Με την ψευτοπανδημία συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρωπότητα σε πλανητικό επίπεδο από καταβολής κόσμου. Είναι όλα τα κόμματα μαζί με την δικαστική εξουσία συνένοχοι στο έγκλημα!!!

Με την ψευτοπανδημία συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρωπότητα σε πλανητικό επίπεδο από καταβολής κόσμου. Είναι όλα τα κόμματα μαζί με την δικαστική εξουσία συνένοχοι στο έγκλημα!!!

25 Αυγούστου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:732
Μοίρασέ το

 

Οι συνέπειες του εγκλεισμού. Όλοι έξω | Ντοκιμαντέρ

 

Οι καραντίνες ή lockdown, όπως είναι η λέξη που μάθαμε και εμπεδώσαμε κατά κόρον, κατά την διάρκεια της ψευτοπανδημίας του κορονοίού, ήταν το μεγαλυτερο ψυχολογικο πείραμα που έγινε παγκοσμίως…

Το πρώτο συμπέρασμα που βγηκε απ’ αυτό το πείραμα ήταν πως… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ…

Η ορθη σκέψη και η ορθή επιστήμη, μπήκαν στην άκρη… επικράτησε η παράνοια και η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

Τα πρώτα αποτελέσματα τα ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια… αυτά είναι τα βραχυπρόθεσμα… γιατί τα μακροπρόθεσμα δεν τα έχουμε βιώσει ακόμα και κυρίως… δεν έχουμε βιώσει τους παράνομους εγκλεισμούς των παιδιών μας…

 

ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

 

Κι αυτό, γιατί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ…

 

ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ…

 

ΕΜΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ…

Και ενώ στο εξωτερικό είναι πολλοί οι φορείς και οι ιστολόγοι ή οι youtubers που ενημερώνουν τους λαούς, στην Ελλάδα, μια χούφτα ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, δίνουν αγώνα ενημέρωσης…

Ανάμεσά τους και ο NIOLAND…

Προτείνω να δείτε οπωσδήποτε αυτό το βίντεο, και μάλιστα οχι μόνο στην μορφή του τρέιλερ που παρατίθεται, αλλά με ένα ελάχιστο ποσόν να εγγραφείτε στο κανάλι του  NIOLAND, και να έχετε πρόσβαση σε όλα του τα βίντεο.

Σε ότι αφορά στο παρόν, δείτε το με πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί αν νομίζετε πως τα lockdown… οι καραντίνες, τέλειωσαν είστε βαθιά νυχτωμένοι…

Λίαν συντόμως έρχονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα για μια άλλη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ,  και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ … “ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15′ “…

Και επειδή ήδη άρχισε η λογοκρισία και η Ε.Ε. με τους εγχώριους ρουφιάνους της θα κατεβάζει θέματα και ιστολόγια που δεν της είναι αρεστά γιατί αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, ετοιμαστείτε για ένα προγκρόμ διώξεων και τρομοκράτησης, προκειμένου να χαθεί κάθε αληθινή φωνή και να επιβάλουν τα σατανικά τους σχέδια σε βάρος όλης της ανθρωπότητας…

Για όσο υπάρχουν καθαρές φωνές που μας ανοίγουν τα μάτια, ας τις στηρίξουμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Με την ψευτοπανδημία συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρωπότητα σε πλανητικό επίπεδο από καταβολής κόσμου.

 

Δείτε το τρέιλερ δωρεάν από το ντοκιμαντέρ: “Οι συνέπειες του εγκλεισμού, όλοι έξω” [Effetto Lockdown, fuori tutti]


Μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το ντοκιμαντέρ, διάρκειας 1,5 περίπου ώρας μόνο συνδρομητές με πληρωμή του καναλιού Nioland.

Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα


Με την ψευτοπανδημία του κορονοϊού συντελέστηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρωπότητα, σε πλανητικό επίπεδο από καταβολής κόσμου.

  • Ποιο από τα κόμματα καινούργια ή/και παλιά, έβαλε σαν προεκλογική σημαία την αποκατάσταση της δικαιοσύνης για αυτό το έγκλημα ? Κανένα!!!
  • Η δικαστική εξουσία ενήργησε για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης ? ΟΧΙ.

Συμπέρασμα: Είναι όλα τα κόμματα μαζί με την δικαστική εξουσία συνένοχοι στο έγκλημα.

Και όχι μόνο! Είναι συνένοχοι και όλοι οι πολίτες που συμμετείχαν και στήριξαν το έγκλημα, ανεξαρτήτου επαγγέλματος αλλά πρώτο από όλα θα τοποθετήσω το ιατρικό επάγγελμα και μετά όλα τα άλλα.

Και εσείς τι κάνατε σήμερα? Επιβραβεύσατε όλα τα κόμματα ! καινουργια και παλιά ! με τη ψήφο σας. Αυτοί είδαν ότι είστε ανεκτικοί και ξέρουν τώρα, ΟΛΑ τα κόμματα και αποκόμματα, ότι μπορούν με την δική σας ανοχή, με λίγη φοβέρα από κάποιο φανταστικό εχθρό και με τη βοήθεια λίγης πλύσης εγκεφάλου από τα δικά τους καλοπληρωμένα ΜΜΕ, να σας κάνουν όχι μόνο τόσα όσα σας έκαναν επί πανδημίας κοροιδο-ιού αλλά και 100 φορές περισσότερο κακό!

Ρωτάνε πολλοί: Μα είναι λέει δυνατόν να θέλουν το κακό μας ? Είναι δυνατόν να θέλουν να πεθάνουμε ?

Απάντηση: Μετά από 3 χρόνια εάν δεν μπορείτε ακόμα να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, ο Θεός μαζί σας!

Πως είναι δυνατόν να γίνονται αποδεκτά κόμματα που στηρίζουν το θάνατό σας, Αυτό είναι αρρώστια, αυτό είναι ψυχασθένεια!!!

Τους δώσατε το δικαίωμα να προχωρήσουν σε ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα,

Συγχαρητήρια oι περισσότεροι περάσατε με άριστα τις εξετάσεις!!!

Ευτυχώς για αυτούς, πολύ λίγοι κόπηκαν στις εξετάσεις, εκείνοι οι αρνητές, πως τους λέμε? Αυτοί οι συνωμοσιολόγοι! Κοπήκατε κύριοι, είστε αδιάβαστοι και δεν αξίζετε να ζήσετε στη Νέα Τάξη, της Νέας Κοινωνίας των Αφεντικών του Πλανήτη.

Kαι δυστυχώς πρέπει να ζήσετε στις δικές σας κοινωνίες, χωρίς τεχνολογία, χωρίς κοινωνικά μέσα δικτύωσης, χωρίς ίντερνετ, χωρίς ψηφιακή ταυτότητα, χωρίς ψηφιακό χρήμα.

Το ίδιο και στην Ιταλία όπως δείχνει και αυτό το ντοκιμαντέρ, όπου θα διαπιστώσουμε ότι οι ενέργειες των πολιτικών ήταν πανομοιότυπες. Και δεν το είδαμε μόνο σε αυτή τη χώρα αλλά και σε όλο το πλανήτη !

Τι σύμπτωση !!! Σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή όλος ο πλανήτης !

Τυχαίο ? Δεν νομίζω!!!

Πώς ήταν η εμπειρία σας στο λοκντάουν; Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε τρία χρόνια πίσω;

Από τον σκηνοθέτη Αλεσάντρο Αμόρι, το τελευταίο ντοκιμαντέρ παραγωγής Playmastermovie: “Οι συνέπειες του εγκλεισμού, όλοι έξω” [Effetto Lockdown, fuori tutti]

Η μεγάλου μήκους ταινία καταγράφει την αρχή της πιο μαύρης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας μας, δηλαδή τις συνέπειες των περιοριστικών μέτρων του Μαρτίου του 2020 που ανάγκασαν 60 εκατομμύρια Ιταλούς να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι τους για σχεδόν τρεις μήνες, αφηγούμενη μέσα από την καταγραφή των διαδηλώσεων και των διαμαρτυριών στους δρόμους που διαπλέκονται με στιγμές από την ιδιωτική ζωή του σκηνοθέτη, μέσα από τα πρόσωπα ενός σαστισμένου λαού που βρίσκεται στη δίνη της απογοήτευσης.

Είναι η αρχή μιας νέας συνειδητοποίησης σε μια κοινωνία που δείχνει το πιο ωμό και βίαιο πρόσωπό της.

Θα ακούσουμε, εκτός από τη μαρτυρία του σκηνοθέτη Αλεσάντρο Αμόρι, τις εμπειρίες των επαγγελματιών, των γιατρών και των δασκάλων, κατηγορίες που περισσότερο από άλλες επλήγησαν από την αμφίβολη διαχείριση της λεγόμενης πανδημίας.

 

Πηγή: https://rumble.com/v2xbkz0-effetto-lockdown-fuori-tutti-documentario.html


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/649

Προβολές : 732


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα