ/αρκετά» και ένα ποσοστό 2% «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 461


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα