Μεταφρασμένη η αποκλειστική συνέντευξη του Tucker Carlson με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα

Μεταφρασμένη η αποκλειστική συνέντευξη του Tucker Carlson με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα

9 Φεβρουαρίου, 2024 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,571
Μοίρασέ το

 

«Σε μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων, ο διάσημος δημοσιογράφος Tucker Carlson ξεκίνησε μια αποστολή ιστορικών διαστάσεων.

Με τη μοίρα της Ουκρανίας και του κόσμου να κρέμεται στην ισορροπία, ο Carlson έφτασε στη Μόσχα της Ρωσίας, αποφασισμένος να πάρει συνέντευξη από κανέναν άλλον από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μπορεί αυτή η τολμηρή κίνηση να είναι το κλειδί για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και την αποτροπή της επικείμενης καταστροφής του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου;

 

Διαβάστε παρακάτω για να εμβαθύνετε σε αυτή τη συναρπαστική ιστορία θάρρους, δημοσιογραφίας και αναζήτησης ειρήνης».

 

Τζακ Στρο

@JackStr42679640

 

«Σε μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων, ο διάσημος δημοσιογράφος Tucker Carlson ξεκίνησε μια αποστολή ιστορικών διαστάσεων. Με τη μοίρα της Ουκρανίας και του κόσμου να κρέμεται στην ισορροπία, ο Carlson έφτασε στη Μόσχα της Ρωσίας, αποφασισμένος να πάρει συνέντευξη από κανέναν άλλον από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Μπορεί αυτή η τολμηρή κίνηση να είναι το κλειδί για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και την αποτροπή της επικείμενης καταστροφής του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου; Διαβάστε παρακάτω για να εμβαθύνετε σε αυτή τη συναρπαστική ιστορία θάρρους, δημοσιογραφίας και αναζήτησης ειρήνης».

Η Αποκλειστική Συνέντευξη του Tucker Carlson με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα – Πλήρες αντίγραφο:

 

 

TUCKER: Τι θα έλεγες στους ανθρώπους που διοικούν την Αμερική;

ΠΟΥΤΙΝ: Το μήνυμά μας είναι ότι η Ρωσία δεν είναι εχθρός σας. Δεν θέλουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για ειρήνη. Οι ηγέτες σας αναζητούν σύγκρουση. Δεν είναι αυτό που θέλουμε. Η Ρωσία υπερασπίζεται τον λαό της. Δεν θέλουμε αυτό που δεν είναι δικό μας.

 

 

TUCKER: Θα επισκεπτόσασταν την Ουάσιγκτον;

ΠΟΥΤΙΝ: Ναι, φυσικά. Έχω πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν. Μου αρέσει να επισκέπτομαι και έχω συναντηθεί με όλους τους προέδρους εκτός από τον Τζο Μπάιντεν. Αν με καλούσαν θα πήγαινα. Ναί.

TUCKER: Ποια είναι η γνώμη σας για τον Πρόεδρο Μπάιντεν;

ΠΟΥΤΙΝ: Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν κυβερνά τη χώρα. Ας πούμε ότι έχουμε καλές πηγές που το επιβεβαιώνουν, αλλά ο καθένας μπορεί να το δει μόνος του. Οι ΗΠΑ έχουν πλέον εισέλθει σε μια σκοτεινή περίοδο. Έχει αλόγιστη ηγεσία.

 

 

TUCKER: Πιστεύετε ότι ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε δίκαια;

ΠΟΥΤΙΝ: Θα προτιμούσα να μην ασχοληθώ με την εσωτερική πολιτική της Αμερικής, αλλά θα πω ότι η πρεσβεία μου ανέφερε ότι τα νότια σύνορά σας ήταν καλύτερα από εκείνες τις εκλογές του 2020. (γελάει)

TUCKER: Μια δημοσκόπηση στην Αμερική σας δείχνει πιο δημοφιλή από τον Μπάιντεν – κάποια αντίδραση;

ΠΟΥΤΙΝ: (γέλια) Δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, αλλά τα ρωσικά ιδανικά έχουν υποστήριξη. Πιστεύουμε στις παραδοσιακές αξίες. Ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας: οι άνδρες είναι άνδρες και οι γυναίκες είναι γυναίκες.

 

 

TUCKER: Ποιον θα θέλατε να δείτε ως τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών;

ΠΟΥΤΙΝ: Για άλλη μια φορά δεν είναι στο χέρι μας να πούμε ή να εμπλακούμε. Σε αντίθεση με τις μακροχρόνιες κατηγορίες, δεν ανακατευόμαστε στις εκλογές σας. Δεν χρειάζεται γιατί οι ίδιοι άνθρωποι καταλήγουν να τρέχουν πράγματα ούτως ή άλλως.

TUCKER: Γιατί εισβάλατε στην Ουκρανία;

ΠΟΥΤΙΝ: Εισβάλαμε ή μας έκαναν εισβολή; Δείτε την ιστορία. Κοιτάξτε τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Ιστορικά είμαστε εμείς που δεχθήκαμε εισβολή και απλώς αντεπιτεθούμε τώρα. Τα εδάφη και οι άνθρωποι είναι Ρώσοι και θα έχουμε ξανά αυτό που ήταν πάντα δικό μας.

 

 

TUCKER: Πώς θα αισθάνεστε αν ο Τραμπ κέρδιζε ξανά;

ΠΟΥΤΙΝ: Είχαμε καλές σχέσεις όταν ο κ. Τραμπ ήταν πρόεδρος. Δεν έγινε πόλεμος. Οι σχέσεις μας ήταν σε υψηλό σημείο. Αυτό είπε ότι τίποτα δεν είναι προβλέψιμο ή παραμένει το ίδιο. Θα πρέπει να δούμε.

TUCKER: Τι πιστεύετε για τον κ. Zelensky και ποιο θα ήταν το μήνυμά σας σε αυτόν;

ΠΟΥΤΙΝ: Θυμάμαι ότι γελούσα με τα αστεία του όταν ήταν κωμικός στη Ρωσία. Ας επιστρέψουμε στα γέλια.

 

 

TUCKER: Γιατί είναι αυτό;

ΠΟΥΤΙΝ: Υπάρχουν ισχυρές οικονομικές οντότητες προς το συμφέρον των οποίων είναι να μας κρατήσουν ως αντίπαλους. Ένας από τους προέδρους σας προειδοποίησε για αυτό. Εμείς οι Ρώσοι δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα.

TUCKER: Βλέπετε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εχθρό;

ΠΟΥΤΙΝ: Όχι. Κατηγορηματικά όχι. Ήμασταν σύμμαχοι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ρώσοι βοήθησαν να εγκατασταθεί η Αλάσκα της Καλιφόρνια και ήμασταν και εμείς στη Χαβάη. Οι άνθρωποι μας δεν είναι εχθροί, αλλά αυτοί στο DC σίγουρα δεν είναι φίλοι μας.

 

 

TUCKER: Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος και να ονομάσετε ονόματα;

ΠΟΥΤΙΝ: Θα ήταν άσκοπο. Δεν είναι στο χέρι μας να λύσουμε τα εσωτερικά σας ζητήματα. Εξάλλου, είμαι σίγουρος ότι τα ονόματα τα ξέρεις καλύτερα από εμάς.

ΤΟΥΚΕΡ: Λέτε λοιπόν ότι ο αντίπαλός σας δεν είναι ο Τζο Μπάιντεν αλλά οι άνθρωποι πίσω του;

ΠΟΥΤΙΝ: Ακριβώς. Ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να μην γνωρίζει καν τι συμβαίνει. Μπορεί να μην κατανοεί το επίπεδο των κυρώσεων που επιβάλλονται στη Ρωσία. Ποιος συγκέντρωσε αυτές τις κυρώσεις; Αυτοί είναι οι αντίπαλοί μας.

 

 

TUCKER: Γι’ αυτό υπερασπίζεστε τα BRICS;

ΠΟΥΤΙΝ: Οι BRICS θα υπήρχαν ούτως ή άλλως. Είναι μια φυσική αντίδραση στο δυτικό εμπορικό μπλοκ. Είναι αντίβαρο. Όταν το δολάριο είναι όπλο έναντι των κρατών, θα υπάρχει μια φυσική εναλλακτική σε αυτό. Αυτό θέλουμε.

TUCKER: Γι’ αυτό στοχοποιηθήκατε εσείς και η Ρωσία;

ΠΟΥΤΙΝ: Είναι πιο περίπλοκο από αυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ένα καλό μέρος του λόγου. Κάθε φορά που κινδυνεύει το δολάριο, οι Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνουν ακραία μέτρα. Δεν έχει την πολυτέλεια να καταρρεύσει το δολάριο.

 

 

TUCKER: Αλλά η Ρωσία δεν είναι πιο αδύναμη και πιο ευάλωτη οικονομικά από τις ΗΠΑ;

ΠΟΥΤΙΝ: Όταν κοιτάς το μέγεθος των οικονομιών, είμαστε μικροί. Αλλά λίγοι άνθρωποι λαμβάνουν υπόψη τους τεράστιους φυσικούς πόρους μας. Η Ρωσία έχει πάνω από 80 τρισεκατομμύρια δολάρια στο έδαφος. Καμία χώρα δεν μας πλησιάζει καν.

TUCKER: Ποια είναι η γνώμη σας για τον Πρόεδρο Μπάιντεν;

ΠΟΥΤΙΝ: Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν κυβερνά τη χώρα. Ας πούμε ότι έχουμε καλές πηγές που το επιβεβαιώνουν, αλλά ο καθένας μπορεί να το δει μόνος του. Οι ΗΠΑ έχουν πλέον εισέλθει σε μια σκοτεινή περίοδο. Έχει αλόγιστη ηγεσία.

 

 

ΤΑΚΕΡ: Εντάξει. Καλά το σημείο, αλλά δεν έχετε τα ίδια προβλήματα στη Ρωσία.

ΠΟΥΤΙΝ: Ναι. Εώς ένα βαθμό. Αλλά στη Ρωσία αυτά τα συμφέροντα είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένα με τη σκέψη του μέσου Ρώσου άνδρα στο δρόμο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό δεν συμβαίνει. Οι ελίτ σας έχουν εγκαταλείψει.

TUCKER: Ποιος πιστεύεις ότι κυβερνά τις ΗΠΑ τότε;

ΠΟΥΤΙΝ: Οι ίδιες δυνάμεις που το κυβερνούσαν πάντα. Μπορείτε να αλλάξετε προέδρους, αλλά δεν αλλάζετε αυτούς που έχουν πραγματική εξουσία. Με αυτόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο Τζο Μπάιντεν είναι απλώς μια πρόσοψη για αυτήν τη δομή εξουσίας.

 

 

TUCKER: Ευχαριστούμε που καθίσατε μαζί μας. Πώς είναι η υγεία σου? Υπήρξαν κάποιες φήμες……

ΠΟΥΤΙΝ: Χαίρομαι που μιλάω μαζί σας και μέσω σας με τον αμερικανικό λαό. Είμαι καλά. Νιώθω καλά. Δεδομένων των χρόνων μου, είμαι σε άριστη κατάσταση υγείας, αλλά ο χρόνος του πατέρα μου.

TUCKER: Υπήρχαν επίμονες αναφορές ότι έχετε καρκίνο;

ΠΟΥΤΙΝ: Σας διαβεβαιώνω ότι αυτές οι φήμες είναι ψευδείς. Αν είχα καρκίνο και τον νικούσα θα μοιραζόμουν τα καλά νέα και τη θεραπεία με τον κόσμο.

 

 

*****

ΤΟΥΚΕΡ: Όταν λέτε ότι κάποιοι τον φοβούνται, λέτε ότι ο Μασκ έχει εχθρούς;

ΠΟΥΤΙΝ: Είναι ξεκάθαρο να βλέπεις ότι έχει εχθρούς εντός των Ηνωμένων Πολιτειών – με τον τρόπο που του αφαιρέθηκαν περιουσιακά στοιχεία 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων – θα το αποκαλούσαμε ότι του δόθηκε σήμα για ειδική μεταχείριση. Είναι άδικο εκ πρώτης όψεως.

TUCKER: Δεν φοβηθήκατε τον Musk όταν άρχισε να προμηθεύει την Ουκρανία με εξοπλισμό Starlink;

 

 

ΠΟΥΤΙΝ: Αν κάποιος πιστεύει σοβαρά ότι μερικά πιάτα στο Διαδίκτυο μπορούν να νικήσουν τη δύναμη της Ρωσίας – καλά τι να πω. Αλλά όχι, δεν φοβηθήκαμε ούτε κατηγορήσαμε τον κύριο Μασκ. Η κυβέρνηση δεν του έδωσε πολλές επιλογές.

ΤΑΚΕΡ: Πολλά έχουν αλλάξει στον κόσμο. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Έλον Μασκ;

 

 

ΠΟΥΤΙΝ: Βλέπουμε τον κ. Μασκ ως επιχειρηματία – πολύ επιτυχημένο. Έχει χτίσει μια μεγάλη περιουσία και τεράστιους θαυμαστές. Είναι ένας μοναδικός στοχαστής με μια δύναμη προσωπικότητας που δεν μπορεί να αγοραστεί. Κάποιοι το φοβούνται.

 

 

TUCKER: Έχετε κάποια συμβουλή για τον Elon;

ΠΟΥΤΙΝ: Θα έλεγα να συνεχίσω. Μην τρομάζετε. Αλλά αν η κατάσταση γίνει ποτέ πολύ δύσκολη, υπάρχει η Ρωσία. Θα σας ανοίξαμε ευχαρίστως τις πόρτες μας. Έχουμε καλωσορίσει Αμερικανούς επιχειρηματίες στο παρελθόν και θα εκτιμούσαμε κάποιον του διαμετρήματος του κ. Μασκ.

ΤΑΚΕΡ: Ας στραφούμε στον Τραμπ. Πείτε μου πρώτα πώς νιώθετε για την τρέχουσα κατάσταση με την πιθανότητα να επανεκλεγεί;

ΠΟΥΤΙΝ: Θα ήταν λίγο περίεργο και εκτός λειτουργίας, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Υποσχέθηκε να τερματίσει τις μάχες στην Ουκρανία και υποστηρίζουμε αυτήν την ιδέα.

 

 

ΤΑΚΕΡ: Πώς μπόρεσε να βάλει τέλος στον πόλεμο τόσο γρήγορα;

ΠΟΥΤΙΝ: Για ένα πράγμα δεν μας προσέβαλε ποτέ. Τρέφει μεγάλο σεβασμό για τη Ρωσία. Θα ξεκινούσαμε από μια θέση φιλίας και εμπιστοσύνης – τότε όλα τα προβλήματα είναι επιλύσιμα. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Εμπιστέψου με.

ΤΑΚΕΡ: Αναφέρεσαι στον Μπάιντεν που σε αποκαλεί δολοφόνο;

ΠΟΥΤΙΝ: Ήμασταν αποδέκτες πολυάριθμων προσβολών και προσβολών που χρονολογούνται μερικές γενιές πολιτικών. Ο κ. Τραμπ ήταν ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από αυτό. Είναι πολύ δημοφιλής στη Ρωσία. Ίσως αυτό να μην του κάνει καλό.

 

 

TUCKER: Είστε σε κάποια επικοινωνία με τον Τραμπ;

ΠΟΥΤΙΝ: Όχι. Φυσικά και όχι. Αλλά αν κερδίσει ξανά, οι γραμμές επικοινωνίας μας θα ανοίξουν αμέσως, ενώ αυτή τη στιγμή δεν έχουμε διάλογο με τον Πρόεδρο Μπάιντεν.

TUCKER: Αυτό είναι σοκαριστικό για μένα. Κανείς από τον Λευκό Οίκο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί σας;

ΠΟΥΤΙΝ: Σωστά. Κανείς δεν τηλεφώνησε από τότε που συγχαρήκαμε τον κ. Μπάιντεν για τη νίκη του στις εκλογές. Μας προκαλεί απορία το γεγονός ότι οι επικοινωνίες είναι πιο ψυχρές τώρα από ό,τι κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

 

 

TUCKER: Πώς πιστεύετε ότι θα πάνε οι εκλογές του 2024;

ΠΟΥΤΙΝ: Απλώς παρατηρούμε. Είναι ευθύνη μας να είμαστε σε εγρήγορση, καθώς θα επηρεάσει τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν με τρόπο που να είναι πιστευτά τα αποτελέσματα. Στη Ρωσία δεν έχουμε αλληλογραφία στα ψηφοδέλτια.

TUCKER: Ας στραφούμε στην Κίνα. Πώς είναι η σχέση σας;

ΠΟΥΤΙΝ: Ο Πρόεδρος Xi και εγώ είμαστε ιδιαίτερα δεμένοι. Η Ρωσία και η Κίνα έχουν καλές σχέσεις από τώρα, κάτι που αποτελεί προφανές πλεονέκτημα για εμάς, καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς μας εταίρους. Θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι.

TUCKER: Υπάρχουν κατηγορίες ότι η Κίνα σε βοήθησε στον πόλεμο στην Ουκρανία. Είναι αλήθεια ότι?

ΠΟΥΤΙΝ: Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω. Ας πούμε απλώς ότι η Ρωσία δεν είναι μια απομονωμένη δύναμη. Αυτή η στρατηγική απέτυχε. Έχουμε περισσότερους συμμάχους και εμπορικούς εταίρους τώρα από ό,τι πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.

TUCKER: Σκέφτεστε ποτέ μια κατάσταση όπου η Ρωσία και η Κίνα μπορεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες;

ΠΟΥΤΙΝ: Εννοείτε οικονομικά ή στρατιωτικά; Θα έλεγα ότι δεν θέλουμε κανένα από τα δύο. Δεν είναι προς το συμφέρον μας να συγκρουστούμε με τις ΗΠΑ γιατί όλες οι πλευρές θα έχαναν σε μια τέτοια σύγκρουση.

TUCKER: Μιλώντας για συγκρούσεις, ποια είναι η άποψή σας για την κατάσταση στη Γάζα;

ΠΟΥΤΙΝ: Είναι πραγματικά ατυχές. Οι Παλαιστίνιοι καταστρέφονται. Το Ισραήλ ενεργεί με απεριόριστο τρόπο. Δείχνει τα τρομερά διπλά μέτρα και μέτρα στον κόσμο. Πού είναι οι κυρώσεις στο Ισραήλ;

TUCKER: Εμπλέκεται η Ρωσία με οποιονδήποτε τρόπο, ειδικά μέσω της συμμαχίας σας με το Ιράν;

ΠΟΥΤΙΝ: Όχι. Φυσικά και όχι. Δεν αντιτιθέμεθα στην ύπαρξη του Ισραήλ, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζουμε το δικαίωμα των Παλαιστινίων στην αυτοδιάθεση. Θέλουμε να είμαστε ίσοι.

TUCKER: Παρακολουθείτε τι συμβαίνει στα νότια σύνορα των ΗΠΑ;

ΠΟΥΤΙΝ: Στην πραγματικότητα, ναι. Είναι μέρος της καθημερινής μου ενημέρωσης. Εμείς οι Ρώσοι βρίσκουμε ειρωνικά διασκεδαστικό το Κογκρέσο σας να ξοδέψει δισεκατομμύρια για την προστασία των ξένων συνόρων, αλλά να παραμελήσει τα δικά του. Είναι ήσυχο γέλιο αλλά θανατηφόρο.

ΤΑΚΕΡ: Θανατηφόρο; Πώς το εννοείς αυτό;

ΠΟΥΤΙΝ: Θανατηφόρα σοβαρά φυσικά. Άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά περνώντας τα σύνορά σας με ανεξέλεγκτο τρόπο. Είναι ένα δωρεάν για όλους. Ο κόσμος δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στη σύγχρονη εποχή – απερίσκεπτο για μια χώρα να ανοίγει ορθάνοιχτα έτσι.

TUCKER: Εκμεταλλεύεται η Ρωσία με οποιονδήποτε τρόπο τη συνοριακή κατάσταση;

ΠΟΥΤΙΝ: Όχι. Γιατί να το κάνουμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Η Αμερική αυτοκαταστρέφεται. Και όπως είπε ο Ναπολέων, μην στέκεστε εμπόδιο στον εχθρό σας να αυτοκαταστραφεί.

TUCKER: Τότε βλέπετε την Αμερική ως εχθρό;

ΠΟΥΤΙΝ: Αυτό ήταν απλώς ένα ρητό, αλλά η σημερινή κυβέρνηση σίγουρα δεν είναι φίλος.

TUCKER: Μπορεί να αλλάξει αυτό;

ΠΟΥΤΙΝ: Γι’ αυτό έχετε εκλογές.

TUCKER: Σας ευχαριστώ και πάλι που συνεχίζετε να ασχολείστε μαζί μου σε τόσα πολλά διαφορετικά θέματα. Μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο ενδιαφέροντες ας πούμε;

ΠΟΥΤΙΝ: Σίγουρα. Είμαι ανοιχτός στα περισσότερα θέματα.

TUCKER: Ας αγγίξουμε την κλιματική αλλαγή. Εξακολουθεί να προωθείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Ποια είναι η θέση σας;

ΠΟΥΤΙΝ: Η ανθρωπότητα δεν είναι καν πολιτισμός τύπου 1 στην κλίμακα Καρντάσεφ. Εάν δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το ενεργειακό δυναμικό του πλανήτη, πώς μπορούμε να ελέγξουμε το κλίμα;

TUCKER: Σας απασχολεί τουλάχιστον;

ΠΟΥΤΙΝ: Με απασχολούν περισσότερο τα πραγματικά ζητήματα. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι ένα από αυτά. Η Γη κάνει αρκετά καλή δουλειά ρυθμίζοντας τον εαυτό της. Και αν η Σιβηρία ζεσταθεί λίγο τόσο το καλύτερο. Περισσότερες γεωργικές εκτάσεις για τη Ρωσία.

ΤΑΚΕΡ: Αλλά τι θα έλεγες στους αληθινούς πιστούς που είναι πεπεισμένοι ότι οδεύουμε προς την καταστροφή;

ΠΟΥΤΙΝ: Θα τους έλεγα ότι ανησυχούν για την κλιματική αλλαγή είναι σαν να παραπονιούνται για τον καιρό. Αν δεν σας αρέσει το κλίμα, μετακινηθείτε. Εάν ανησυχείτε για τον καιρό, πάρτε μια ομπρέλα.

TUCKER: Σε αυτές τις γραμμές, πώς βλέπετε το κίνημα των τρανσέξουαλ;

ΠΟΥΤΙΝ: Είναι ενδιαφέρον για μένα ότι όλα τα πράγματα που συνήθιζαν να γίνονται στόχος εκβιασμού είναι πλέον τιμητικές κονκάρδες. Στη Ρωσία δεν υπάρχουν νόμοι σε καμία περίπτωση, αλλά σίγουρα δεν εξαναγκάζουμε τα παιδιά μας σε αυτό.

TUCKER: Η Ρωσία έχει επικριθεί για τους νόμους της για τους ομοφυλόφιλους και ως μη φιλική προς την LGBTQ+.

ΠΟΥΤΙΝ: Έχουμε νόμους που προστατεύουν τα παιδιά μας. Και δεν ντύνουμε τις πρεσβείες μας με σημαίες ουράνιου τόξου. Αυτό είναι σωστό. Διαφορετικά δεν επεμβαίνουμε στην ιδιωτική ζωή των ενήλικων πολιτών.

TUCKER: Ακολουθείς τα αμερικανικά αθλήματα; Πρόκειται να έχουμε το Super Bowl.

ΠΟΥΤΙΝ: Μάλιστα, ναι. Η Ρωσία είναι ένα μεγάλο αθλητικό έθνος. Φιλοξενήσαμε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο αρκετά πρόσφατα. Μας αρέσουν όλα τα αθλήματα.

TUCKER: Τι πιστεύεις για το αμερικανικό ποδόσφαιρο;

ΠΟΥΤΙΝ: Είναι ένα ενδιαφέρον άθλημα. Γιατί όμως το λέτε ποδόσφαιρο όταν η μπάλα παίζεται σχεδόν πάντα με τα χέρια; Φαίνεται επίσης άσκοπα βίαιο μερικές φορές.

TUCKER: Αυτό είναι αλήθεια. Θα παρακολουθείτε;

ΠΟΥΤΙΝ: Το παιχνίδι δεν θα προβληθεί στη Ρωσία.

TUCKER: Ούτε τότε θα προλάβεις να δεις την Taylor Swift;

ΠΟΥΤΙΝ: Όχι. Μας δόθηκε αναβολή.

TUCKER: Σας ευχαριστώ Πρόεδρε Πούτιν για τον χρόνο σας.

ΠΗΓΗ: https:// bestnewshere.com/nuke-bombshell -tucker-carlsons-exclusive-interview-with-president-vladimir-putin-in-moscow-full-transcript-released/

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,571


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα