Με τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, ή θα καιγόμαστε, ή θα πνιγόμαστε...

Με τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, ή θα καιγόμαστε, ή θα πνιγόμαστε...

5 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:346
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και οργίζομαι… μ΄αυτόν τον λαό… που δεν λέει να ξυπνήσει, και συνεχίζει να ψηφίζει ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ…

Δύο οι νεκροί, βρέθηκε ο αγνοούμενος – 110 εγκλωβισμένοι στο Πήλιο! Πλημμύρισε το «Αχιλλοπούλειο»

Πού έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία

Τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα, είναι πλέον γνωστό πως επηρεάζονται από το HAARP που έχουν στα χέρια τους οι σατανικοί παγκοσμιοποιητές… ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ των οποίων είναι και ο Μητσοτακης…
Στόχος τους, δεν είναι μόνο η καταστροφή της χώρας, αλλά και η καταρράκωση της ψυχολογίας του λαού…
Ενός λαού, που θα είναι τόσο υποταγμένος, που θα δεχθεί και ψηφιακές ταυτότητες, και ψηφιακό νόμισμα και ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή

Όσο περνούν οι ώρες χειροτερεύει η κατάσταση στον Βόλο και γενικότερα στη Μαγνησίας εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που «σφυροκοπά» ανελέητα την περιοχή με ισχυρές βροχές που φέρνουν μεγάλο ύψος βροχής.

Μετά τον ένα κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρός όταν πήγε να ταΐσει τα ζώα του την ίδια τύχη είχε ένα ακόμα συνάδελφός του, όπως είπε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνονται ακόμα τα άσχημα νέα. 

Ο αγνοούμενος πολίτης, όπως είπε ο δήμαρχος, το όχημα του οποίου είχε παρασυρθεί εντοπίστηκε.

Στην πόλη του Βόλου αλλά και στο Πήλιο η Ελληνική Αστυνομία έχει επιβάλλει την απαγόρευση κυκλοφορίας εδώ και λίγες ώρες.

Δείτε βίντεο:

Α

Ανακοινώθηκε διακοπή κυκλοφορίας τόσο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου όσο και στο ορεινό δίκτυο του νομού Μαγνησίας, στο Πήλιο, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων. Από την απαγόρευση εξαιρούνται μόνο τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ Π.Υ.)

Δείτε το tweet της Αστυνομίας:

 

Βουλιάζει το Πήλιο

Ιδιαίτερα άσχημη είναι η κατάσταση και στο Πήλιο.

Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, αυτοκίνητα χάνονται μέσα στα ορμητικά νερά.

Στην περιοχή Μηλίνα οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες με τους κατοίκους να βλέπουν τα αυτοκίνητά τους να παρασύρονται στη θάλασσα και τα καταστήματα να πλημμυρίζουν.

Στο παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1.5 μέτρο σε σπίτια και ξενοδοχεία, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλη Καραουλάνη ενώ η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα.

Μάλιστα, υπάρχουν και εγκλωβισμένοι σε ξενοδοχείο οι οποίοι κάνουν έκκληση για βοήθεια.

Μάλιστα σύμφωνα με το meteo, περίπου 110 κάτοικοι και τουρίστες στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου παραμένουν εγκλωβισμένοι λόγω της νεροποντής, μαζί και τα οχήματά τους.

 

Πλημμύρισε και το νοσοκομείο Βόλου

Πρωτόγνωρη είναι η κατάσταση και στο «Αχιλλοπούλειο» του Βόλου καθώς έχουν πλημμυρίσει αρκετοί χώροι.

«Το πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρο του νοσοκομείου όπου φυλάσσονται τα φάρμακα για χημειοθεραπείες και έχει γεμίσει νερά», είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο του Βόλου, Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

Και πρόσθεσε:

«Στους θαλάμους των ασθενών δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι εργαζόμενοι με προστατευτικό εξοπλισμό σκέπασαν τα μηχανήματα για να μην πάθουν ζημιά. Φανταστείτε ένα νοσοκομείο όπου στάζουν τα ταβάνια, πέφτουν ψευδοροφές και σοβάδες. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη».

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αντλεί τα νερά που έχουν μαζευτεί στην πίσω μεριά στο υπόγειο του νοσοκομείου.

Δείτε tweet από την κακοκαιρία:

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 346


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα