Με εβραίους έχομε να κάνομε. ΟΧΙ με ανθρώπους.

Με εβραίους έχομε να κάνομε. ΟΧΙ με ανθρώπους.

7 Νοεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:573
Μοίρασέ το

 

ΟΥΔΕΠΟΤΕ αυτή η φάρα χρησιμοποίησε την Αλήθεια σε οποιαδήποτε έκφανση της παρουσίας της επάνω στη γη.

 

ΑΥΤΑ είχα να πω, έχοντας πλήρη επίγνωση των μέσων των όπλων και της σκατοψυχιάς αυτών, που σήμερα ελέγχουν τα έθνη, κρατώντας απο τα καρύδια και απο τα εγκλήματα τους, τους διορισμένους αχυράνθρωπους σε ρόλους κυβερνήσεων.

 

 

Αντί σχολίου, παραθέτω την παρακάτω εύστοχη εικόνα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΤΡΟΜΑΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ…
ΗΡΘΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ !
Η ΣΟΥΠΕΡΙΟΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ.
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.
Γιατί απλά όλα αυτα είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας σχιζοφρενών σιωνιστών και όλες οι εικόνες που δίνουν στη δημοσιότητα είναι είτε φωτοσοπιές, είτε στην καλύτερη, προιόντα εικονικής πραγματικότητας.
Και δε χρειάζεται να ανοίξουμε το κεφάλαιο περί εικονικής πραγματικότητας, τη χρησιμοποιούν εδώ και κάτι δεκαετίες σε πολλές εφαρμογές, αλλά κρατείται μακριά απο την ευρεία δημοσιότητα.
Όπως και πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα που παραμένουν μυστικά για την ώρα που θα τα χρειαστούν, αφού η επιστήμη έπαψε προ πολλού να υπηρετεί τον άνθρωπο και έγινε δουλικό των μισάνθρωπων παιδιών του σατανά.
Σε λίγο θα μας πουν οτι εμφανίστηκε η λίμνη Σουπέριορ στα Κάτω Πετράλωνα και οι μάζες θα τρέχουν να ψαρέψουν σολωμούς καναδέζικους.
Και όταν το θεωρήσουν σκόπιμο, θα γεμίσουν τον ουρανό ιπτάμενους δίσκους και θα κατεβαίνουν πράσινα γουρλομάτικα ανθρωπάκια, αδερφάκι του Κούλη ζαβλακούλη των Μητσοτάκηδων.
Όλα αυτα, απο μακριά βέβαια. Γιατι αν πας κοντά, θα περάσεις απο μέσα τους αφού δεν θα είναι παρά αέρας χρωματιστός.
Οι τεχνολογίες υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, δεν είναι επιστημονική φαντασία
Οσο για το… HAARP μη χέσω, ουδέποτε πίστεψα σ αυτη την παραμύθα. Αφού η μέθοδος αυτών των ερπετών, πάει απο το ένα παραμύθι στο άλλο με απόλυτο σκοπό την τρομοκρατία το χάος και τον πλήρη έλεγχο.
Προσπαθούν λυσσαλέα να αναπαράγουν τα επιτεύγματα του Νίκολας Τέσλα, αλλά συνεχώς τρώνε τα μούτρα τους γιατί ο Νίκολας μόλις είδε με τι ερπετά έχει να κάνει, έκαψε όλα τα σχέδια μαζί με τον πύργο των πειραμάτων του.
Όταν έβαλαν το βρωμιάρη τους τον πρώτο ανήπλυτο και αχτένιστο τον Αινστάιν να κάνει την τηλεμεταφορά του Τέσλα, έφαγαν τέτοιο λούκι και παλούκι, που ακόμα το φυσούν και δεν κρυώνει. Το αποσιώπησαν και εξαφάνισαν το όνομα του επιστήμονα τους απο το γεγονός για να μην του χαλάσουν τη βιτρίνα που του έφτιαξαν με τις κλεμένες θεωρίες.
Με εβραίους έχομε να κάνομε.
ΟΧΙ με ανθρώπους.
Όλα αυτα όπως οι αποστολές στο φεγγάρι σε σκηνοθεσία Στάνλεη Κιούμπρικ, όπως η ιστορία του Λάντεν που διαπέρασε με το αεροπλάνο τους δίδυμους πύργους, το αφήγημα κόβιντ, όπως οι αλήθειες των θανατηφόρων εμβολίων, της κλιματικής αλλαγής, του διοξειδίου του κάρβουνου, την τεχνητή νοημοσύνη, αύριο θα μας δείχνουν στον ουρανό εισβολή εξωγήινων……
Δεν είναι παρά μέσα, όπλα μαζικού ψυχολογικού πολέμου με παράλληλες πολλαπλές χρήσεις.
Μια διαρκής μέσα στο χρόνο επιχείρηση τρομοκρατίας και καναλιζαρίσματος των μαζών για την τελική εδραίωση του ερπετού και τον πλήρη έλεγχο όλων.
ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΨΕΜΑΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ?
Σκηνοθέτης σεναριογράφος και παραγωγός ήταν και είναι, ο Μέγας σατανιστής, βρωμιάρης και μισάνθρωπος της γης.
Και όπως ο αφέντης του ο σατανάς, έτσι κι αυτός χρησιμοποιεί ως όπλα το ψέμα και τον τρόμο.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ αυτή η φάρα χρησιμοποίησε την Αλήθεια σε οποιαδήποτε έκφανση της παρουσίας της επάνω στη γη.
Βγάζει σπυράκια στη θωριά της, όπως ο διάβολος με τον αγιασμό.
ΑΥΤΑ είχα να πω, έχοντας πλήρη επίγνωση των μέσων των όπλων και της σκατοψυχιάς αυτών, που σήμερα ελέγχουν τα έθνη, κρατώντας απο τα καρύδια και απο τα εγκλήματα τους, τους διορισμένους αχυράνθρωπους σε ρόλους κυβερνήσεων.
Μεγάλοι άνθρωποι και όχι εβραίοι είμαστε.
Είναι ντροπή να σφήνουμε μια σκατόφαρα αποδιωκτέα μέσα στους αιώνες απο όλους τους ηγεμόνες της γης, να καναλιζάρει τον άρχοντα Νου, με τον οποίο επικοινωνούμε με το Θεό και εξισοροπούμε τα της προσωπικότητας μας, στα γήινα.
Καλή περίσκεψη, με ανάταξη συνειδήσεων και πάνω απ όλα,
Περιφρούριση με κάθε μέσο και κάθε κόστος, του Αρχοντα Νου.
Του μεγάλου εαυτού, της προσωπικότητας μας.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ

 

 

Πηγή

Προβολές : 573


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα