ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ “ΟΤΑΝ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ”!!! ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ “ΟΤΑΝ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ”!!! ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

14 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,191
Μοίρασέ το

 

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Μετά την κατάντια του στρατού και τις εικόνες πλήρους διάλυσης νομίζω ότι δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να τους πιστέψουμε…

Φανταστείτε να ισχυριστούν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κίνδυνο για να σας απομονώσουν ή να σας οδηγήσουν σε κάποιο “καταφύγιο”…
Το ζήσαμε εν μέρει με την ψευτοπανδημία… Είναι μέρος του σχεδίου και υπάρχει στο σενάριο…
Και επειδή αυτό το σενάριο προωθούν και προσπαθούν να επιβάλουν…
ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!
ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!
Ή…
Ακολουθήστε τις οδηγίες τους προς τα κρεματόρια…”

 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονος πως από τα μηνύματα που παίρνω από διάφορους δήμους της χώρας, , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ… ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Προτείνω να απαιτήσετε εγγράφως από τις δημοτικές αρχές, και τους αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας, που το κωλοβαράνε, να διοργανώσουν ασκήσεις ενημέρωσης των δημοτών, για περιπτώσεις ΣΕΙΣΜΩΝ – ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ – ΠΟΛΕΜΟΥ – ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

Με τους γειτόνους σας, κάντε μικρές ομάδες επιβίωσης…

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ… ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

 

Το ζουμί της είδησης νομίζω ότι ειναι αυτό:

“Ως προς το 112, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατατεθεί στη βουλή σχετικό νομοσχέδιο που θα προβλέπει μεγαλύτερες αρμοδιότητες στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, το υπουργείο θα έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει προληπτικά ή έκτακτα μέτρα σε κεντρικό επίπεδο, ενώ του ανατίθεται και ο συντονισμός των υπηρεσιών στη διάρκεια κρίσεων.

Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα μέσω του 112, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας να απαγορεύει την κυκλοφορία, να αναστέλλει εκδηλώσεις και την υποχρέωση μετάβασης των εργαζομένων στις δουλειές τους, να ανακαλεί άδειες, να επιτάσσει μηχανήματα, να κλείνει σχολεία κ.α.”

 

 

Πρόκειται για την προσπάθεια εφαρμογής της χούντας μέσω του συγκεκριμένου υπουργείου απάτης με πρόσχημα ό,τι τους κατέβει…!

Όλα τα υπόλοιπα στο άρθρο είναι οι σάλτσες για να κρυφτεί αυτό!!!

Όλα τα υπόλοιπα που περιγράφονται δείχνουν ότι ή μας δουλεύουν (και φυσικά προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα) ή είναι τόσο άσχετοι που είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

 

 

Μας λέει ότι κάποιοι (που δεν τους ξέρουμε!) κάνουν ασκήσεις ώστε αν ηχήσουν οι σειρήνες θα ξέρουν πού θα πάνε για να πάρουν εντολές και τότε θα τους αποκαλύψουν τα απόρρητα (!) καταφύγια που (ισχυρίζονται) ότι υπάρχουν και είναι πανέτοιμα και εξοπλισμένα!!!

 

 

Μετά την κατάντια του στρατού και τις εικόνες πλήρους διάλυσης νομίζω ότι δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να τους πιστέψουμε…

 

Έστω οτι αυτό ισχύει…

 

Μας λένε ότι στα καταφύγια (για την Αθήνα) η χωρητικότητα είναι μεταξύ 280.000 και 360.000 ! Δηλαδή υπάρχει ένα νούμερο με απόκλιση 80.000 ατόμων!!! Αυτή η απόκλιση πώς προκύπτει σε κάτι πλήρως “οργανωμένο” και έτοιμο μόνο αυτοί το ξέρουν… Σκεφτείτε 80.000 περισσότερα άτομα που χρειάζονται φαγητό, νερό, χώρο διαμονής κλπ!!!

 

Ας το προσπεράσουμε και αυτό…

 

Πόσα εκατομμύρια κατοίκους έχει η Αθήνα; Ας υποθέσουμε 4 (κανονικά μιλάμε για πάνω απο 5)!
Δηλαδή στα καταφύγια δεν χωράει ούτε το 10% των κατοίκων!!!

 

 

Πώς θα γινει η επιλογή; Ποιος θα την κάνει; Με ποια κριτήρια; Ποιος θα παιξει τον “θεό”;

 

 

Αυτοί που “εκπαιδεύονται” (που κανείς δεν τους ξέρει) πότε θα γινουν γνωστοί και γιατί την ώρα του κινδύνου θα εμπιστευθείς οποιονδήποτε και όχι το μυαλο σου και το ένστικτο σου;

Σε μια ανοργάνωτη αποικία που κυβερνιεται από κανονική μαφία και το μόνο που λειτουργεί είναι η κλοπή του δημόσιου χρήματος και το ξέπλυμα;

Σε μία αποικια που ο βασικός εχθρός κάθε νοήμονα πολίτη είναι το πολιτικοδικαστικό καθεστώς;

Σε μία αποικία που το καθεστώς λειτουργεί σε πλήρη ασυδοσία και κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τη ζωή και την ηρεμία των κατοίκων, ποιος νοήμων θα εμπιστευθεί οποιονδήποτε εμφανιστεί ως ο υπεύθυνος του καθεστώτος για την “σωτηρία” του;

 

 

Πάμε και στο ωραίο περί ιδιωτικών χώρων που πρέπει να εκκενωθούν…!
Ποιοι είναι αυτοί που εχουν ενημερωθεί για τη χρήση του χωρου τους σε μία τετοια κατάσταση; Υπαρχουν κάποιοι που έχουν επιλεγεί και βρίσκονται και αυτοί σε καθεστώς “απορρήτου”;

 

Άντε ας το καταπιούμε…

Αυτή η μετακόμιση εντός 24 ωρών πώς και πότε θα γίνει;
Με την κήρυξη του πολέμου, όταν ηχήσουν οι σειρήνες ή …
Διότι για να γίνει ένας βομβαρδισμός χρειάζονται λιγα λεπτά!
Κάντε το εικόνα και βγάλτε τα συμπερασματά σας…

 

 

Πάμε στο (κατ’ εμέ) σοβαρό που στήνεται με πρόσχημα την “ανάγκη ” λόγω κάποιας “κρίσης” … (Αυτό κρύβεται στις παραγράφους που εβαλα στην αρχη)

 

Το “δικαίωμα” κάποιου μαλάκα υπουργού η κυβερνητικού παράγοντα να παρεμβαίνει στη ζωή σου και να σου ΕΠΙΒΑΛΕΙ με οποιαδήποτε πρόφαση τι θα κάνεις, αν θα βγεις απο το σπίτι και αν θα εχεις το δικαίωμα ΕΣΥ να αποφασίζεις για τη ζωή σου ως ενήλικας που παίρνει αποφάσεις…

 

Το να μας υποβιβάζουν σε άνοα όντα που χρειάζονται καθοδήγηση και εντολές τρίτων για να λειτουργήσουν!!!
Και αυτό να ορίζεται από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που έπρεπε ήδη να εκτίουν ποινή στο πιο βαθύ μπουντρούμι…

 

Φανταστείτε να μην υφίσταται καν ο “κινδυνος” που θα σκαρφίζονται αφού παράλληλα επιδιώκεται η φίμωση κάθε αντίθετης άποψης και φωνής με το πρόσχημα της “παραπληροφόρησης”!

 

Φανταστείτε να ισχυριστούν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κίνδυνο για να σας απομονώσουν ή να σας οδηγήσουν σε κάποιο “καταφύγιο”…

 

Το ζήσαμε εν μέρει με την ψευτοπανδημία… Είναι μέρος του σχεδίου και υπάρχει στο σενάριο…

 

Και επειδή αυτό το σενάριο προωθούν και προσπαθούν να επιβάλουν…

 

 

 

ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!
ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!
Ή…
Ακολουθήστε τις οδηγίες τους προς τα κρεματόρια…

 

 

Υ.Γ. Για μια τέτοια κατάσταση οι πολίτες πρέπει να είναι ενημερωμένοι εκ των προτέρων !

 

Γνωρίζουν πού θα κατευθυνθούν, πού βρίσκονται τα καταφύγια και σε ποιο καταφύγιο, ανά περιοχή θα πάνε…

 

Γίνονται εκ των προτέρων ασκήσεις με τη συμμετοχή των κατοίκων, ώστε να έχουν αρκετή ψυχραιμία και να μην πανικοβληθούν σε μία τέτοια κατάσταση !

Όλων των κατοίκων! Τα καταφύγια εχουν προβλεφθεί και είναι εξοπλισμένα για το σύνολο των κατοίκων!!!

 

 

Υ.Γ. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην πέφτουμε θύματα της απόπειρας εκφοβισμού!

 

Αν το καλοσκεφτείτε θα συνειδητοποιήσετε ότι από την ψευτοπανδημία και μετά παίζουν τα ρέστα τους για να κρατήσουν τον κόσμο σε μία διαρκή κατάσταση φόβου για τα πάντα!

 

Αντί να μετατρέπεστε σε φοβικούς και υπάκουους δούλους που ακολουθούν τυφλά και πιστά εντολές της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, γίνετε ενήλικες με αυτοπεποίθηση και αντιμετωπίστε τους ως αυτό που είναι… Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΕΧΘΡΌΣ που πρέπει να εξολοθρευτεί!

 

Απομονωστε τους από τη ζωή σας…

Κλείστε τον μηχανισμό της προπαγάνδας τους…

Μηδενική ακρόαση και αναπαραγωγή!

 

Αντί να σας φιμώσουν… ΦΙΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

 

Αντί να σας τρομάζουν… ΓΙΝΕΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!

 

Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά…

 

Αντί να σας κλειδώσουν στα σπίτια σας και εξω από την ζωή, ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ και αφήστε τους στην εικονική πραγματικοτητά τους μέχρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν!!!

 

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ( και η εβραιοσιωνιστική παρέα τους…)!

 

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,191


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα