Μετά την Αρμενία , το Τελ-Αβίβ για να ακολουθήσει μετά η ανάφλεξη περί το Κουρδιστάν , μετά στην ζώνη του Σαχέλ και αμέσως μετά περί το Πακιστάν.

Μετά την Αρμενία , το Τελ-Αβίβ για να ακολουθήσει μετά η ανάφλεξη περί το Κουρδιστάν , μετά στην ζώνη του Σαχέλ και αμέσως μετά περί το Πακιστάν.

7 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,073
Μοίρασέ το

 

Μάντεψε ποιος ρίχνει, σε αυτήν την εικόνα, πυραυλάκια ιρανικής τεχνολογίας φτιαγμένα με πρώτες ύλες και χρηματοδότηση από την Τουρκία, με ποιό πραγματική αφορμή (την κατάρριψη Τουρκικού drone απο αμερικανικό F16 στην Συρία προχθές), και ποιος τους αναχαιτίζει.

Για να συντηρείται έτσι η πολεμική ρητορική και των δύο, με θύματα εκατέρωθεν…

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να δηλώνεις είτε υπέρ των πολιτικών που κυριαρχούν σήμερα στο Ισραήλ (“δεν πρέπει να υπάρχει Ανεξάρτητο κράτος Παλαιστίνης) είτε υπέρ των εξ ίσου ιδίων απόψεων της Χαμάς (” δεν πρέπει να υπάρχει κράτος του Ισραηλ”).
Η μία απλώς τροφοδοτεί την άλλη για να συντηρούνται αμφότερες ομού και δυο μαζί!
Η  εικόνα δεν είναι από τον σαϊτοπόλεμο της Χίου στο εδώ Πάσχα, όπου το αποτέλεσμα, και εκεί, βγαίνει πάντα Χ.
Μάντεψε ποιος ρίχνει, σε αυτήν την εικόνα, πυραυλάκια ιρανικής τεχνολογίας φτιαγμένα με πρώτες ύλες και χρηματοδότηση από την Τουρκία, με ποιό πραγματική αφορμή (την κατάρριψη Τουρκικού drone απο αμερικανικό F16 στην Συρία προχθές), και ποιος τους αναχαιτίζει. Για να συντηρείται έτσι η πολεμική ρητορική και των δύο, με θύματα εκατέρωθεν…
 
Μετά την Αρμενία, το σχετικό story line ήταν για να μεταφέρει προς το Τελ-Αβιβ την επόμενη σύγκρουση με πρωτοβουλία των Πουτινικων και Άγκυρας, για να ακολουθήσει μετά η ανάφλεξη περί το Κουρδιστάν, μετά στην ζώνη του Σαχέλ και αμέσως μετά περί το Πακιστάν στον νομισματικό πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

 

Πηγή

Προβολές : 1,073


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα