Με τις μεζονέτες σε τιμή ... ευκαιρίας, κρατάει το Μαξίμου τον Φλώρο, για να ξεπουλήσει το ΑΙΓΑΙΟ...!!!

Με τις μεζονέτες σε τιμή ... ευκαιρίας, κρατάει το Μαξίμου τον Φλώρο, για να ξεπουλήσει το ΑΙΓΑΙΟ...!!!

14 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:489
Μοίρασέ το

Η πληροφορία της ΕΥΠ ότι πληρώθηκαν 600.000 ευρώ «μαύρα», ανοίγει τον δρόμο διεξαγωγής οικονομικού ελέγχου στον στρατηγό Φλώρο και στα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειάς του.

 

 

Α ρε Φλώρε, έδωσες εσύ και η οικογένειά σου το δικαίωμα να ξεφτιλίζεστε δημοσίως και παγκοσμίως… για τα μεγαλεία μιας κωλομεζονέτας…

ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΦΛΩΡΕ, ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

 

Όπως η Εύα Καϊλή, έτσι και ο γαμπρός του στρατηγού Φλώρου εμφανίζονται να αγοράζουν μεζονέτες στο Παλαιό Ψυχικό και στου Παπάγου δύο και τρεις φορές κάτω από τις πραγματικές τιμές που καθορίζει η κτηματομεσιτική αγορά.

Η Εύα Καϊλή το 2019 εμφανίζεται να αγοράζει μεζονέτα απέναντι από τον Φάρο Ψυχικού στη τιμή των 260.000 ευρώ, την ώρα που ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής αναφέρει πως, την περίοδο εκείνη, η τιμή ήταν σχεδόν τριπλάσια! Έφτανε minimum τις 700.000 ευρώ.

Παρομοίως, και στην περίπτωση της μεζονέτας στον Παπάγο που αγοράστηκε στο όνομα του γαμπρού του στρατηγού Φλώρου. To «Documento» αποκαλύπτει ότι αγοράστηκε επισήμως προς 480.000 με δάνειο από την Εθνική και υποθήκη ΜΟΝΟ το προς αγορά ακίνητο! Σύμφωνα με την κτηματομεσιτική αγορά, σε νεόδμητη πολυκατοικία στου Παπάγου, το τετραγωνικό μέτρο κυμαίνεται μεταξύ 4.500 και 5.000 ευρώ!

documento protoselido

Η επίμαχη μεζονέτα στου Παπάγου είναι 200 τ.μ. συν δύο γκαράζ, συν μία αποθήκη. Επομένως, η πληροφορία της ΕΥΠ για το κόστος αγοράς του συγκεκριμένου ακινήτου (1.200.000 ευρώ) συμβαδίζει με τις πραγματικές τιμές που πωλούνται τα διαμερίσματα στα υπό κατασκευή οικοδομικά συγκροτήματα εντός των ορίων Παπάγου.

Η πληροφορία της ΕΥΠ ότι πληρώθηκαν 600.000 ευρώ «μαύρα», ανοίγει τον δρόμο διεξαγωγής οικονομικού ελέγχου στον στρατηγό Φλώρο και στα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειάς του. Άλλωστε, ανάλογη έρευνα διεξάγεται ήδη για την αγορά της μεζονέτας στο Παλαιό Ψυχικό από την Εύα Καϊλή.

Δ. Β.

 

Πηγή

Προβολές : 489


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα