Με βάση τα χαρακτηριστικά και τα όσα πιστεύουν οι Εβραίοι οφείλουμε εμείς να γνωρίζουμε πως πραγματικά διανύουμε τα χρονια της Αποκαλύψεως του Ιωάννη !

Με βάση τα χαρακτηριστικά και τα όσα πιστεύουν οι Εβραίοι οφείλουμε εμείς να γνωρίζουμε πως πραγματικά διανύουμε τα χρονια της Αποκαλύψεως του Ιωάννη !

8 Ιανουαρίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,028
Μοίρασέ το

 

Η αλήθεια και η σειρά των όσων θα επακολουθήσουν θα πρέπει να μας κρατούν ενωμένους και σε εγρήγορση !!!

Όλα δείχνουν πως με την είσοδο της καινούργιας χρονιάς, μπήκαμε στα τριάμισι χρόνια της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ…

Δεν ήταν τυχαίες οι αναφορές μου στη χθεσινή συνέντευξή μου… εδώ

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πριν παρέλθει αυτός ο χρόνος θα ήθελα να κάνω μια αναφορά σε αυτό που προσωπικά πιστεύω ότι θα συμβεί μέσα στο 2024 , και που θα έχει να κάνει με ένα νέο πρόσωπο σχετικά μικρής ηλικίας , ο οποίος θα ξεπροβάλει από τις τάξεις του Ο.Η.Ε , και στον οποίον πολύ μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού θα εναποθέσει όλες του τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο !!!
Ίσως για κάποιους αυτός ο φέρελπις νέος να πληρεί και τα κριτήρια ενός νέου Μεσσία!
Όμως ας τα πάρουμε όλα από την αρχή !
Η λέξη Μεσσίας και η επικείμενη εμφάνισή του έχουν κεντρική θέση στην Ιουδαϊκή θρησκεία. Μεσσίας (Mašíah ή Moshiah, מָשִׁיחַ, στα εβραϊκά), σημαίνει ο «χρισμένος από τον Θεό» !
Ο Μεσσίας, για τους Ιουδαίους θα είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, που θα οδηγήσει τον Εβραϊκό λαό, αλλά και όλη την ανθρωπότητα στην «μεσσιανική περίοδο», μια εποχή ευημερίας, «Παγκόσμιας ειρήνης», αλλά και «θαυμάτων» !!!!
Το Ταλμούδ αναφέρει ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί σε μία περίοδο που η γενιά που θα ζει θα αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα, «σαν ένα ποτάμι από προβλήματα». Πιστεύω πως και αυτό θα πρέπει να σας λέει κάτι !!!!
Στις «13 Αρχές της Πίστης» του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού, αναφέρεται (12η Αρχή): «Πιστεύω με πλήρη πίστη στον ερχομό του Μεσσία. Και αν ακόμα καθυστερήσει, θα περιμένω την άφιξή του με κάθε μέρα» !
Στο σύνολό του ο Ιουδαϊκός λαός, ως γνωστόν, απέρριψε τον Ιησού Χριστό, ως Μεσσία. (Το Ταλμούδ, περιέχει πλήθος απαξιωτικών και δυσφημιστικών αναφορών για τον Χριστό, τον οποίον ονομάζει μάγο, αμαρτωλό, ότι εξαπάτησε τον λαό κλπ).
Το Ταλμούδ, αναφέρει επίσης, ότι η εμφάνιση του Μεσσία θα γίνει πριν το εβραϊκό έτος 6000 και τώρα το έτος που θα διανύσουνε σε λίγες ώρες αντιστοιχεί στο ιουδαϊκό έτος 5785 !!!
Οι Εβραίοι δεν πιστεύουν ότι ο Ιησούς ήταν θεάνθρωπος, ο Υιός του Θεού, ή ο Μεσσίας που ήταν προφητευμένος στις εβραϊκές γραφές.
Τον θεωρούν ως ένα “ψεύτικο Μεσσία”, που σημαίνει κάποιον που ισχυρίστηκε (ή που οι οπαδοί του υποστήριξαν γι’ αυτόν), ότι είναι ο Μεσσίας, αλλά που τελικά δεν πληρούσε τις απαιτήσεις που απαιτούν οι εβραϊκές πεποιθήσεις !!!
Σύμφωνα λοιπόν με τις Εβραϊκές γραφές και το Ιουδαϊκό πιστεύω, ο αληθινός Μεσσίας, πρέπει να πληρεί τις ακόλουθες απαιτήσεις !
Πρέπει να είναι ένας οξυδερκής Εβραίος με καταγωγή από τον οίκο του βασιλιά Δαβίδ !
Να είναι ένα συνηθισμένο ανθρώπινο ον (και όχι «Υιός του Θεού») !
Να φέρει την ειρήνη στον όλον τον κόσμο !
Να συγκεντρώσει όλους τους Εβραίους πίσω στο Ισραήλ !
Να ξανακτίσει τον αρχαίο Ναό στην Ιερουσαλήμ κοινώς τον Ναό του Σολομώντος !
Και να ενώσει την ανθρωπότητα στη λατρεία του Εβραϊκού Θεού και τη τήρηση της Τορά !
Με βάση τα χαρακτηριστικά και τα όσα πιστεύουν οι Εβραίοι οφείλουμε εμείς να γνωρίζουμε πως πραγματικά διανύουμε τα χρονια της Αποκαλύψεως του Ιωάννη !
Λυπάμαι που αναφέρομαι σε αυτά λίγες ώρες πριν τον ερχομό του νέου έτους όμως η αλήθεια και η σειρά των όσων θα επακολουθήσουν θα πρέπει να μας κρατούν ενωμένους και σε εγρήγορση !!!
Με αυτήν την παρότρυνση θα ήθελα να σας ευχηθώ από πλευράς μου , ο ερχομός του νέου έτους να φέρει υγεία , και πίστη σε κάθε τη που νιώθεται εσείς προσωπικά , ότι μπορεί να μας οδηγήσει όλους μαζί ενωμένους , να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση , μιας και πιστέψτε με θα είναι πολλές !!!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,028


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα