με τίποτα λιγότερο απ’ όσο αξίζεις... (3 βίντεο και μια ταινία)

με τίποτα λιγότερο απ’ όσο αξίζεις... (3 βίντεο και μια ταινία)

22 Οκτωβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 166 προβολές ( Μέτρηση έως 14:41:05 )

 

Όσο περνούν τα χρόνια, ωριμάζεις…γεμίζεις εμπειρίες…

με τίποτα λιγότερο απ’ όσο αξίζεις... (3 βίντεο και μια ταινία)

… διαμορφώνεις τις αρχές και τις αξίες σου …μαθαίνεις να μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο απ’ όσο αξίζεις…

Άρτια δομημένα τα “ΘΕΛΩ” σου, στο μυαλό και στο συναίσθημά σου, γίνονται λέξεις που μ’ αυτές εκφράζεσαι, χωρίς περιτύλιγμα…

… γιατί κανένα περιτύλιγμα δεν κρύβεται κάτω απ΄ αυτό που πραγματικά πόθησες…


Καλησπέρα… τα πράγματα είναι απλά… όταν έχεις πάρει το μάθημα της ζωής, δεν συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν σου αξίζει, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι αυτό που ονειρεύεσαι.

Καλλιόπη

 

μουσικά απογεύματα… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

(Visited 165 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΠΟΙΗΣΗ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το