Με πλαστή σφραγίδα του ΚΕΠ και ανύπαρκτο υπάλληλο που υπογράφει η «συγνώμη» του 16χρονου στον Πάτερ Αντώνιο!

Με πλαστή σφραγίδα του ΚΕΠ και ανύπαρκτο υπάλληλο που υπογράφει η «συγνώμη» του 16χρονου στον Πάτερ Αντώνιο!

16 Νοεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:580
Μοίρασέ το

Οι μεθοδεύσεις μιας άγνωστης (;) σπείρας παραδικαστικού για να πέσει στα μαλακά ο κατηγορούμενος για ασέλγεια ανηλίκων Ιερέας.

 

 

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς η σφραγίδα επικύρωσης της επιστολής ανασκευής του 16χρονου είναι πλαστή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης.

Μάλιστα ανύπαρκτος είναι και ο υπάλληλος ο οποίος φέρεται να υπέγραψε την επιστολή ανασκευής, 
Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.

Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων.

Να θυμίσουμε πως υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο ένας εκ των νεαρών που κατηγορεί τον Πατέρα Αντώνιο ανασκεύασε τα όσα είπε, ωστόσο ο δικηγόρος του αλλά και η μητέρα του το διέψευσαν άμεσα.

 
Είναι προφανές ότι με όλα αυτά η θέση του κατηγορουμένου Ιερέα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αφού η επιστολή αυτή αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Ποιοι την υπέγραψαν, την πλαστογράφησαν και προσπάθησαν να ξεγελάσουν την δικαιοσύνη ;

 

 

Πηγή

Προβολές : 580


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα