ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΔΕΙΝΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΔΕΙΝΑ!!!

15 Φεβρουαρίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:657
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και ουρλιάζω… ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

 

New York Times: «Η Ελλάδα με τον Κ.Μητσοτάκη θα γίνει η πρώτη Ορθόδοξη χώρα που θα επιτρέψει τον γάμο ομοφυλοφίλων»

«Το είχε υποσχεθεί μετά την επανεκλογή του»

Δεσμεύτηκε στους ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ…

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…  ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ;;;

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ… ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

New York Times: «Η Ελλάδα με τον Κ.Μητσοτάκη θα γίνει η πρώτη Ορθόδοξη χώρα που θα επιτρέψει τον γάμο ομοφυλοφίλων»

Σε λίγη ώρα η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη με την βοήθεια προθύμων θα θελήσει να περάσει το ν/σ για τους γάμους και την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα αλλά οι New York Times το παρουσιάζουν κάπως διαφορετικά.

Όχι ως ένα νομοσχέδιο ενός κράτους που υποχρεώθηκε από την ΕΕ ή για κάποιον άλλον κοινωνικό λόγο, αλλά ως το νομομοσχέδιο που έρχεται σε αντίθεση με την Ορθόδοξη Εκκλησία με την χώρα να γίνεται η πρώτη ορθόδοξη χώρα που θα περάσει αυτό το νόμο που θα δίνει τέτοια δικαιώματα.

«Η Ελλάδα θα νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφύλων και τα ίσα γονικά δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια την Πέμπτη, καθώς οι νομοθέτες εξέτασαν ένα νομοσχέδιο που διχάζει την ελληνική κοινωνία και προκάλεσε σφοδρή αντίθεση από την ισχυρή Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας.

 Αν και η Ελλάδα θα ήταν η 16η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα επέτρεπε τους γάμους ομοφύλων, θα ήταν το πρώτο ορθόδοξο χριστιανικό έθνος που θα ψηφίσει τέτοιο νόμο. Η χώρα επέκτεινε τις συμβάσεις συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια το 2015, αλλά δεν επέκτεινε τα ίσα γονικά δικαιώματα εκείνη την εποχή.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί να περάσει τα νέα μέτρα ΜΕΤΑ τη συντριπτική επανεκλογή του πέρυσι .

 

Είπε στο υπουργικό του συμβούλιο τον περασμένο μήνα ότι ο γάμος ομοφυλόφιλων είναι θέμα ίσων δικαιωμάτων, σημείωσε ότι παρόμοια νομοθεσία ισχύει σε περισσότερες από 30 άλλες χώρες και είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν «πολίτες δεύτερης κατηγορίας» ή «παιδιά ενός ο μικρότερος Θεός».

Εκτός από την αναγνώριση των γάμων ομοφύλων, η νομοθεσία ανοίγει τον δρόμο για την υιοθεσία και δίνει τα ίδια δικαιώματα και στους δύο ομοφιλόφιλους γονείς ως νόμιμος κηδεμόνας του παιδιού, ενώ μέχρι σήμερα τέτοια δικαιώματα ισχύουν μόνο για τον βιολογικό γονέα. Θα επηρεάσει επίσης την καθημερινότητα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, είπε ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή την Πέμπτη, επιτρέποντας σε όσους έχουν παιδιά «να τα μαζέψουν από το σχολείο, να μπορούν να ταξιδέψουν μαζί τους, να τα πάνε στο γιατρό».

Το νομοσχέδιο δεν παρέχει στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια πρόσβαση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ή την επιλογή παρένθετης εγκυμοσύνης. Επίσης, δεν παρέχει δικαιώματα στα τρανς ως γονείς.

Οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καλωσόρισαν την προοπτική του γάμου ομοφυλόφιλων για την Ελλάδα.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 657


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα