Μετά τις συνεχείς ακυρώσεις κρατήσεων στην Αράχωβα, τους έλουσε κρύος ιδρώτας...

Μετά τις συνεχείς ακυρώσεις κρατήσεων στην Αράχωβα, τους έλουσε κρύος ιδρώτας...

7 Δεκεμβρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:858
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αηδιάζω οργιζόμενη…

Αράχωβα – Σύλλογος Ξενοδόχων: «Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια»

«Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο», ανέφερε η Πρόεδρος

Αράχωβα - Σύλλογος Ξενοδόχων: «Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια»

Κοινώς ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ…

Πολύ σωστά τους τα γράφουν οι σχολιαστές στο φατσοβιβλίο και στη σελίδα της προέδρου των ξενοδόχων… (εδώ)

 

Στα μικρά χωριά, όλοι γνωρίζουν τι γίνεται στο σπίτι του άλλου, και δεν άκουσαν και δεν είδαν ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΟΛΙΒΕΡ;;;

 

ΕΚΕΙ ΡΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΙΑΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ…

 

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

 

Υ.Γ. Παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης, την πλειοψηφία των σχολίων, στην σελίδα της προέδρου των ξενοδόχων…

 

 

Κάτοικοι και επιχειρηματίες της Αράχωβας θέλουν να αποκαλυφθεί  η αλήθεια σχετικά με την υπόθεση της φρικτής κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Καλούσα Ναυπακτίτου, πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων της περιοχής.

Μέσω της ανακοίνωσής της η κα Ναυπακτίτου απαντά στα μηνύματα που κυκλοφορούν στα social media και προτρέπουν επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξαναεπισκεφθούν την περιοχή, και διαψεύδει κατηγορηματικά αλλά και στους ισχυρισμούς ότι μπορεί οι Αραχωβίτες να γνωρίζουν τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και να τους καλύπτουν.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα – Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και σε κάποιες online εφημερίδες – blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!! Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς.

Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!
Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!
Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας καθώς και οι επιχειρηματίες της, τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

 

 

Με εκτίμηση
Καλούσα Ναυπακτίτου
Πρόεδρος Ξενοδόχων και
Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας.»

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 858


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα