Με επιστολή – καταπέλτη «αποκήρυξαν» τα 3 αδέρφια του τον «μπροστινό» του Κασιδιάρη π. εισαγγελέα Αναστάσιο Καννελλόπουλο!

Με επιστολή – καταπέλτη «αποκήρυξαν» τα 3 αδέρφια του τον «μπροστινό» του Κασιδιάρη π. εισαγγελέα Αναστάσιο Καννελλόπουλο!

5 Απριλίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:729
Μοίρασέ το

 

 

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τις επιλογές του. Είναι αντίθετες με τα δημοκρατικά μας πιστεύω».

 

 

 

 

Βρε τι promotion είναι αυτό που γίνεται, προκειμένου να μπει στην βουλή του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

 

Βρε τους… “Ντάλτον”…

Θα μπει, παίδες… και θα μπει με το ποσοστό που θα του δώσει Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ, και θα είναι άσχετο του αριθμού των ψήφων…
Θα γελάσουμε πολύ με τα όσα θα δούμε στην επόμενη βουλή της συγκυβέρνησης… θυμηθείτε τα λόγια μου…
Έχουν να πέσουν μάσκες… που θα τρίβετε τα μάτια σας…
Καλλιόπη Σουφλή


Την έντονη αντίδραση της οικογένειάς του προκάλεσε η απόφαση του Αναστάσιου Κανελλόπουλου να παραστήσει τον «μπροστινό» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.


Δήλωση με την οποία αποδοκιμάζουν την απόφαση του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, δημοσίευσαν τρία αδέλφια του. 

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτριος Κανελλόπουλος είναι επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Θεόδωρος είναι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ενώ και ο Αθανάσιος είναι δικηγόρος στον Αρειο Πάγο.

Αναλυτικά, στη δήλωση των αδελφών του Αναστάσιου Κανελλόπουλου αναφέρεται:

«Προς ενημέρωση όλων, σε σχέση με την επιλογή του αδερφού μας, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, που αποτελεί αντικείμενο δημοσιογραφικού σχολιασμού, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα κατωτέρω:

Οι δημοκρατικές μας πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας και η μακρόχρονη, θετική και επωφελής, διαδρομή μας στην κοινωνία, είναι γνωστό σε όλους, όσους γνωρίζουν τις δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις και απόψεις μας, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις πρόσφατες πολιτικές πρωτοβουλίες και επιλογές του αδερφού μας.

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε εμμέσως τις σκέψεις και επιλογές του να δραστηριοποιηθεί πολιτικά με τον τρόπο που αναφέρεται στα πρόσφατα δημοσιεύματα, του γνωστοποιήσαμε ευθέως τις αντιρρήσεις μας, με την ελπίδα αποτροπής του. Όταν οι επιλογές του αυτές δημοσιοποιήθηκαν, αποτελώντας αντικείμενο δημοσιογραφικής ενημέρωσης, εκφράσαμε εκ νέου, με κάθε δυνατό τρόπο, την πλήρη αντίθεσή μας.

Με δεδομένη όμως την έκταση που έχουν ήδη λάβει τα σχετικά δημοσιεύματα, και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, είτε εκ πλάνης είτε συνειδητά, ότι ταυτιζόμαστε με επιλογές που είναι αντίθετες προς τα δημοκρατικά μας πιστεύω, οφείλουμε και δια της παρούσης μας, να εκκαθαρίσουμε τη θέση μας δημοσίως προς τούτο, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχουμε καμία σχέση με επιλογές που συναντούν τη ρητή μας διαφωνία.

Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις, ούτε δικαιολογεί αντίστοιχες κρίσεις και συλλογισμούς.

Αθήνα, 5 Απριλίου 2023

ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ

1. Δημήτριος Κανελλόπουλος, επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
2. Θεόδωρος Κανελλόπουλος, εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
3. Αθανάσιος Κανελλόπουλος, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο».

 

Πηγή

Προβολές : 729


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα