Με ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ τροποποιούν τον καιρό, ψεκάζουν ασθένειες και τελειώνουν την ανθρωπότητα...

Με ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ τροποποιούν τον καιρό, ψεκάζουν ασθένειες και τελειώνουν την ανθρωπότητα...

25 Νοεμβρίου, 2022 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:936
Μοίρασέ το

Θα γίνει του «ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ» – Τι ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος

«ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ», λένε τα ΜΜΕ

 

 

 

 

Όχι, ο καιρός δεν τρελλάθηκε όπως λένε πολλοί…

Τον τρέλλαναν οι ψυχοπαθείς της Λαζάρειας Λέπρας, που κυβερνούν τον κόσμο μας και τα εγχώρια πολιτικά και λοιπά πιόνια τους…

Από το 1970 και μετά, ο καιρός άλλαξε παγκοσμίως…

Από τότε ξεκίνησαν οργανωμένα οι ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ…

Μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να δει τι έρχεται;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προειδοποιούν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ.
Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά…

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε ένα πενταετές σχέδιο έρευνας για την «κλιματική παρέμβαση», χρησιμοποιώντας, όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, πρακτικές γεωμηχανικής για την καταπολέμηση της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής.

Αναφέρει το ρεπορτάζ, το οποίο παρατίθεται δημοσιογραφικά:

 

«Στον Νόμο περί Ενοποιημένων Πιστώσεων του 2022, το Γραφείο Επιστήμης και Τεχνολογικής Πολιτικής του Λευκού Οίκου (OSTP), σε συντονισμό με τις σχετικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες, έλαβε εντολή από το Κογκρέσο να αναπτύξει μια πενταετή – «επιστημονική αξιολόγηση των ηλιακών και άλλων ταχέων κλιματικών παρεμβάσεων στο πλαίσιο των βραχυπρόθεσμων κλιματικών κινδύνων και κινδύνων», δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Η γεωμηχανική, ένα σύστημα τεχνικών τροποποίησης του κλίματος, έχει απορριφθεί από τις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης ως θεωρία συνωμοσίας παρά την πρακτική που ισχύει εδώ και δεκαετίες.

Όπως γράφει το Daily Beast σε άρθρο με τίτλο «Ο Λευκός Οίκος το παραδέχεται: Ίσως χρειαστεί να μπλοκάρουμε τον ήλιο για να σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή»:

Στις 13 Οκτωβρίου, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι χρηματοδότησε ένα  πενταετές σχέδιο έρευνας  σε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προτάσεις για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής: την  γεωμηχανική ή τις τεχνολογίες και τις καινοτομίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τεχνητή τροποποίηση του κλίματος.

Η έκθεση θα είναι αφιερωμένη ειδικά σε μια μορφή γεωμηχανικής γνωστή ως διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτή είναι μια τεχνική που ουσιαστικά περιλαμβάνει τον ψεκασμό λεπτών αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα για να αντανακλά το ηλιακό φως μακριά από την Γη. Η ιδέα είναι ότι, μόλις αντανακλάται, θα υπάρχει λιγότερη θερμότητα και οι θερμοκρασίες θα πέφτουν.

Η μόνη περίεργη υποσημείωση που δεν αναφέρεται σε αυτό το άρθρο είναι ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διεξάγει ήδη ενεργά έργα γεωμηχανικής εδώ και πολλά χρόνια.

Ο πρώην διευθυντής της CIA John Brennan το 2016 καυχιέται για την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνική γεωμηχανικής της κυβέρνησης που ονομάζεται Stratospheric Aerosol Injection (SAI), η οποία περιλαμβάνει «σπορά της στρατόσφαιρας με σωματίδια που αντανακλούν την θερμότητα του ήλιου με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι ηφαιστειακές εκρήξεις».

Με άλλα λόγια, η στρατηγική απελευθέρωση αυτού που πολλοί αναφέρουν ως «chemtrails» στην ατμόσφαιρα.

«Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει τις αυξήσεις της παγκόσμιας θερμοκρασίας, μειώνοντας ορισμένους κινδύνους που σχετίζονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και παρέχοντας στην παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα. Αυτή η διαδικασία είναι επίσης σχετικά φθηνή», είπε ο Μπρέναν κατά τη διάρκεια διάσκεψης του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

 

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην διευθυντής της CIA υπογράμμισε ανοιχτά το SAI, το YouTube, ωστόσο, έχει τοποθετήσει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης κάτω από το βίντεο επιμένοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια πρακτική.

 

 

 

Όπως σημείωσε η Daily Beast, η παράξενη πρακτική τροποποίησης του καιρού «δεν έρχεται χωρίς κίνδυνο», όπως η παγκόσμια απώλεια καλλιεργειών, ισχυρότερες καταιγίδες, ακόμη και η εξάπλωση ασθενειών.

 «Οι κριτικοί της γεωμηχανικής προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να έχει ακούσιες συνέπειες που θα εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου, όταν ψεκάζετε αερολύματα στην ατμόσφαιρα, αυτά θα εξαπλωθούν. Τα αποτελέσματα θα ήταν αισθητά  παντού  , ανεξαρτήτως από το πού ψεκάζατε αρχικά. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα φαινόμενο πεταλούδας καταστροφικών γεγονότων», ανέφερε το Beast.

«Για παράδειγμα, οι θερμοκρασίες θα μπορούσαν να πέφτουν τόσο χαμηλά που να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια σοδειάς. 

Οι αλλαγές στην ατμόσφαιρα θα μπορούσαν επίσης να εντείνουν τα καιρικά φαινόμενα όπως οι καταιγίδες. 

Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι η ηλιακή γεωμηχανική θα μπορούσε ακόμη και να  μεταδώσει ασθένειες .»

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 936


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα