Μετά την σύλληψη Καϊλή, τρέμουν μην ανοίξει ο φάκελος Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν

Μετά την σύλληψη Καϊλή, τρέμουν μην ανοίξει ο φάκελος Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν

10 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:710
Μοίρασέ το

 

Η συλληφθείσα ευρωβουλευτής έχει διακριθεί για την συμμετοχή της στα δύο συστήματα τα οποία κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Τον σημιτισμό και τον Μητσοτακισμό.

Είχε πρωτοστατήσει κι αυτή στην επιχείρηση ξεπλύματος της Novartis και την μετατροπή της σε «σκευωρία»…

 

 

 

 

 

Θανατηφόρα ομορφιά… εύκολη η άνοδος με το… μνι της… συγνώμη… με το σπαθί της ήθελα να πω…

Θα γκρεμιστούν πολλά πολιτικά και λοιπά είδωλα…το 2023, θα είναι Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ… θα πέσουν πολλών οι μάσκες…

Από την πτώση, δεν θα γλυτώσει ούτε το Μητσοτακαίικο… έχει κάνει πολλές δουλειές με το Αζερμπαιντζάν, η πόρνη αδελφομάνα και το μπάσταρδό της… 

Θα γκρεμίσουν από το βάθρο του βόθρου και τους δικούς τους…

Δεν θα προλαβαίνουμε τα γεγονότα… έτσι, Ούρσουλα;;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας ευρωβουλευτής συλλαμβάνεται για διαφθορά. Δεν θα το διαβάσετε όμως σε κάποιες εφημερίδες, οι οποίες μεταξύ των άλλων διακρίνονται και για την φιλοτουρκική τους στάση. Και όχι μόνο.

Ο λόγος είναι απλός. Το Κατάρ μοίραζε δισεκατομμύρια όχι μόνο σε πολιτικούς, αλλά και σε εκδότες. Κάποιοι από αυτούς λοιπόν νιώθουν εξαιρετικά άβολα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Το θέμα όμως είναι και βαθύτατα πολιτικό. Η συλληφθείσα ευρωβουλευτής έχει διακριθεί για την συμμετοχή της στα δύο συστήματα τα οποία κατέστρεψαν την Ελλάδα. Τον σημιτισμό και τον Μητσοτακισμό. Είχε πρωτοστατήσει κι αυτή στην επιχείρηση ξεπλύματος της Novartis και την μετατροπή της σε «σκευωρία»…


Η αποκάλυψη του σκανδάλου έγινε λίγο πριν την μεταγραφή της στην Ν.Δ. αφού ήταν θέμα χρόνου η διαγραφή της.

Άβολα επίσης νιώθουν τα λαμόγια που τα έχουν αρπάξει από το Αζερμπαϊτζάν. Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, γιατί πολιτικοί έχουν καρφωθεί έχοντας υποστήριξη δημοσίως τον δικτάτορα δολοφόνο Αλίεφ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον βαφτίσουν «αξιόπιστο προμηθευτή» της ΕΕ!

Για το Αζερμπαϊτζάν μάλιστα υπάρχει ο φάκελος στο ευρωκοινοβούλιο εδώ και τέσσερα χρόνια για το σκάνδαλο με τα 3 δισεκατομμύρια $ τα οποία μοιράστηκαν από το καθεστώς Αλίεφ ως μίζες σε ευρωπαίους αξιωματούχους, εκδότες, λομπίστες και λοιπά.

Ναυάγιο Ζακύνθου

Όσον αφορά το Κατάρ η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ανησυχήσει και τα γνωστά λαμόγια του Ναυαγίου της Ζακύνθου. Μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και πολιτικό πρόσωπο καθώς και ιεράρχης.

Η υπόθεση αφορά την εθνική μας ασφάλεια διότι το Ναυάγιο ουσιαστικά θα ήτανε μία βάση του Κατάρ στην Ελλάδα, ακριβώς απέναντι από σημαντικό στρατιωτικό αεροδρόμιο της χώρας.

Την εξέλιξη αυτή – για να τα λέμε όλα – την είχε αποτρέψει ο πρώην υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος, όταν το συγκεκριμένο λαμόγιο τόλμησε να τον επισκεφθεί στο Πεντάγωνο. Έδωσε εντολή και τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές!

Τραγική ειρωνεία; Η συλληφθείσα ευρωβουλευτής είχε καταθέσει αγωγές κατά του Πάνου Καμμένου, για άλλη υπόθεση!

Αυτά όμως θα τα δούμε σε επόμενη φάση, γιατί βρίσκεται σε εκκρεμότητα και η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Εν κατακλείδι, έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν πως κάποιος που ενεργεί, υποστηρίζει, ξεπλένει χώρες όπως το Κατάρ, το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία, αποκλείεται να το κάνει δωρεάν.

Το ίδιο ισχύει και για τους εκδότες που σήμερα σκανδαλωδώς κρύβουν την είδηση από τα πρωτοσέλιδα τους.

 

Πηγή

 

Εύα: Το καλύτερο «πλυντήριο»!

Τόσο αστραφτερές κελεμπίες δεν ξαναείδα το Κατάρ!

Σε πραγματική επαναστάτρια εξελίσσεται η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή. Τόσο επαναστατικές ιδέες είχαμε να δούμε από τον καιρό του Τρότσκι, για να μην πούμε του Μπαμπέφ.

Είναι τέτοιο το πάθος της Εύας για κάθαρση σκοτεινών υποθέσεων, που εάν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα αποκαθήλωση ακόμα και τον Ηρακλή με τον γνωστό άθλο του. Αυτόν του Αυγεία εννοούμε…

Έτσι, μετά την κάθαρση του Ανδρέα Λοβέρδου και των υποκλοπών, η Εύα έκανε το μεγάλο βήμα. Ανέλαβε μία επικίνδυνη αποστολή που ελάχιστοι στον κόσμο θα τολμούσαν να φέρουν εις πέρας. Την «λεύκανση» της κελεμπίας του Κατάρ!

«Το Κατάρ είναι πρωτοπόρος στα εργασιακά δικαιώματα» έφτασε να δηλώνει η ευρωβουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, όπως αποκαλύπτει το aftodioikisi.gr

Κι ενώ η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλου έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις καθώς ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πάνω από 6.500 χιλιάδες νεκρούς εργάτες (Guardian), η Εύα Καϊλή ένιωσε την ανάγκη να εκφωνήσει στο Ευρωκοινοβούλιο έναν λόγο που μόνο ως λιβανιστήρι στο Μουντιάλ του Κατάρ μπορεί να ιδωθεί.

Σχεδόν πανηγυρίζοντας που η αραβική χώρα αναγκάστηκε να καταργήσει την Kafala, μία σύγχρονη μορφή δουλεμπορίου, που μεταξύ άλλων σύμφωνα με τον Guardian απαγόρευε στους εργαζόμενους να αλλάξουν δουλειά χωρίς την άδεια του εργοδότη τους!

Παράλληλα, κατηγόρησε σε όσους ασκούν κριτική ότι κάνουν μπούλινγκ στους Καταριανούς!

«Σήμερα, το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ είναι μια απόδειξη του πώς η αθλητική διπλωματία μπορεί να επιτύχει τον ιστορικό μετασχηματισμό μιας χώρας, με μεταρρυθμίσεις που ενέπνευσαν τον αραβικό κόσμο» δηλώνει αρχικά για να φτάσει να πει στη συνέχεια ότι «το Κατάρ είναι πρωτοπόρος στα εργασιακά δικαιώματα»!

«Κάποιοι εδώ καλούν να κάνουμε διακρίσεις σε βάρος τους. Τους κάνουν μπούλινγκ, κατηγορούν όλους όσους τους μιλάνε ή εμπλέκονται μ’ αυτούς για διαφθορά. Ωστόσο πάλι παίρνουν το φυσικό αέριό τους. Πάλι, έχουν εταιρείες που κερδίζουν δισεκατομμύρια εκεί» συνεχίζει.

Συνεχίζοντας, αναφέρεται στους χιλιάδες θανάτους: «Έχουμε χιλιάδες θανάτους διότι έχουν αποτύχει οι νόμιμες οδοί μετανάστευσης στην Ευρώπη».

«Μπορούμε να προωθήσουμε τις αξίες μας. Αλλά δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα για επιπλήξουμ με στόχο την φτηνή προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Και δεν επιβάλλουμε τον τρόπο μας. Τους σεβόμαστε και χωρίς το φυσικό αέριο».

«Είναι μια νέα γενιά ευφυών ανθρώπων υψηλής μόρφωσης. Μας βοήθησαν να μειώσουμε την ένταση με την Τουρκία. Μας βοήθησαν με το Αφγανιστάν να σώσουμε ακτιβιστές, παιδιά, γυναίκες. Μας βοήθησαν και είναι ειρηνευτικοί διαπραγματευτές, είναι καλοί γείτονες και εταίροι. Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να ξεπεράσουμε τις ελλείψεις. Πέτυχαν ήδη το αδύνατον».

 

Πηγή

Προβολές : 710


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα