Μετά τη Λατινοπούλου ο Μπογδάνος έδιωξε και τη Μαρία Τζάνη – Οι δηλώσεις για τον Χριστιανισμό πριν 13 χρόνια στο Alter

17 Μαρτίου, 2023 66 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,641
Μοίρασέ το

 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter: “Η κα Μαρία Τζάνη δεν θα είναι υποψήφια με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Οι μειωτικές, προσβλητικές της αναφορές για τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, που ήρθαν από χθες στην επιφάνεια, βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του μεγάλου πατριωτικού συνασπισμού μας“.

 

 

 

Τι λες ρε Μπογδάνο, και είσαι και δημοσιογράφος, τρομάρα σου… που μας το παίζεις και … “χριστιανός”…

Η Τζάνη τα έχει πει αυτά εδώ και δέκα χρόνια… Δεν τα ήξερες αυτά, όταν δυο μέρες πριν την τοποθέτησες στο Επικρατείας;;; … (εδώ)

Από ποιόν πήρες εντολή να την διαγράψεις;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Ο Χριστός ποτέ δεν επέδειξε μισογυνισμό… αντιθέτως, κάλεσε κοντά του ακόμα και τις πόρνες…

ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΜΩΣ…

 

Υ.Γ.2. Η Μαρία Τζάνη, είναι γνωστό πως δεν είναι χριστιανή ορθόδοξη… και ούτε το έκρυψε ποτέ.

Αυτό, δεν το γνώριζε ο … δημοσιογράφος της ιερής κωλοτρυπίδας, πριν την εντάξει στο κόμμα του;;;

Οφείλω όμως να αναγνωρίσω στην Μαρία Τζάνη, την οποία λόγω της ιδιότητάς μου στο Υπουργείο Παιδείας γνώρισα και προσωπικα, τον μεγάλο αγώνα που έδωσε για την επαναφορά των αρχαίων και την ανάδειξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…

Μετά τη Λατινοπούλου ο Μπογδάνος έδιωξε και τη Μαρία Τζάνη - Οι δηλώσεις για τον Χριστιανισμό πριν 13 χρόνια στο Alter
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter: “Η κα Μαρία Τζάνη δεν θα είναι υποψήφια με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Αναστάτωση  στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου “Πατριωτική Ενωση”, καθώς μετά το πολιτικό “διαζύγιο” με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, έθεσε εκτός του κόμματος και την καθηγήτρια Μαρία Τζάνη.
Αφορμή στάθηκαν παλαιότερες δηλώσεις της κ. Τζάνη για τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, πριν από… 13 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter: “Η κα Μαρία Τζάνη δεν θα είναι υποψήφια με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Οι μειωτικές, προσβλητικές της αναφορές για τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, που ήρθαν από χθες στην επιφάνεια, βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του μεγάλου πατριωτικού συνασπισμού μας“.

“Ο χριστιανισμός τσάκισε την ιδέα της γυναίκας. Με διαφορά μιας ψήφου στη Μακόν, εμείς οι γυναίκες προσδιοριστήκαμε όχι ως ζώα, αλλά ως όντα που προσιδιάζουν με το άρρεν, λίγο κατώτερα από αυτό. Και ότι η έμμηνος ρύση είναι βρωμιά και ακαθαρσία. Πρέπει να διαβάσετε τον Ιωάννη τον λεγόμενο Χρυσόστομο -για μένα βρωμόστομο – να δείτε τι λέει: Πάσα γυνή είναι πηγή ακαθαρσιών, όργανο του διαβόλου”, έλεγε η κ. Τζάνη στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα “Οι πύλες του ανεξήγητου”.

Μαρία Τζάνη: Ιωάννης ο Βρωμόστομος

 

Πηγή

 

Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και οι γυναίκες

“…Γενικά όμως είναι ένα σκουλήκι (η γυναίκα) που σέρνεται, η κόρη του ψεύδους, ο εχθρός της ειρήνης. Ο κατάλογος των αμαρτημάτων και των αδυναμιών της είναι ατελείωτος. Είναι ελαφρόμυαλη, φλύαρη και ακόλαστη. Πάνω απ’ όλα είναι παθιασμένη με την πολυτέλεια και τις δαπάνες. Φορτώνεται με κοσμήματα, πουδράρει το πρόσωπό της, βάφει τα μάγουλά της με κοκκινάδια, βάζει μυρωδικά στα ρούχα της, και έτσι γίνεται θανάσιμη παγίδα για τον εκμαυλισμό των νέων μέσω όλων των αισθήσεων. Όσος και αν είναι ο πλούτος, δεν επαρκεί για να ικανοποιήσει την γυναικεία επιθυμία. Μέρα και νύχτα η γυναίκα δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά το χρυσάφι και τα πολύτιμα πετράδια, τα υφάσματα και τα κεντήματα, τις κρέμες και τα αρώματα.

Αν δεν υπήρχε η σεξουαλική επιθυμία, κανένας άντρας με τα σωστά του δεν θα ήθελε να μοιράζεται το σπίτι του με μια γυναίκα και να υφίσταται τις επακόλουθες ζημιές, παρά τις οικιακές εργασίες που εκτελεί.

Γι’ αυτό το λόγο ο Θεός, γνωρίζοντας την ελεεινή της φύση, την προίκισε με το όπλο της σεξουαλικότητας…”“…Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ [ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ] ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙEIΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ.

ΒΓΑΛΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΕΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΝΔΡΑΣ ΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ;

 

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΞ΄ ΑΡΧΗΣ [ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ] ΟΠΛΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ [ΝΑ ΘΕΛΓΕΙ] ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ ΝΑ ΣΥΝΟΙΚΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

 

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ [ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ] ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ – ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΟΘΟΣ;…”

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ – “ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΙΣΑΚΤΟΥΣ”, MIGNE 47.

“…ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΙΣΕ [Ο ΓΙΑΧΒΕ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ…”
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ – “ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΙΝΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΓΕΙΡΙΟΝ ΑΣΚΗΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝΤΑ”, MIGNE 47.

“ΟΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΕΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΒΛΟΣΥΡΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΙΤΗ, ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟ, …ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΧΗΘΜΟ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ [ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ] ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΜΑΛΑΚΟΤΕΡΟΥΣ, ΖΩΗΡΟΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ, ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΟΞΥΘΥΜΟΥΣ, ΘΡΑΣΕΙΣ, ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ, ΑΓΕΝΕΙΣ, ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΙΤΑΜΟΥΣ, ΦΛΥΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΟ [ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ] ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΑΦΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ…”.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ – “ΕΚΛΟΓΑΙ: ΛΟΓΟΣ Δ΄, ΠΕΡΙ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ“, MIGNE 63.

Σ.Β

Πηγή

 

Προβολές : 1,641


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα